Καρατζαφέρης: «Δεν επιστρέφω στη Ν.Δ. Θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ»

Δεν επιστρέφει στην ΝΔ δηλώνει κατηγορηματικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη εφημερίδα Εξέλιξη έστρεψε τα πυρά του κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Για το θέμα της επιστροφής λέει:


«Δεν υπήρξε πότε τέτοιο θέμα ούτε από μένα ούτε από την ΝΔ. Ήταν ίσως θέμα διαρροών ή κατασκευής κάποιων δημοσιογράφων…

Αντιλαμβάνομαι ότι η πείσμων άρνηση μου, όχι να αποδεχτώ, αλλά να συζητήσω αυτό το θέμα, δεν ευχαριστεί. Αυτή η ΝΔ είναι κουρασμένη και ταλαιπωρημένη. Θα έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ»

Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας τονίζει ότι:


«Θεωρούσα την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας εύκολη υπόθεση. Κάνουν όμως ότι είναι δυνατόν για να μην συγκεντρωθεί η πλειοψηφία των 180. Δεν βλέπω να φτάνουμε στην προεδρική εκλογή. Η Ν.Δ. σαπίζει μέρα με τη μέρα»

Στην ερώτηση αν στα μελλοντικά του σχέδια είναι η προεδρία της Δημοκρατίας, απαντά: «Δεν κάνω για αυτό το ρόλο , γιατί είμαι παρεμβατικός άνθρωπος. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν μπορεί να έχει τέτοια χαρακτηριστικά».

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστηρίζει ότι αν τελικά ητηθεί η Ν.Δ. ο Αντώνης Σαμαράς θα αποχωρήσει από την ηγεσία:


«Αυτό αφόρα την ΝΔ. Θυμίζω, όμως, ότι όσοι έχουν ηττηθεί έφυγαν. Δεν ξέρω, μπορεί ο κ. Σαμαράς να μείνει, αλλά η ατμόσφαιρα δεν είναι καλή για αυτόν».

Στην ερώτηση αν υπάρχει κάποιος βουλευτής ως διάδοχος ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ απαντά


«Γιατί πρέπει να είναι απαραίτητα βουλευτής….»

Και συνέχισε: «Η παρέμβαση Τζιτζικώστα για κυβέρνηση εθνικής ενότητας χωρίς τον Σαμαρά πρωθυπουργό δηλώνει κάποια παρουσία»

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *