Καπνίζει μέσα στα γραφεία του ΕΟΤ στο Παρίσι ! ! !

Γραφεία του ΕΟΤ στην 3 Avenue de l’ Opera του Παρισιού, στην οποία εμφανίζεται ελληνίδα υπάλληλος να καπνίζει μέσα στα γραφεία, τα οποία υποδέχονται τους γάλλους πολίτες, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση στους περαστικούς, αλλά και τους Έλληνες ταξιδιώτες που λυπούνται για την εικόνα που δίνει η Ελλάδα στο εξωτερικό. Οι φωτογραφίες ελήφθησαν από το……
πεζοδρόμιο μπροστά από την βιτρίνα, στην κεντρικότατη οδό του Παρισιού.

DJ

.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

30 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η Αριστερά νοοτροπία στην Ελλάδα θέλει να καλύψουμε την δημόσιο υπάλληλο με τους δύο μισθούς που καλοπερνά στο Παρίσι και προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο την Ελλάδα (για να την προβάλλει τουριστικά εννοείται είναι εκεί). Γι’ αυτό καταντήσαμε έτσι όπως καταντήσαμε. Η Αριστερά θέλει να γίνουμε οι Έλληνες ρεντίκολο στο Εξωτερικό, για να μη θιγούν τα άρρωστα κεκτημένα του Δημοσίου Τομέα. Ε όχι. Πρέπει πλέον να καταγγέλλονται τέτοιου είδους επαίσχυντες συμπεριφορές. Και να αναδεικνύονται οι τίμιοι και εργατικοί δημόσιοι υπάλληλοι, που δυστυχώς κανείς δεν τους υποστηρίζει. Η Αριστερά να αναλάβει τις ευθύνες της. Έχει τεράστιες ευθύνες για το οικονομικό και κυρίως ηθικό, κατάντημα της χώρας.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Η Αριστερή νοοτροπία στην Ελλάδα θέλει να καλύψουμε την δημόσιο υπάλληλο με τους δύο μισθούς που καλοπερνά στο Παρίσι και προσβάλλει με αυτόν τον τρόπο την Ελλάδα (για να την προβάλλει τουριστικά εννοείται είναι εκεί). Γι’ αυτό καταντήσαμε έτσι όπως καταντήσαμε. Η Αριστερά θέλει να γίνουμε οι Έλληνες ρεντίκολο στο Εξωτερικό, για να μη θιγούν τα άρρωστα κεκτημένα του Δημοσίου Τομέα. Ε όχι. Πρέπει πλέον να καταγγέλλονται τέτοιου είδους επαίσχυντες συμπεριφορές. Και να αναδεικνύονται οι τίμιοι και εργατικοί δημόσιοι υπάλληλοι, που δυστυχώς κανείς δεν τους υποστηρίζει. Η Αριστερά να αναλάβει τις ευθύνες της. Έχει τεράστιες ευθύνες για το οικονομικό και κυρίως ηθικό, κατάντημα της χώρας.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Στην Γαλλία σε καμία δημόσια υπηρεσία δεν καπνίζουν. Πλην των γραφείων του ΕΟΤ! Που κατάντησε τεκές.
    Όποιος Γάλλος εισέρχεται στα γραφεία μας (εννοείται για τουριστικές πληροφορίες) παθαίνει την πλάκα του από το βρώμικο περιβάλλον και τις αποπνικτικές οσμές στην αίθουσα. Η κυρία έχει διπλό μισθό, και είναι εκεί για να υπερασπίζεται την χώρα μας. OΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ως γνήσια ανατολίτισσα.

    Σε λίγο θα χορεύει και τσιφτετέλι από την χαρά της, στην υγειά των (Ελλήνων) κορόϊδων, μια που ζει με διπλό μισθό.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    10.54 Πολυ ταραχτηκες! Μπας και εισαι ο Γιωργος; Ετσι λενε το τυπο με τη σομπα. Εβγαλε τη Νομικη, ηταν χασοδικης και διοριστηκε επι Πασοκ την δεκαετια του 80. Βρεθηκε Μοναχο, εβγαζε 7000 μαρκα τοτε μικτα, κονομησε, ανοιξε το ματι του, εκανε εταιρια ταξι απο τα μισθα του και τωρα τρεχουνε 9 ταξι για παρτη του. Εχει συλλογο με επιδοτηση απο τη βαυαρικη κυβερνηση και τωρα τρεχει για τη Ντορα λογω εντοποιοτητας. Α, παραιτηθηκε απο το δημοσιο. Βεβαια, αμα εχεις 9 ταξι… Ακουστηκε, οτι αναγκαστηκε να φυγει, εκανε κατι καταχρησεις που δεν θαβοταν με τιποτα, αλλα δεν το πιστευω, κακοηθειες.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ενώ εσείς 10:44 και 10:31 ε; ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ!Και δουλευτάρηδες και ηθικότατα στοιχεία!!Ρε αντε γαμηθείτε πορνοσκυλοσπέρματα!

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ετσι δουλευει το Ελληνικο Δημοσιο 10:31 διεθνως. Μετα ειναι ανθελληνες οι γερμανοι !

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Αυτο δεν ειναι τιποτα.
    Πριν περιπου 20 χρ. στον ΕΟΤ Μοναχου, επισης ισογειο με τζαμαρια, οι περαστικοι εβλεπαν μεσα, ειχαν μια σομπα πετρελαιου στη μεση στο δωματιο και εψηναν καστανα, εστρωναν εφημεριδα στο γραφεια και τα ετρωγαν εκει επανω.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    παντα ελεγα οτι δεν υπαρχουν παθητικοι καπνιστες…μονον ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΕΣ……ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΚΑΤΟΡΟΥΦΙΑΝΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑ@@@@Α ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ ΓΡΑΒΑΤΑΚΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΤΡΙΝ ΝΤΕΝΕΒ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΗΤΗΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ………

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Κώστα κλπ μαλακομπουκώματα πού το μόνο πού σας καίει είναι το ποιός καπνίζει και πού και δεν κοιτάτε τα χάλι σας πού έχετε γίνει φυτά με την πλύση εγκεφάλου πού σας κάνουν. Ρίξτε μια ματιά στις καμινάδες των εργοστασίων και των πολυκατοικιών, στις εξατμήσεις όλων των μεταφορικων μέσψν και μετά βάλτε τα με το …. κάπνισμα. Μα τόσο ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ; Σας πειράζει το κλωναράκι(τσιγάρο) καί όχι το δάσος( καμιναδες, εξατμήσεις); Φύτουλες. Και πολύ σας παέι πού σας δίνουμε διάλογο.ΟΥΣΤ. Κάντε μόνομ πίπες εσείς.
    Ενας ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗΣ αλλά μπουκωμένος από καυσαέρια, και όπου να είναι και με …ραδιενέργεια.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΒΡΕ ΛΟΥΛΗ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΣΤΟ ΛΕΜΟ ? ΛΟΥΛΗ Ε ΛΟΥΛΗ….

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΑΥΤΗ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΦΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΤΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Ρέ Πέτρο μὲ συγχωρεῖς, ἀλλὰ γιατὶ τέτοιο μένος γιὰ τὰ γραφεῖα τοῦ ΕΟΤ; Γιατὶ δὲν λές, ἐσὺ καὶ οἱ ἄλλοι τιμητές, κάτι καὶ γιὰ τὸν πολιτικό τους προϊστάμενο, τὸν Νικητιάδη ποὺ ἀπὸ μακρυὰ μοιάζει πιὸ πολὺ γιὰ …λαχαναγορίτη, παρά γιὰ ἄνθρωπο τοῦ τουρισμοῦ;
    Ἐκτὸς κι ἂν εἶσθε ἀβανταδόροι παπαγαλάκια γιὰ νὰ τελειώνη καὶ αὐτὴ ἡ πράγματι βαρειά βιομηχανία τῆς Ἑλλάδος.
    Πῆγα σήμερα στὸ Μουσεῖο τῶν Δελφῶν. Κλειστὸ ἀπὸ τὶς τρεῖς. Τὸ πωλητήριο ἀναμνηστικῶν κλειστό. Ὀ ὀργανισμὸς ποὺ διαχειρίζεται τὰ πωλητήρια ἔκλεισε. Τέτοιο τουρισμό θέλουμε;
    Βλέπω πολὺ φασισμό σὲ αὐτὴν τὴν ἀνάρτηση. Μακάρι νὰ εἶναι ἀπὸ ἐγκάθετους, παρὰ νὰ ἀπηχῆ τὶς ἀντιλήψεις τῶν Ἑλλήνων.
    Κυναίγειρος

    Reply
  14. Ανώνυμος

    ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕς ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
    ΤΙ ΚΟΣΤΟΣ ΕΧΕΙ Ο ΕΟΤ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΟΤ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΗ.

    ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΟΤ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΠΕΤΡΟΣ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΑΞΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ .
    ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ?
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΑ ΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΚΑΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΠΥΡΙΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΗΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ.
    ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΟ ΙΧ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΠΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ Ε ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙΑ

    Reply
  16. Ανώνυμος

    νουμερο 9,14 δειχνει προσωπο και οχι δρομο αρα ειναι παρανομη η φωτο ασχετε

    Reply
  17. Ανώνυμος

    αντε ρε παληορουφιανε αθλιε κανε επωνυμη καταγγελια αν εισαι παντελονατος

    Reply
  18. Ανώνυμος

    re UFO 909. giati ine paranomos o fotografos? i fotografia elifthi apo ton dromo (dimosios horos) pros ena grafio tou ellinikou dimosiou (dimosios horos) ke anihto parathiro (ides kourtines?) arketa pia me ta prosopika sas dedomena, mas priksate, kispniste pia, prosopika dedomena den iparhoun para mono sto spiti ss mesa. etsi ke vgis okso ta hanis OLA.

    Reply
  19. Ανώνυμος

    klisimo se OLA ta grafia tou EOT edo ke tora. iparhi to internet gia afta ta pramata. oso gi'afti tin kota, i foto ta lei ola. den aksizi na asholite kanenas me malakismenes dimosious ipalilous. to mono pou me apasholi ine oti tha zitai tzampa nosokomio ke giatro otan argopetheni frihto thanato ke tha klitho na tis pliroso ton logariasmo san malakas forologoumenos pou ime.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Καλά κάνει και καπνίζει.
    Και συ που τράβηξες τη συγκεκριμένη φωτογραφία, είσαι παράνομος.Εγώ θέλω να πέσει στην αντίληψή της και να σου τραβήξει μια μήνυση για να δεις το τσιγάρο,πούρο.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Θα ήθελα να κάνω δύο παρατηρήσεις.
    1. Δεν καταδικάζω μόνο τη συγκεκριμένη υπάλληλο (αν και θα έπρεπε να ξέρει τη θέση της), αλλά τη γενική "ατολμία" (σταρχιδισμό καλύτερα) του κράτους μας το οποίο είναι ανίκανο να εφαρμόσει τον πιο απλό νόμο, πόσο μάλλον να πάρει πιο δύσκολα μέτρα που είναι πλέον απαραίτητα. Συνεπώς η υπάλληλος είναι απλά η ουρά μίας αλυσίδας υπαλλήλων, ιεραρχίας και νοοτροπίας, η οποία δεν κάνει σωστά τη δουλειά της συνολικά. Αν θέλεις να κατσαδιάσεις κάποιον και όχι να κάνεις σκέτη κριτική, ζήτα το όνομα του υπευθύνου (προϊσταμένου) και κατήγγειλέ τον/την μαζί με την υπάλληλο.
    2. Επειδή είμαστε ως έλληνες γενικά υπερβολικοί, θα ήθελα να ξέρω αν η υπάλληλος αυτή (που προφανώς παρανομεί και δεν την υπερασπίζομαι) είναι σε πόστο που συνδιαλλάσεται με κόσμο ή σε κάποιο πόστο ψυγείο, μακριά από τους άλλους. Στην πρώτη περίπτωση είναι προφανώς απαράδεκτη, στη δεύτερη κατακριτέα. Το επισημαίνω αυτό γιατί είμαστε εύκολοι να κατακρίνουμε οτιδήποτε βλέπουμε, χωρίς να το εντάσσουμε στο πλαίσιο που πραγματικά ανήκει. Φυσικά πρώτα θα έπρεπε να τα βάλουμε με τους ντόπιους(εντός Ελλάδας) θεριακλήδες, πρωτού ζητήσουμε τη νμιμότητα και από τους εκτός των τειχών.
    Σε τελική ανάλυση δε μπορέσαμε να το απαγορεύσουμε στην Ελλάδα, όπου μόνοι μας εφαρμόζουμε τους νόμους, θα πικραθούμε για το εξωτερικό; Είναι κάπως αστείο (και υποκριτικό φυσικά) να ενδιαφερόμαστε μόνο για την άποψη που “μπορεί” να αποκτήσουν οι άλλοι για εμάς και όχι για την πραγματική μας συμπεριφορά απέναντί στους νόμους.

    Ενας πρώην καπνιστής (το έκοψα εδώ και οχτώ χρόνια και δεν το θέλω ούτε ζωγραφιστό), αλλά όχι γενίτσαρος. Ταυτόχρονα, επειδή διατηρώ δεσμούς με το Παρίσι, ξέρω και το πόσο αντιδράσανε οι εκεί ντόπιοι στην απαγόρευση του καπνίσματος και αυτό που βλέπεις στον ΕΟΤ συμβάινει και σε υπηρεσίες του Γαλλικού δημοσίου.

    Κώστας

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Ἐντάξει παιδιά μὲ τὸ κάπνισμα. Μᾶς ἔχετε πρήξει. Πρὶν πέντε χρόνια ἡ εἰκόνα αὐτὴ δὲν θὰ σήμαινε τίποτα. Καταλάβετέ το: Ἡ ἀπαγόρευση τοῦ καπνίσματος ἔχει νὰ κάνη μὲ ἔλεγχο τῆς ἐλευθερης βούλησης καὶ ὄχι μὲ τὴν ὑγεία μας.
    Ἕνας μὴ καπνιστής.
    Κυναίγειρος

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΡΑΔΑ ΑΠΕΡΓΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΒΡΕ ΟΥΣΤ……

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Και λοιπον, ρε μαλακα, τι σε νοιαζει εσενα, αν καπνιζει…Εδω καιγεται ο κολος μας, με το αν καπνιζει αυτη, σε νοιαζει? Ασε μας ρε φιλε!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *