σαμπουαν για γκριζα μαλλια

Ένα εξαιρετικό προϊόν για την φροντίδα των ταλαιπωρημένων και γκρίζων ή κιτρινισμένων μαλλιών , λόγω ηλικίας, το ειδικό σαμπουαν για γκριζα μαλλια FREZYDERM ANTI-AGE SHAMPOO 200ML , κατάλληλο για τέτοιου είδους περιπτώσεις. …

Το σαμπουαν για γκριζα μαλλια FREZYDERM ANTI-AGE SHAMPOO 200ML είναι ένα απαλό σαμπουάν για τα ώριμα, εύθραυστα γερασμένα μαλλιά με τάση κιτρινίσματος. Τα ενεργά συστατικά του προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία, ενδυνάμωση και αναδόμηση, ενώ παράλληλα αποτρέπουν το κιτρίνισμα. Μείωση απώλειας και σπασίματος των μαλλιών κατά 17% (κλινική μελέτη).

Η γήρανση είναι μια πολύπλοκη διαδικασία που περιλαμβάνει διάφορους γενετικούς , ορμονικούς , και περιβαλλοντικούς μηχανισμούς . Όπως και το υπόλοιπο του δέρματος , έτσι το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά αποτελούν αντικείμενο εγγενής ή χρονολογικής γήρανσης, όπου η εξωγενής γήρανση οφείλεται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες . Παραδείγματα των ενδογενών παραγόντων είναι η κληρονομικότητα στα γκρίζα μαλλιά και η ανδρογεννητική αλωπεκία.
Οι εξωγενείς παράγοντες περιλαμβάνουν την υπεριώδη ακτινοβολία (UVR ) , το κάπνισμα και τη κακή διατροφή .
Με το πέρας των χρόνων, η παραγωγή ελεύθερων ριζών στα μαλλιά αυξάνεται , ενώ μειώνονται οι ενδογενής μηχανισμοί άμυνας. Η γήρανση των μαλλιών εκδηλώνεται ως μείωση της λειτουργίας των μελανοκυττάρων ή το γκριζάρισμα , και τη μείωση της παραγωγής των μαλλιών .
Το προϊόν που σας προσφέρουμε, το FREZYDERM ANTI-AGE SHAMPOO 200ML είναι κατάλληλο για τη πρώτη περίπτωση δηλαδή το γρκιζάρισμα ή το κιτρίνισμα των μαλλιών.
Το σαμπουαν για γκριζα μαλλια FREZYDERM ANTI-AGE SHAMPOO 200ML είναι πλούσιο σε φυτοθρεπτικά συστατικά, πρωτεΐνες, προστατεύει τη μακροζωία των βλαστικών κυττάρων της τρίχας και αυξάνει την υγρασία για τα γκρίζα , κίτρινα και ταλαιπωρημένα μαλλιά
Με τη χρήση του σαμπουαν για γκριζα μαλλια FREZYDERM ANTI-AGE SHAMPOO 200ML θα δείτε τη τρίχα σας να ανανεώνεται και να δυναμώνει.
Κάντε τώρα την αγορά του FREZYDERM ANTI-AGE SHAMPOO 200ML , σε πολύ οικονομική τιμή και απαλλαγείτε από τα σκληρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Πηγή: http://folder.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *