“Κτήμα Σημίτη” – Η Ευρώπη μπορεί να μην έχει μεγάλους ηγέτες, έχει όμως μερακληδες συνταξιούχους οινοπαραγωγούς!

Ο κ. Κώστας Σημίτης μπορεί να μην έμαθε τον τρόπο με τον οποίο διοικείται αποτελεσματικά μια χώρα της Νότιας Ευρώπης που λέγεται Ελλάδα (εδώ που τα λέμε κανείς δεν το έμαθε), ξέρει όμως πλέον πολυ καλά πως παράγονται μερικές εκατοντάδες μπουκάλια ωραιότατου και ευωδιαστου, ξηρού ερυθρού οίνου. “Η Ευρώπη δεν έχει μεγάλους ηγέτες” δήλωσε χωρίς ίχνος αυτοκριτικής πριν λιγες μερες σε……
συνεντευξη του ο πρωην πρωθυπουργός … έχει όμως μερακληδες συνταξιούχους οινοπαραγωγούς θα συμπληρώσουμε εμείς!

Από αμπέλι που φύτεψε (όχι ο ίδιος…άλλοι) το 2005 στο Κορακοχώρι, Ηλείας, κοντα στο Κατάκολο, πλεον ο πρώην πρωθυπουργός θα μοιράσει για δώρα στις γιορτές τα πρώτα μπουκάλια με τη δική του ετικέτα (“Ηλιδα” από κτήμα Σημίτη, Κορακοχώρι). Φαίνεται πως μετά από μια έντονη και καταστροφική πολιτική καριέρα ένας πολιτικός μπορεί όντως να βρει την ηρεμία και εσωτερική του ισορροπία ασχολούμενος με τα αγροτοχόμπι και το καλό κρασί. Με ποιόν καλύτερο τρόπο άλλωστε μπορείς να κάνεις τον απολογισμό της ζωής σου, αμπελοφιλοσοφώντας για το έλλειμα ηγεσίας της Ευρώπης όλες τις τελευταίες δεκαετίες και γραφωντας βιβλία για να αφήσεις γραπτή πολιτική παρακαταθήκη στις επόμενες γενειές. Για να μην τον αδικούμε παντως, τουλάχιστον αυτός περιμενε να περάσουν κάποια χρόνια και να δύσει η πολιτική του καριέρα για να αμπελοφιλοσοφήσει, ενώ κάποιοι άλλοι αμπελοφιλοσοφούν τρώγοντας και πίνοντας τον αγλέορα απο γεννησιμιού τους (βλέπε Παγκαλος).

Στην όλη φάση παντως πιό πολύ χαιρόμαστε με την Δάφνη Σημίτη, που είναι καλά και που φαίνεται να περνάει ακόμα καλύτερα με τον άνδρα της στο σπίτι. Κάτι φήμες για σοβαρό πρόβλημα υγείας του πρώην πρωθυπουργού, ευσταθούν, αν και κανένας δεν ξέρει τι ακριβώς έχει. Ελπίζουμε να μην είναι η επάρατος πάντως …

http://antiitroktiko.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    οποιος αποδειχθηκε"αναποτελεσματικος" στις υποχρεωσεις του,πρεπει νομοθετικα να παραιτειται απο απαιτησεις,και να επιστρεψει ολους τους μισθους του με τοκο
    Υ.Γ να στερηθουν επισης των πολιτικων τους δικαιωματων ισοβιως.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΠΑ, ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΘΙΞΙΑ Ο ΤΥΠΟΣ…ΤΩΡΑ ΣΠΑΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΛΕΞΗ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    και συμπληρώνω,

    ο πρωθυπουργός των γκρίζων ζωνών και των Ιμμίων, ο πρωθυπουργός της παράδοσης του Οτσαλάν, ο πρωθυπουργός που εξέθρεψε τα μεγαλύτερα τρωκτικά της σύγχρονης Ελλάδας. (Άκηδες, Μαντέληδες και τους ομοίους τους.)
    Αν έχεις φιλότιμο να βρείς έναν θάμνο και να κρεμαστείς.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΔΗΘΕΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ, ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΩΝ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ο Πρωθυπουργός της κλοπής του αιώνα(χρηματιστήριο)
    Ο Πρωθυπουργός του " όποιος έχει στοιχεία να πάει στον εισαγγελέα" και όταν πήγαινες με στοιχεία στον εισαγγελέα, οι ψευτομάρτυρες και οι πλαστογράφοι, στην καλύτερη των περιπτώσεων, σε έβγαζαν τρελό.
    Ο Πρωθυπουργός επί πρωθυπουργίας του οποίου η μίζα και η διαπλοκή έγιναν εθνικό σπορ.
    Στον αγύριστο.Και το ξύδι που φτιάχνεις να το πιείς μόνος σου.
    Αρκετό ξύδι και χολή μας πότισες.

    Reply
  6. ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ

    Οι πα.σό.κοι είναι πληκτικοί μέσα 'στην αθλιότητα και ομοιομορφία των,παρά το παράδειγμα,εδώ,του οινοπαραγωγού Σημίτη και 'στη συνείδηση πάμπολλων συμπατριωτών έχουν εγγραφή ως ανίκανοι,ουτιδανοί,τρισάθλιοι,ΕΘΝΟΜΕΙΟΔΟΤΕΣ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ
    ΣΗΜΙΤΑΚΟ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ
    Ή ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕΣ
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *