ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ: Μίκης Θεοδωράκης: «Χρειαζόμαστε μια προσωρινή επαναστατική κυβέρνηση». ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ – ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΔΙΕΞΟΔΑ

«Προσωρινή επαναστατική κυβέρνηση», είναι η πρόταση του κ. Μ. Θεοδωράκη, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Crash μίλησε για ελληνική υποτέλεια και για αντισυνταγματικό μνημόνιο.
Σε ερώτηση για τον αποκλεισμό του από τα ΜΜΕ, γεγονός που …ο ίδιος αποκάλυψε πριν λίγο καιρό, είπε: «Από το 1950 έως σήμερα, όλοι λένε σε όλους ψέματα στον ελληνικό λαό, ο καθένας φυσικά για τους δικούς του λόγους. Παράλληλα, ζούσαμε μέσα σε ένα καθεστώς ουσιαστικής υποτέλειας και οικονομικής εξάρτησης. Επομένως, αυτό που φοβούνται οι κρατούντες είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και ακριβώς γι’ αυτό, όπως λέτε κι εσείς, αψήφησα τους Γερμανούς και τη…..
Χούντα, γιατί διέθετα δύο στοιχεία που λείπουν σήμερα: θάρρος και αντικειμενικότητα. Δηλαδή, βλέπω και λέω τα πράγματα όπως ακριβώς είναι, ενώ το σύστημα και οι εξουσιαστές κάνουν τα πάντα για να τα κρύψουν από τον λαό μας. Φυσικά, στα ερωτήματα που έθεσα και που θέτω – ερωτήματα ζωτικής σημασίας – δεν πήρα ως τώρα από πουθενά απάντηση, γεγονός που δείχνει τον πανικό των κρατούντων, γιατί για πρώτη φορά ίσως, τους έκανα να καταλάβουν ότι παίζουν με τη φωτιά».

Αναφερόμενος στο Κίνημα Πολιτών, «Σπίθα», εξήγησε ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να ασχοληθεί με την δημιουργία του, όμως σε μια σειρά ομιλιών του είδε με τι ενδιαφέρον αγκάλιαζε ο κόσμος τις ιδέες του και αποφάσισε να προχωρήσει.Η λογική του Κινήματος είναι να φύγει η μόλυνση από τον εθνικό οργανισμό. «Εφ’ όσον έχω πεισθεί ότι το σύστημα έχει περάσει στο στάδιο της αποσύνθεσης και επομένως δεν μπορεί πια να διορθωθεί και να αλλάξει, η λογική οδηγεί στην άποψη ότι θα πρέπει να φύγει γιατί έχει μολύνει τον εθνικό οργανισμό. Πώς όμως θα φύγει; Μόνο με τη δημιουργία ενός πανεθνικού – παλλαϊκού Μετώπου, ώστε να αντικατασταθεί το σημερινό σύστημα από μια προσωρινή επαναστατική κυβέρνηση, με ένα πρόγραμμα επικεντρωμένο στα συμφέροντα του ελληνικού λαού δίχως ξένη εξάρτηση», λέει και προσθέτει ότι «η σημερινή παράδοση της εθνικής μας αυτοτέλειας από την κυβέρνηση στους ξένους, αποτελεί τη φυσική κατάληξη της ουσιαστικής παράδοσης της χώρας από το 1950 από τον θρόνο και τους αστούς πολιτικούς στον απόλυτο έλεγχο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ».
Τέλος, διαπίστωσε ότι όλες οι χώρες κοιτούν το συμφέρον τους εκτός από την Ελλάδα και κατέληξε ότι με την υπογραφή ενός και μόνου υπουργού «παραχωρήσαμε στους δανειστές μας τα πάντα: την εθνική μας αυτοτέλεια, τα εδάφη μας, τις θάλασσές μας, το υπέδαφος και τον υποθαλάσσιο χώρο, αρνηθήκαμε το δικαίωμα κάθε είδους συναλλαγής (πολιτική ή οικονομική) με ξένους εκτός των δανειστών μας και επί πλέον, για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας, δεν εξαιρέσαμε από αυτό το ειδεχθές ξεπούλημα ούτε τα αρχαία μας μνημεία».

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΧΘΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.

http://narkalieutis.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *