Ομάδες αγροτών έκλεισαν την Εγνατία Οδό

Την Εγνατία οδό, και στα δύο ρεύματα, στο ύψος της Κουλούρας Ημαθίας, απέκλεισαν αγρότες ζητώντας τη στήριξη και τη συμπαράσταση των πολιτών…


Παράλληλα, αγρότες των Σερρών προχωρούν στον αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού Σερρών – Καβάλας.

Νέο συλλαλητήριο στον κόμβο της Νίκαιας, έχουν προγραμματίσει για αυτή την ώρα Θεσσαλοί αγρότες που επιμένουν στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την κυβέρνηση.

Συλλαλητήρια διοργανώνουν την Δευτέρα αγρότες σε όλες τις πόλεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σημειώνεται ότι αγρότες που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ τους στον κόμβο “Πράσινα Φανάρια”, τη Δευτέρα στις 11 το πρωί θα πραγματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία με τα αγροτικά τους οχήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με τελικό προορισμό το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

Με αφορμή τις κινητοποιήσεις αποφασίστηκε να μην λειτουργήσουν οι υπηρεσίες στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας στις πρωτεύουσες των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας.

Για την προσεχή Τετάρτη έχει προγραμματιστει παλλαϊκό συλλαλητήριο στην Αθήνα μετά από σχετική πρόταση των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας την οποία υιοθέτησαν και εκπρόσωποι μπλόκων από όλη την Ελλάδα. Τόπος συνάντησης ορίστηκε η πλατεία Βάθη στις δύο το μεσημέρι της Τετάρτης ενώ θα ακολουθήσει και πορεία προς το Σύνταγμα.

Πηγή: www.skai.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *