Δημοσιοκαφρίλα ! ! !

Το gazzetta.gr είναι ένα από τα site το οποίο συμπαθώ πολύ και γενικά έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και πολύ σοβαρή επένδυση, κυνηγώντας την κορυφή! Αυτό όμως που είδα, για την ακρίβεια που τόνισε ένας φίλος, με…..
άφησε άφωνο! Το θεωρώ τουλάχιστον απαράδεκτο και όχι ρεπορτάζ για αντικειμενική ιστοσελίδα!

Μπαίνω γρήγορα στο ψητό! Κάτι που όλοι σίγουρα λέγαμε στην παρέα μας, την ώρα που ο Σιδηρόπουλος κρατούσε παραπάνω καθυστερήσεις από αυτές που είχε υποδείξει ο τέταρτος, ήταν ότι παίζει μέχρι να σκοράρει ο Ολυμπιακός, φοβάται τον Μαρινάκη, κτλ!

Αυτά τα λες μεταξύ σοβαρού και αστείου μέσα στην παρέα σου και δεν τα δημοσιεύεις, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα και μάλιστα σαν άποψη του Παναθηναϊκού. Πως είναι δυνατόν να βγάζει μια σοβαρή ιστοσελίδα, σαν ρεπορτάζ μεγάλης ομάδας, κάτι που θα έβαζε κάποιος στο Facebook για να πικάρει τους φίλους του!

Ποιος ήταν αυτός ο μεγάλος ρεπόρτερ, ο οποίος λίγα λεπτά μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ έβγαλε αυτή την είδηση, γιατί το κείμενο λέει ότι γράφτηκε από το gazzetta team και όχι από κάποιον συντάκτη με ονοματεπώνυμο!

Ακόμα και μαζί με τους παίκτες του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο της Κέρκυρας να έβλεπε ο εν λόγω ρεπόρτερ το ματς, δε νομίζω ότι είναι σωστό να πάρει και να καρφώσει, αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν και του έδωσαν τον χώρο να καθίσει να δει το ματς μαζί τους!

Ακόμα και επίσημη θέση της ΠΑΕ να ήταν δεν είναι ότι καλύτερο να την βγάλεις εσύ σαν site έξω, γιατί κατευθείαν στιγματίζεσαι! Ας την βγάλει ως ανακοίνωση η «πράσινη» ΠΑΕ!!!

ΚΛΙΚ ΣΤΗ ΦΩΤΟ


SPORTSECRETS.GR

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΡΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΠΡΟΒΑΤΟ 12:09, ΤΑ ΑΕΡΟΒΟΛΑ ΠΕΡΣΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΑΝΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΣΤΟΝ ΤΖΟΡΒΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΣ; Α ΡΕ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ, ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΧΑΝΕΤΕ ΡΕ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    "ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ" ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ! ΑΙΝΤΕ ΣΟΥΡΓΕΛΑ , ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΚΑΙΛΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΣΕΛΑΚΙ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΝΤΥ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΗΡΘΕ ΑΠΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ.ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΤΕ ΠΑΛΙ?ΩΡΑΙΑ Η ΜΟΥΦΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ?

    Reply
  4. Ανώνυμος

    GIA TIS FOTOVOLIDES POU PEFTANE VROXH TA TELEYTAIA LEPTA DEN EXEIS NA PEIS TIPOTA? POY SE OPOIODHPOTE ALLO GHPEDO THA STAMATOYSE O AGONAS MEXRI NA TIS APOMAKRINOYN. META TO GOOL DEN PEZOTAN PODOSFERO GIA 2 LEPTA. ANTIOLYMPIAKOI ANTIKEIMENIKOI!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Tην αλήθεια λέει δεν το κατάλαβα; Που τις είδε ο άθλιος τις παραπάνω καθυστερήσεις;Βγάλτε τα κόκκινα γυαλιά και μάθετε να χάνετε κακομαθημένα παιδάκια!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *