Αγώνας μέχρι τέλους για τους εργαζομένους

Τον αγωνιστικό τους σχεδιασμό συζήτησαν σήμερα οι εργαζόμενοι στο δήμο Θεσσαλονίκης στην κοινή συνεδρίαση των συλλόγων, και αποφάσισαν τη στάση που θα κρατήσουν στις πολιτικές της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, έγινε κοινή συνεδρίαση του Συλλόγου Εργαζομένων του δήμου, της Καθαριότητας, των Βρεφονηπιοκόμων, εκπροσώπων του συλλόγου πτυχιούχων και….
μουσικών του δήμου Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η γενική συνέλευση των εργαζομένων της καθαριότητας και μηχανουργείου, με περίπου 300 άτομα συμμετοχή, καθώς υπάρχει πλέον μεγάλη πιθανότητα από Τρίτη να μην έχουν αντικείμενο εργασίας με την κατάργηση των οργανικών θέσεων (σχετικό ρεπορτάζ).
Αποφασίστηκε, η συμμετοχή στο κοινό αγωνιστικό πλαίσιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ , συμμετοχή στην 48ωρη απεργία αύριο και μεθαύριο, καθώς και στην αντίστοιχης της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, Τετάρτη και Πέμπτη.
«Μέχρι στιγμής παραμένουν στο αυστηρό πλαίσιο της ομοσπονδίας, είμαστε στους χώρους δουλειάς και απεργούμε. Σε όλα τα εργοτάξια του δήμου» λένε εργαζόμενοι στο SPNews.
«Τετάρτη συμμετέχουμε σε μεγάλη συγκέντρωση στο δημαρχείο και συμμετέχουμε στην μεγάλη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στη Θεσσαλονίκη» μας σημειώνουν χαρακτηριστικά.
ΔΣ

http://www.spnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *