Απεργία διαρκείας από τους ιδιοκτήτες των φορτηγών


Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειοψηφία των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης – περίπου 3.000 – θα απεργήσουν και μεταξύ αυτών και οι ιδιοκτήτες βυτίων μεταφοράς καυσίμων. Οι επαγγελματίες επέσπευσαν την κινητοποίησή τους, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις……
27 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, ενώ αρχικά η απεργία διαρκείας είχε προγραμματιστεί να αρχίσει από τότε, οι Ιδιοκτήτες αποφάσισαν να την ξεκινήσουν από σήμερα, Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010, με αποτέλεσμα να προκληθούν ενδεχόμενα προβλήματα ομαλής τροφοδοσίας της αγοράς, εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου.

Σε ανακοίνωσή τους, οι Ιδιοκτήτες Φορτηγών ΔΧ κατηγορούν το αρμόδιο υπουργείο για αιφνιδιασμό, επικεντρώνοντας κυρίως τις επικρίσεις τους στο θέμα της αξίας της αδείας, σημειώνοντας ότι «το κράτος τους πούλησε τις άδειες σε τριπλάσια αξία από τη σημερινή».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ανώνυμος

    Προσοχή στα καραβάνια με βουλγαρικές πινακίδες που κάλεσε ο Ρέππας από την Βουλγαρία για να χτυπήσουν την απεργία σας. ¨Έχει ζητήσει την συνδρομή της Ευρωπαικής Ένωσης για να σας τσακίσουνε όπως τον άκουσαν να λέει παράγοντες του υπουργείου. Μακάρι οι πρόεδροι των σωματείων σας να μην τα πιάσουν και σας πουλήσουν όπως η ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ….

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΔΧ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *