Ο Παγκαλος θελει …ο Βενιζελος μπορει (να τον αφηνει να ανακατευεται στα ποδια του);

Βολες κατα παντων απο τον Θ. Παγκαλο κατα την σημερινη του ομιλια στους μηχανικους.

Ο Θ. Παγκαλος χωρισε τους ηρωες (πιλοτους) απο τους παραγωγικους (μηχανικους)*, τα εβαλε με δημοσιογραφους και οχι μονο, και προσφερε υποσχεσεις για ….
τους μηχανικους της ΠΑ που κανονικα θα επρεπε να δωσει ο υπουργος Αμυνας.
*και το κακο ειναι πως οι μηχανικοι…αυτοι που ειχαν παει εκει, για να ειμαστε εξηγημενοι, το δεχτηκαν και το φχαριστηθηκαν! (Βρε παιδια ειμαστε για διχασμους;;;)

Ο Αντιπροεδρος την κυβερνησης εκανε αρχη με …συναισθημα. Μιλωντας για τον πιλοτο πατερα του (εναν απο τους 4 της σειρας του που επεζησαν σε συνολο 11 χειριστων που αποφοιτησαν απο τους 12 εισακτεους). Μιλησε για μια φωτογραφια του πατερα του που ειχε μαζι με τον μηχανικο του και τον οποιο συστησε στον Θ. Παγκαλο ως τον ανθρωπο στον οποιο ωφειλει την ζωη του. Εν συνεχεια μιλησε για την συμβουλη ενος φιλου του που του ειπε να εμπιστευεται μια αεροπορικη εταιρεια λεγοντας του πως ως εγγυσηση αξιπιστιας επρεπε να εχει τον μηχανικο του αεροδρομιου απο το οποιο θα απογειωνοταν η πτηση .

Εδω καπου αρχισαν τα παρατραγουδα στην γεματη απο ενστολους αιθουσα που χειροκροτουσαν τον αντιπροεδρο που μιλουσε με φοντο τους σπονσορες….

Ο Αντιπροεδρος εβαλε παλι ποδι στα θεματα του υπ. αμυνης (μαλλον δεν πιστευει πως σε αυτα τα θεματα η κυβερνηση εκφραζεται δια του αρμοδιου υπουργου…). Και οχι μονο εισπηδησε αλλα πηρε για τον εαυτο του και τον ρολο του καλου. Γνωριζω ειπε πως εχετε προβληματα σε σχεση με τους μαχιμους συναδελφους σας η κυβερνηση το γνωριζει και το σκεπτεται (χειροκροτημα απο κατω…).

Στην συνεχεια εστρεψε τα πυρα του κατα των δημοσιογραφων που ειρωνικα χαρακτηρησε “τους καλυτερους του κοσμου” Για να πει πως διαστρεβλωσαν την ατακα του “μαζι τα φαγαμε” και πως η παχυσαρκια ειναι δειγμα…λαικοτητας……Εν συνεχεια ο κ. Αντιπροεδρος τα εβαλε με την διαφθορα απο την οποια κανεις δεν ξεφευγει, ουτε η Κινα καθως ειπε και την οποια πολλοι πολεμησαν ανεπιτυχβως του Σημιτη συμπεριλαμβανομενου…Χωρα διχως διαφθορα δυσκολο να υπαρξει…. κατεληξε ο κ. Αντιπροεδρος που την αιτια του κακου την βρηκε στο μεγαλο κρατος και στους πολλους δημοσιους υπαλληλους. Το δημοσιο δεν ανηκει στους δημοσιους υπαλληλους αλλα στο λαο κατεληξε…… Για να παρει πασα απο τον εαυτο του και να τα ξαναχωσει κανονικα στους δημοσιογραφους που διαστρεβλωσαν τα λεγομενα του, γιατι οι δημοσιογραφοι εκαναν κουτσομπολιο και αυτος μιλουσε για οπικονομια οταν εκανε λογο για μη παραγωγικες ενοπλες δυναμεις. Δεν παραγουν ξαναειπε ο κ. Αντιπροεδρος. Ενα τανκ δεν γενναει μικρα τανκ. Ομως οι μηχανικοι αεροσκαφων ειναι αλλη κατηγορια…ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ειπε οκ Παγκαλος που στο μεσοδιαστημα αναρωτηθηκε που εχυσαν το αιμα τους οσοι τον ειχαν βομβαρδισει με επιστολες διαμαρτυριας….Ο Μαχιμος ειναι ηρωικος κατεληξε ο Θ. Παγκαλος αλλα δεν παραγει υπηρεσιες…..

Ισως θα επρεπε ο κ. Βενιζελος να του θυμισει λοιπον καποια πραγματα. Ευφυης ειναι και τα ουσιωδη μπορει να τα ξεκαθαρισει νομιζουμε….Για τα λιγοτερο σημαντικα απλα θα πουμε πως , για παραδειγμα, και οι επιχειρησεις αεροδιακομιδων που γινονται καθημερινα ειναι στον υπολοιπο κοσμο παραγωγικες δραστηριοτητες. “Παραγουν” μια υπηρεσια. Μια αερομεταφορα….Αυτα βεβαια σε αλλες χωρες. Που οι πολιτικοι “παρηγαγαν” οικονομιες και οχι κομματικα παρτι….. Βλεπετε ακομα και εμεις θα συμφωνησουμε σε κατι που ειπε ο Αντιπροεδρος. Σε μια παρομοιωση….Ο κ. Παγκαλος παρομοιασε τους πολιτικους με νταβατζηδες και οσους πουλαγαν την ψηφο με πορνιδια. Δεν μπορει ο προαγωγος και η κοπελιτσα να εχουν την ιδια ευθυνη ειπε ο κ. Παγκαλος….Πολυ σωστα τα λετε κ. Αντιπροεδρε αν και δεν ειμαστε βεβαιοι οτι κατανοησατε πληρως τι θα μπορουσε να υποθεσει κανεις με τα οσα ειπατε…

ΥΓ Το γεγονος πως και ο εκπροσωπος της ΝΔ και ο εκπροσωπος του ΛΑΟΣ επικαλεστηκαν ανειλλημενες υποχρεωσεις θα ηταν μαλλον τυχαιο….Μαλλον…

http://yened.blogspot.com/2010/11/blog-post_540.html

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΝ
    ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ.
    ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ……
    ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ-.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΠΥΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ, ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ….

    "ΠΕΡΣΕΑΣ,ΚΑΤΕΡΙΝΗ"

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ετσι όπως μιλάει και του τρέχουνε τα σάλια και ο ιδρώτας απ' τα πολλά ξύγκια, είναι ένα σκέτο σίχαμα. Και περιμένουμε λέει απ' αυτόν να μας …σώσει. Ημαρτον Παναγία μου!!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΒΡΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΣΤΩ Ο ΠΙΟ ΚΛΕΦΤΗΣ Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΣΕΙΣ
    ΑΜΕΣΩΣ ΖΗΤΩ!!!!!ΣΠΑΝΙΑ..ΡΑΤΣΑ……

    Reply
  4. Ανώνυμος

    με τετοια οικονομικη κριση θα τον προτεινα να γινει και αυτος παραγωγικος να γινει δωρητης λιπους γιατι εκει που θα μας φτασουν ουτε σαπουνι δεν θα εχουμε να αγορασουμε

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Βάλτε τον Πάγκαλο να κάνει τις κολοτούμπες του στο Αιγαίο. Θα ανακαλύψει πετρέλαιο.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *