Ξέρεις γιατί οι αριστεροί μόλις μυριστούν ξύλο παρατάνε τον αγώνα και την κάνουν με ελαφρά;

Πιστεύουν ότι αυτοί πρέπει να ζήσουν, δεν πρέπει να θυσιαστεί ούτε ένας τους, γιατί είναι οι μόνοι χρήσιμοι για να χτίσουν το μετά!!
(Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, αν τους ρωτήσεις θα στο πουν, έτσι εκπαιδεύονται.)
Αφήνουν τον λαουτζίκο, την πλέμπα στο τερέν, γιατί δεν θα γίνει και κάτι όσοι κι αν χαθούν από δαύτους, δεν είναι απαραίτητοι μετά την λευτεριά! (Κοίτα τώρα τι μου ήρθε.. δες ποιοι έλαβαν καρέκλα μετά από κάθε αγώνα Ελληνικό. Όσοι ποτέ δεν αληθινά αγωνίστηκαν!)
Ο πολύς «ανθρωπισμός»* τούς κατάντησε όχι Έλληνες (για τον Έλληνα δεν είναι ποτέ σημαντικό το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ).

* Είναι ανθρωπισμός το Αιγαίο να ανήκει στα ψάρια του, ανθρωπισμός τα σκόπια να λέγονται Μακεδονία, ανθρωπισμός η Θράκη να ανήκει στους τούρκους, ανθρωπισμός να έχουμε τούρκους στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Θα σε πουν ρατσιστή αν εναντιωθείς στα ζητήματα αυτά. (Είναι φίλοι μας οι Γερμανοί, το καλό μας θέλουνε!)

Υ.Γ. Η μονοπλευρίαση είναι ασθένεια
Η Χ.Α. είναι σαν οξεία πάθηση (πες πχ κοκκύτη). Μπορεί να την περάσεις και μάλιστα πολύ βαριά, μέχρι και να πεθάνεις, αλλά άπαξ και την περάσεις δεν ξανακολλάς!!!!
Το αντίθετο από την αριστερά, που είναι σαν χρόνια ασθένεια (πχ άσθμα). Ακόμα κι αν βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση, πάντοτε υποβόσκει.
Ένα σημαντικό: με την οξεία ασθένεια (κοκκύτη) αν ασχοληθείς την φουντώνεις. Με την χρόνια (άσθμα) όσο ΔΕΝ την ενοχλείς τόσο αυτή φουντώνει.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *