ΚΤΕΟ και στο σπίτι μου , μια απίθανη ιδέα !


Η Τίνα Μπιρμπίλη αποφάσισε να αποκτήσει το σπίτι μου ένα πιστοποιητικό περιβαντολογικών φρονημάτων , το όποιο νταβατζηλίκι θα πληρώνω , εφόσον θέλω ή να το νοικιάσω , να το πουλήσω ή να το μεταβιβάσω στα παιδιά μου !
Μπορεί κάποιος κατηγορήσει το ΠΑΣΟΚ , για πολλά δεινά που έχει ή ….

νομίζει ότι έχει υποστεί , αλλά σίγουρα κάνεις δεν μπορεί να το κατηγορήσει για έλλειψη φαντασίας . Οι άνθρωποι του Γιώργου Παπανδρέου σίγουρα μπορούν και θέλουν να με αρμέξουν με κάθε δυνατό τρόπο . Μέχρι τέλους …αφού στη λίστα με αυξήσεις του ΦΠΑ , της μεγάλης κλίμακας 23% περιλαμβάνονται ακόμη τα λουλούδια, τα στεφάνια και υπηρεσίες κηδειών… ζωή σε λόγου μας.
http://kafeneio-gr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. ΜΑΙΡΗ

    Εγώ τώρα επειδή την έχω την απορία θα σας το πώ.
    Υπάρχει άντρας που θα μπορούσε να πάει μ΄αυτό το ξόανο τη Μπιρμπίλη?

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΝΑΞΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Αισθάνομαι σαν να πήγα να δώσω αίμα για να σώσω κάποιον και απλά ξέχασαν να βγάλουν την βελόνα από το χέρι μου … και το χειρότερο είναι ότι κάθε λίγο μου παίρνουν και από ένα σακουλάκι 0.5 lt χωρίς να προλαβαίνει ο οργανισμός μου να το αναπληρώσει ….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Το χτικιό που έβαλε ο Γιωργάκης να το παίξει υπουργίνα ενώ όλη η ΕΥΒΟΙΑ πίνει καρκινογόνο και χημικά μολυσμένο νερό δεν έδωσε δεκάρα στα συνεχή διαβήματα από τους πολίτες και μαζί με τον ΠΑΣΟΚΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑ μας ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ, ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *