ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΝΕΤ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ,ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΝΕΤ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟ ΤΟΝ Κ.ΒΟΥΤΣΑ

ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΚΟΥΔΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΕΡΨΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΠΟ…..
ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΖΩΩΝ,(ΛΟΓΩ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ) ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΣΟΥΧΤΕΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΣ 2-4-2011

 ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΚΕΜΕΝΗ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΝΕΤ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ,ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΙΔΕΣ (ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ) ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΙΜΕΝΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΣΕ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΡΑ ΚΑΤΙΝΑΣ.
 ΤΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;;;;;;;

 ΑΝ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.
 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΤΙΖΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΟΠΟ.
ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΒΑΣΗ ΠΟΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΒΗΣ ΒΟΗΘΑΤΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΑΥΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ;;;;
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕ ΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ.

 ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΤΣΙΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΣΗ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ.
 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙ ΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΗΣ ΨΥΧΕΣ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΠΟΛΙ ΤΩΝ ΕΙΣΘΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ .

 ΗΔΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ Ε ΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!!!!!!!

τακης μ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

9 Comments

  1. Ανώνυμος

    Δεν μπορώ να βλέπω παιδιά να κλαίνε .
    Θέλω να βλέπω παιδιά με χαμόγελο ,
    και αυτό δίνει το έργο του κυρίου Γιαννόπουλου.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ο 3,14 και 3,49 σωστός.
    Για τους υπόλοιπους:Μη ξεχνάτε κανείς δεν είναι τέλειος.
    Ούτε ο Θεός (Αλλιώς δεν θα υπήρχαν μικρά αθώα παιδιά με τέτοιες αρρώστιες οι προβλήματα)

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Κάθε φορά που γίνεται κάποια κίνηση αλληλεγγύης προς "ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ακολουθεί η ίδια ανώνυμη ανακοίνωση με τα ίδια συκοφαντικά λόγια τα γεμάτα χολή και διάθεση απαξίωσης του ανθρώπου και του έργου του.
    Ως εκπαιδευτικός, όσες φορές ήρθα σε επαφή με το ίδρυμα, κατ΄ιδίαν ή και με τους μαθητές μου, διαπίστωσα αμέριστη φροντίδα κι αγάπη για τα παιδιά.
    Πάντα φρόντιζαν οι επισκέψεις μας να είναι σε εποχή που δε θα υπήρχαν εποχικές ιώσεις, ώστε να μην τις μεταφέρουμε στα παιδιά.
    Όσες φορές η εισφορά μας ήταν χρηματική, χωρίς υπενθύμιση αλλά και χωρίς να απαιτηθεί εκ μέρους μου, ακολουθούσε απόδειξη παραλαβής του ποσού με τις ανάλογες ευχαριστίες.
    Οσάκις χρειαστήκαμε τη βοήθεια των κοινωνικών υπηρεσιών του "Χαμόγελου του Παιδιού", αφού αδυνατούσαμε να διαχειριστούμε δύσκολες οικογενειακές καταστάσεις μαθητών μας, δήλωναν παρόντες χωρίς άλλη υπενθύμιση.
    Αλλά κι ο ίδιος ο κύριος Γιαννόπουλος ποτέ δεν ήταν φειδωλός στον κόπο να επισκεφτεί το Σχολείο μας και να έρθει σε άμεση επαφή με τα παιδιά.
    Για όλα τα παραπάνω και για άλλα τόσα ακόμα θεωρώ τον αρθρογράφο συκοφάντη, μικρόψυχο και κακοπροαίρετο!
    Θάλεια

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ανώνυμε τακη μ. όταν κατηγορείς κάποιον άνθρωπο(Γιαννόπουλο) που αποδειγμένα έχει προσφέρει πολλά στα απροστάτευτα παιδιά οφείλεις να είσαι πολύ συγκεκριμένος στις κατηγορίες σου. Έχεις να κατηγορήσεις συγκεκριμένα τον Γιαννόπουλο για καταχρήσεις κλπ. Διαφορετικά είσαι κοινός συκοφάντης και κακομοίρης. Με αυτό τον τρόπο δίνεις άλλοθι στην δική ανεπάρκεια, κακομοιριά και ανικανότητα. Αλήθεια εσύ τι έχεις κάνει????

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΟΣΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ..ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΟΥΜΕ? ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ? ΤΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΣΧΡΕΣ ΚΟΡΟΙΔΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ? ΤΗ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ? ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ? ΤΙ?? ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ..ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΩΡΑ..ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗ…

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Τα κανάλια της TV, όλα αυτά τα χρόνια μας έδωσαν μια μεγάλη ευκαιρία να δούμε από κοντά ποιοι αλήτες μας κυβερνούν.Ποιοι αλήτες μέσω των ΜΗ κυβερνητικών οργανώσεων με τα δικά μας λεφτά ασκούν τη νέα πολιτική σε βάρος
    των συμφερόντων του "κυρίαρχου" λαού,χωρίς τσίπα και φιλότιμο χαρίζοντας στη
    κυβέρνηση το προνόμιο της επίσημης άγνοιας(Λαθρομετανάστες-κατάληψη στη
    νομική). Μέσα από τα ιδιωτικά κανάλια μάθαμε για πολιτικούς με αμετροέπεια λόγου και πράξεων να συστήνουν και διαφημίζουν την σεξουαλικότητα των συζύγων τους στο ευρύ κοινό.Αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ;Σ’αυτό το περιβάλλον o Σπύρος δεν μπορεί να αποτελεί εξαιρεση.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ..ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ..

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *