Ακινητοποιημένα τα τρένα την Πρωτομαγιά

Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και οι συρμοί του Προαστιακού, την προσεχή Κυριακή, 1η Μαίου, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων στην 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.) σημειώνει ότι συμμετέχει στην απεργία αντιδρώντας στη συρρίκνωση του σιδηροδρόμου, στην περικοπή δρομολογίων και στην….
κατάργηση αμιγώς σιδηροδρομικών δραστηριοτήτων, καθώς και στο ξεπούλημα, όπως αναφέρει, που ετοιμάζουν, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αφού πρώτα εντέχνως την έχουν πλήρως απαξιώσει.

Παράλληλα, ζητάει να εφαρμοστούν οι στοιχειώδεις βασικές αρχές στους Κανονισμούς Εργασίας για την εύρυθμη λειτουργία του σιδηροδρόμου και τα οργανογράμματα που θα διασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας, τη λειτουργικότητα και πάνω από όλα την ασφάλεια του σιδηροδρόμου σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Στη πανέμορφη Ρώμη βρέθηκε τις πασχαλινές ημέρες, ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του Περιστέρα και τον ενός έτους γιο τους. Ο πρόεδρος του Συνασπισμού επέστρεψε σήμερα το απόγευμα από την Ιταλία. Τελικά όλοι μιλάνε για την κρίση βγάζοντας πύρινους λόγους και…..
    κάνοντας δηλώσεις συμπάθειας για τον δοκιμαζόμενο λαό, αλλά όταν πρόκειται για την δική τους ψυχαγωγία τα ξεχνάνε όλα…καλή ώρα όπως ο Τσίπρας.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *