Γυναίκα στο ίντερνετ με την ονομασία «Aχ Κούλα» αναστατώνει τον Άδωνι Γεωργιάδη [εικόνες]

Η «σχέση» τους κάνει το γύρο του διαδικτύου. Έχει γίνει θέμα συζήτησης σε όλο το ίντερνετ αφού χιλιάδες γνωρίζουν γι αυτή αλλά ελάχιστοι την ξέρουν…

Δηλώνει το κορίτσι του Άδωνι Γεωργιάδη. Το πρόσωπο της κρύβεται πίσω από μια φιγούρα της Disney και κάνει χιλιάδες λάτρεις του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου twitter να ξεκαρδίζονται με τα καυστικά της σχόλια αλλά και τα αστεία, γράφει η Δήμητρα Ευθυμιάδου στο iatropedia.

Η «Αχ Κούλα» όπως δηλώνει ότι ονομάζεται είναι μια …γυναίκα που δε μοιάζει με όλες τις άλλες καθώς έχει κατορθώσει να στήσει με χιούμορ μια «ηλεκτρονική» σχέση με τον Άδωνι Γεωργιάδη, μετά από δική της πρωτοβουλία φυσικά. Και ο υπουργός Υγείας όμως δεν παραλείπει συχνά πυκνά να της απαντά στις αναρτήσεις που τον περιλαμβάνει.

«Είναι η πιο πιστή μου θαυμάστρια» απαντά εκείνος γελώντας, όταν τον ρωτούν για τη «σχέση» του με την «κυρία Υπουργού» όπως αυτοαποκαλείται η μυστική του «ακόλουθος» στο Twitter.

Η κατά δήλωση της ηλεκτρονική “κυρία υπουργού” δε διστάζει όμως να κάνει κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη, να του σηκώνει … παντόφλα όταν της αντιμιλά αλλά και να του εκφράζει δημοσίως τα «συναισθήματα» της, όπως φαίνεται από τα μηνύματα που ανταλλάσσουν οι δυό τους.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *