Η προκλητική κ. Μπεη….. Αδιαφορία της υπεύθυνης για θέματα τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιανη; Τι απαντά για όλα αυτά ;

Με τέτοιες μεθόδους που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, οι οποίες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, η Γενική Γραμματέας κ. Μπέη απειλεί τους εργαζόμενους που έχουν κάνει κατάληψη στο κτίριο που στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Τουρισμού.

Συγκεκριμένα η κ. Μπέη απαίτησε να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν να εργαστούν προκειμένου να….
στοχοποιήσει τους “αντιρρησίες”.
Κανείς εργαζόμενος δε θα καταδώσει συνάδελφο αφού όλοι , ανεξάρτητα απ΄την πολιτική και κομματική του τοποθέτηση, αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα αξιοπρεπούς διαβίωσης από τα μέτρα της διορισμένης Κυβέρνησης που υποκύπτει στις εντολές της Τρόικας.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η Γενική Γραμματεία Τουρισμού αποτελεί τον κεντρικό δημόσιο φορέα της λεγόμενης βαριάς βιομηχανίας του Τουρισμού, έναν κλάδο που ακόμη και πέρσι είχε αύξηση εισερχόμενου τουρισμού μεγαλύτερο του 12% απασχολώντας περισσότερους από 1 εκ. εργαζόμενους.
Είναι δεδομένο, λοιπό, ότι όλες αυτές οι περικοπές δεν έχουν στόχο τον εξορθολογισμό των δαπανών αλλά την εκποίηση της δημόσιας περιούσιας, Γής και πλούτου αντί πινακίου φακής σε μεγαλοεπιχειρηματίες ενισχύοντας την εξαθλίωση των εργαζομένων και την κοινωνική ανισότητα

http://dhmotikhkaramouza.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *