Μανόλο Χιμένεθ: “Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι μεγάλος”

“Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα από το 1924. Ξέρω καλά την ιστορία της γιατί την έχω διαβάσει. Μια ομάδα που έχει τέτοιο παρελθόν, τέτοια ιστορία, δεν άξιζε να περάσει μια δεκαετία χωρίς να έχει πετύχει κάτι.
Σήμερα πήραμε το Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας αποκλείσει πριν μεγάλες ομάδες και ..
θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, που πέρασαν δύσκολες καταστάσεις και….
έχουν αποδείξει ότι είναι μεγάλοι. Ήρθα στην ΑΕΚ με μεγάλη αισιοδοξία. Αυτή η αισιοδοξία δεν έλειψε από τη μέρα που ήρθα στην ΑΕΚ και πιστεύω ότι σήμερα έκανα ό,τι μπορούσα για να κάνω μεγαλύτερη την ΑΕΚ.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, στο γκρουπ των αρχηγών. Έχω να δώσω συγχαρητήρια στον κάθε ένα ξεχωριστά. Σε όσους δεν ήταν εδώ, αλλά βοήθησαν να κερδίσουμε αυτό το Κύπελλο. Τον Πατσατζόγλου, τον Τζεμπούρ που είναι στον Ολυμπιακό. Και βεβαίως δεν ξεχνάω την σκληρή δουλειά που έχουν κάνει οι παράγοντες της ΑΕΚ για να κρατήσουν αυτή τη φλόγα αναμμένη. Και μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο, που ήρθε με ενθουσιασμό, που τώρα δεν θα είναι καλά. Αλλά τους δίνω και σε αυτούς συγχαρητήρια”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Γιώργου Δώνη λέγοντας: “Δεν θα κάνω καμία παρατήρηση και κανένα σχόλιο πάνω σε αυτό. Ήμασταν πολύ προετοιμασμένοι για να κερδίσουμε τον Πανθρακικό, τη Λάρισα, για να αποκλείσουμε τον Παναθηναϊκό, να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα που είχε αποκλείσει τον Ολυμπιακό. Και να πετύχουμε τρία γκολ στον Ατρόμητο. Δεν θα μειώσω τη δουλειά του Ατρομήτου. Να χειροκροτήσω τον κόσμο του Ατρομήτου”.

Για τα επεισόδια είπε: “Δεν πρόκειται να δικαιολογήσω τη βία και οτιδήποτε αντιαθλητικό. Δεν έχει κανένα νόημα. Αλλά με αυτό τον τρόπο ας μην αδικήσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ για ένα μικρό γκρουπ που γνωρίζουμε. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλος”.

Για την εικόνα της ΑΕΚ τόνισε: “Είμαι ευχαριστημένος για τον ενθουσιασμό και για το πόσο έτρεξαν οι παίκτες. Όσοι έχουμε παίξει ποδόσφαιρο ξέρουμε ότι σε τέτοια παιχνίδια παίζει με την καρδιά”.

http://xalarotiko.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *