Πονηρό το κόλπο σου κωλοτούμπα, αλλά δεν πείθεις πλέον. Εχασες τ’ αυγά & τα καλάθια και θες συγκυβένηση με Σαμαρά?

ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Κι αυτή τη φορά τη σκυτάλη στον ξεπεσμό την παίρνει η Νέα Δημοκρατία με προσωπική επιλογή του ηγέτη της, αλλά με συνυπεύθυνους όλους εκείνους οι οποίοι θα το βουλώσουν και θα την ανεχτούν.
Αυτοί θα επιχειρήσουν τα το…
εμφανίσουν ως θεαματική πολιτική διεύρυνση. Η πραγματικότητα όμως είναι σαφής.

Ο πολιτικός απόπατος του φασισμού (Άδωνις) και το active member του ναζιστικού πλιάτσικου (Βορίδης) που αποζητούσε μέσα από αυτό το πλιάτσικο τη χαμένη του ιδεολογική ταυτότητα, έρχονται να μπολιάσουν με το κάλος και τα νέα ήθη τους τη γαλάζια στρούγκα που γέννησε Μανιαδάκηδες, Καλαμπόκηδες, Κοτζαμάνηδες, Εμμανουηλίδηδες και λοιπά καλόπαιδα, ων ουκ έστι αριθμός, στην αιματοβαμμένη ιστορία αυτού του τόπου.
Όλα δείχνουν πως το διάλειμμα με την κεντροδεξιά μάσκα της Νουδούλας τελείωσε, και ο καθείς πλέον επανατίθεται… εφ ώ ετάχθη.
Το όλο εγχείρημα πάντως, έχει και την πολιτική του ερμηνεία, και καλό είναι να μην την
παραβλέψουμε.
Από αυτήν εδώ την ιστοσελίδα, όταν όλοι οι υπόλοιποι χειροκροτούσαν και εκθείαζαν την κενολογία της αυτοτελούς αντιμνημονιακής φιλολογίας, εμείς προειδοποιούσαμε πως αυτό το εγχείρημα δε συνιστά παρά μια πολιτική μπαρούφα πρόσκαιρων αλαλαγμών, χωρίς καθαρό πολιτικό υπόβαθρο και φυσικά χωρίς βιώσιμη πολιτική προοπτική…
Δείτε τι λέγαμε χαρακτηριστικά ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ.
Οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία – και όχι μόνο – μας δικαίωσαν γι ακόμη μια φορά πολλαπλά.
Η αντιμνημονιακή μπαρούφα τόσο στον ΛΑ.Ο.Σ όσο και στη Νέα Δημοκρατία, αποδείχτηκε πως ήταν απλά ένα καλοστρωμένο έδαφος που διευκολύνει κατά περίσταση το πολιτικό κωλοτουμπίζειν, και δε θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, από τη στιγμή που η ουσία των πολιτικών που οδηγούν στα μνημόνια επί της ουσίας δεν αμφισβητούνται.
Έτσι, αυτό που επιχειρήθηκε να χρησιμοποιηθεί ως συγκολλητική ουσία για λυκοσυμμαχίες κάθε είδους, στην πράξη αποδείχτηκε πως ισοδυναμεί με απόπειρα να συγκολλήσεις με ένα απλό φτύσιμο τα ερείπια μιας απόλυτα χρεοκοπημένης και πολλαπλά ένοχης πολιτικής. Το σάλιο στεγνώνει και τα ερείπια παραμένουν ερείπια σ αυτό το θέατρο του κοινωνικού αποπροσανατολισμού.
Το ίδιο φιάσκο είναι καταδικασμένοι να βιώσουν και οι θιασώτες της μνημονιακής μπαρούφας, σ αυτόν τον άθλιο πολιτικό θεατρινισμό.
Έτσι, με μοναδικό κριτήριο τη μνημονιακή υποταγή, η Νέα Δημοκρατία παραδίδεται σήμερα σ έναν ελεεινό αρραβώνα με πολιτικούς απόπατους, υποβοηθούμενη βεβαίως και από τους ισχυρούς δεσμούς αίματος με το πολύ κακό της παρελθόν από το οποίο ουδέποτε επί της ουσίας απεκόπη.

http://cretanpatriot.wordpress.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *