Ο “ακήρυχτος πόλεμος” Ζωής-Δούρο

Ένας “ακήρυχτος πόλεμος” βρίσκεται σε εξέλιξη στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, στις παρυφές της εξουσίας του κυβερνώντος κόμματος, με τη ματιά στραμμένη στο μέλλον…
Μακρινό ή κοντινό, μονάχα η ίδια η πραγματικότητα μπορεί να απαντήσει.

Δυο κυρίες, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Ρένα Δούρου, διαγράφουν τη δική τους αυτόνομη διαδρομή. Παράλληλες μεταξύ τους αλλά και με εκείνη του Αλέξη Τσίπρα, διατηρώντας ωστόσο την ίδια στιγμή τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας.

Η Πρόεδρος της Βουλής οικοδομεί με τρόπο μεθοδικό το δικό της προφίλ, προβάλλει ήδη ως ένας ανεξάρτητος πόλος στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, και είναι μάλλον προφανές ότι για το υπόλοιπο της διακυβέρνησης, θα λειτουργεί είτε συμπληρωματικά, είτε… μη συμβιωτικά.

Η Περιφερειάρχης Αττικής, δεν έχει… ξυπνήσει ακόμη, καθώς σχεδόν έναν χρόνο μετά τη νίκη της στις εκλογές του Μαϊου του 2014, δεν έχει δρομολογήσει την υλοποίηση απτού έργου, που θα γινόταν κατανοητό από τους πολίτες του Λεκανοπεδίου στην καθημερινότητά τους.

Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ρένα Δούρου δεν ήταν ποτέ… ιδιαίτερες φίλες, το προφίλ σε συνδυασμό με την ηλικία τους ωστόσο, τους επιτρέπει να κοιτάζουν από τώρα την “επόμενη μέρα” στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και την ευρύτερη Κεντροαριστερά.

Κάτι που σημαίνει ότι αναγκαστικά, παρακολουθούν η μια τι κάνει η άλλη. Και ο… διαγωνισμός συνεχίζεται.

ysterografa.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *