Ανακοίνωση του Δικτύου Συνδικαλιστών Ριζοσπαστικής Αριστεράς

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!
Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων στην Ελληνική Χαλυβουργία
Συμμετέχουμε στο γλέντι αλληλεγγύης στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης την Πέμπτη 22/12 στις 7:30μμ

Το Δίκτυο Συνδικαλιστών-στριών Ριζοσπαστικής Αριστεράς καλεί τα μέλη και τους φίλους του να στηρίξουν το γλέντι αλληλεγγύης που διοργανώνουν οι τοπικές επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Αθήνας την Πέμπτη 22/12 στις 7:30μμ στη ……
Δημοτική Αγορά της Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42).

Έχουν ήδη συμπληρωθεί πάνω από 50 μέρες της μεγαλειώδους απεργίας των εργαζoμένων στην Ελληνική Χαλυβουργία, οι οποίοι αντιδρούν στις απολύσεις και τον εκβιασμό της εργοδοσίας που είναι ο ‘λαγός’ του κεφαλαίου και της κυβέρνησής του. Η θέση όλων μας είναι δίπλα τους. Η νίκη των απεργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας θα είναι νίκη για όλο το εργατικό κίνημα.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στους απεργούς, ενώ στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς θα συλλέγουμε είδη που έχουν ανάγκη οι απεργοί όπως χαρτικά (είδη τουαλέτας, κουζίνας κλπ), απορρυπαντικά, σαπούνια, σαμπουάν.

Ο αγώνας αυτός είναι διαρκής και χρειάζεται να τον στηρίξουμε με κάθε τρόπο. Κάθε τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, κάθε σωματείο, κάθε λαϊκή συνέλευση που συμμετέχουμε πρέπει να διοργανώσει οικονομική και ευρύτερη υλική ενίσχυση, παρουσία αλληλεγγύης στην περιφρούρηση των εργαζομένων του εργοστασίου, να διαδώσει το μήνυμα αυτού του αγώνα που αποτελεί το φάρο της εργατικής αντίστασης σήμερα και να σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων μέχρι τη νίκη.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *