Κοινή ανακοίνωση φορέων και εργαζομένων ενάντια στα νέα μέτρα

Κοινή ανακοίνωση φορέων και εργαζομένων ενάντια στα νέα μέτραΤην αντίθεσή τους στα προωθούμενα μέτρα εκφράζουν με κοινή τους ανακοίνωση φορείς του επιχειρηματικού κόσμου, των εργαζομένων, των …..
αγροτών, των γιατρών και των μηχανικών.

Οι εκπρόσωποι των φορέων που συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών – Βιοτεχνών – Εμπόρων χαρακτήρισαν τα σχεδιαζόμενα μέτρα «άδικα, υφεσιακά αναποτελεσματικά για την έξοδο από την κρίση και καταστροφικά για την ελληνική κοινωνία και οικονομία».

Παράλληλα ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ και ΓΣΕΕ εξέφρασαν με τρόπο ρητό και κατηγορηματικό τη βούλησή τους για αποκατάσταση των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων για την υπογραφή της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ).

Οι φορείς κάλεσαν τα μέλη τους να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια του Σαββάτου, 6/10/2012, «για την προάσπιση του ύψιστου αγαθού της υγείας και της Δευτέρας», 8/10/2012 (που διοργανώνει η ΓΣΕΕ με την ΑΔΕΔΥ , αλλά και στην κορύφωση των κινητοποιήσεων με «την πραγματοποίηση, άμεσα, νέας γενικής απεργίας… προκειμένου να αποτραπεί η ψήφιση των νέων επώδυνων μέτρων».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *