Έχει «ξεχάσει» τη διάκριση στο Κύπελλο

Ανηφορική είναι η φετινή διαδρομή του Παναθηναϊκού προς την κατάκτηση του Κυπέλλου. Στην προσπάθεια που ξεκινάει αύριο, το Τριφύλλι βρίσκει απέναντί του τον Εργοτέλη, ομάδα που τον έχει…

ταλαιπωρήσει στο παρελθόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Μάλιστα το 2005 γράφτηκε ιστορία αφού ο Εργοτέλης ως ομάδα Β’ Εθνικής απέκλειε τους Πράσινους και γίνονταν η πρώτη και μοναδική ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας που άφηνε εκτός θεσμού τον Παναθηναϊκό!

Γενικώς το Τριφύλλι δεν τα καταφέρνει καλά τα τελευταία χρόνια. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2010, ακολούθησαν τρεις αποκλεισμοί από νωρίς. Τη σεζόν 2010-11 το απίθανο γκολ του Μίτσελ από τη σέντρα έστειλε στα ημιτελικά την ΑΕΚ. Μόλις ένα γύρο πρόλαβε να περάσει τις δύο τελευταίες χρονιές ο Παναθηναϊκός. Τον Ιανουάριο του 2012 αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη και πέρυσι σε διπλό ματς έμεινε εκτός από τον Πλατανιά.

Όχι ότι πριν το 2010 πήγαν καλύτερα τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Τη σεζόν 2008-09 υπήρξε αποκλεισμός από τον Πανσερραϊκό στα προημιτελικά ενώ μία χρονιά νωρίτερα ήρθε συντριβή από τον Ολυμπιακό με 4-0 στους «16». Το 2007 ο Παναθηναϊκός πήγε τελικό αλλά ηττήθηκε από τη Λάρισα σ’ έναν από τους λίγους χαμένους τελικούς του Τριφυλλιού στα χρόνια του επαγγελματισμού.

pamesports.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *