Τα τρία ζητούμενα του ανασχηματισμού

Ο Γιώργος Παπανδρέου ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών που είτε οι ίδιοι, είτε δια των κατάλληλων συμβούλων, μπορούν να διαβάζουν καλά τις δημοσκοπήσεις. Κυρίως, τα λεγόμενα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων, εκείνα δηλαδή που, με μια πρώτη ανάγνωση δεν σου γεμίζουν το μάτι, στην πραγματικότητα ωστόσο κρύβουν τις «βαθιές αλήθειες» περί των πραγματικών τάσεων και ρευμάτων της κοινωνίας, στη…..
δεδομένη στιγμή.

Ενόψει λοιπόν του ανασχηματισμού που βρίσκεται επί θύραις, με τον Πρωθυπουργό να αναζητεί μετ’ επιτάσεως ένα καινούριο κυβερνητικό σχήμα μάχης και μηδενικής αυτό-υπονόμευσης, στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν συνεκτιμήσει τρία βασικά δεδομένα των μετρήσεων που έχουν στα χέρια τους.

Πρώτον, ζητούνται πρόσωπα που να προέρχονται από το «κοινωνικό ΠΑΣΟΚ», χωρίς ωστόσο να έχουν φθαρεί από τυχόν συμμετοχή τους σε κυβερνήσεις του Κώστα Σημίτη ή ακόμη και του Ανδρέα Παπανδρέου.

Δεύτερον, ζητούνται στελέχη της αγοράς, τεχνοκράτες με γνώση της οικονομίας και των νέων τεχνολογιών, ικανά να μεταφέρουν στο υπουργικό συμβούλιο την αύρα μιας διαρκούς κινητικότητας.

Τρίτον, ζητείται το κατάλληλο ανακάτεμα της τράπουλας, μεταξύ των υπαρχόντων κορυφαίων στελεχών, ώστε από το ντόμινο των μετακινήσεων να προκύψει θετικό πρόσημο για την Κυβέρνηση, και να δοθεί στους πολίτες η αίσθηση του νέου ξεκινήματος.

Οι συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου εκτιμούν ότι εφόσον ο ανασχηματισμός καταφέρει να εκπληρώσει τα τρία παραπάνω ζητούμενα, το ΠΑΣΟΚ θα έχει κάνει ένα ουσιαστικό βήμα μπροστά, για να ξεφύγει από τα σημερινά αδιέξοδα. Και να λύσει τα χέρια του Πρωθυπουργού, για τις όποιες πολιτικές κινήσεις επιλέξει εκείνος, στον κατάλληλο χρόνο.

Home

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ;;;;;

    ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ,ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΣΤΗΚΑΤΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ (ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΒΕΒΑΙΑ)ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Τα τρια του ανασχηματισμου.
    1/ Παραιτειστε ολοι
    2/ Μαζευεστε σε μια μεγαλη πλατεια
    3/ Τρωτε ξυλο απο κοσμο μεχρι πρωίας.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΟΜΜΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙΟΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΑΝΤΡΕΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΖΗΤΩ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ Ο ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΗΣ!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΕΖΕΙ, ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ ΣΤΗ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΑΛΑ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΠΟΙΝΙΚΩΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΗΓΑΝΙΣΟΥΜΕ.

    ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΙΣ, ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ.
    Η ΑΝΟΧΗ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ο Γιώργος Παπανδρέου ανήκει στην κατηγορία των πολιτικών που είτε οι ίδιοι, είτε δια των κατάλληλων συμβούλων, μπορούν να διαβάζουν καλά τις δημοσκοπήσεις. ΡΕ
    ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ Ο ΓΑΠΑΣ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ [ΣΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ]
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΜΕΝΟΣ ΧΑΣΙΚΛΗΣ Π[ΟΥ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΤ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ….
    ΟΥΣΤ ΧΑΜΕΝΕ……………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Βομβαρδισμός πρασινης προπαγάνδας σήμερα. Δουλεύουνε τα γραφεία δημοσίων σχέσεων με πλήρη ισχύ τις μηχανές. Αύριο θα βγούνε οι ηθοποιοί πολιτικοί με τους συναδέλφους τους δημοσιογράφους ηθοποιούς στο στημένο παιχνιδάκι τους, αλλα που να χαμπαριάσει ο "πρωθυπουργός" και οι συνεργάτες του τη δύναμη της σιωπής του λαού. Κοίτατε ρε νούμερα τα νούμερα και κάνετε όσους ανασχηματισμούς θέλετε. Γιώργο ή Τζέφρυ ή όπως σε φωνάζουν, πάρε και μία παροιμία για την περίπτωση, για την Ιθάκη που έταξες στον Ελληνικό Λαό αλλά και για το ποδήλατο που παράτησες "πρωθυπουργάρα μου", λόγω της ξάπλας που έφαγες και μου το 'ριξες στα θαλάσσια σπόρ στας Ύδρας, "όποιος δεν ξέρει τη στεριά και θάλασσα γυρεύει, ο διάολος του κώλου του κουκιά του μαγειρεύει".

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ 11.31
    Ο ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ .
    ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ.
    ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΜΟ ΤΟΥΣ ΤΩΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΈΞΩ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΛΑΜΙΔΙ .
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΕ ΣΟΥ ΤΑ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ.
    ΑΜΑ ΕΓΛΥΦΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ???
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΥΝΑΝΙΣΤΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ Η ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΟΥΛΑΚΟ .

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Ανίκανος (δεν μπορεί ούτε να διαβάσει καλά-καλά τους λόγους που του γράφουν),
    Ανεπάγγελτος (δεν δούλεψε ΠΟΤΕ του – κατευθείαν υφυπουργός και υπουργός στις κυβερνήσεις του μπαμπά του),
    Ηλίθιος (προσπάθησε να "βάλει" ξανά στη θέση της την αλυσίδα του ποδηλάτου του … εν κινήσει)
    Ψεύτης ("Λεφτά Υπάρχουν"),
    Εθνικός Προδότης (καταψήφηση Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, υπέρ σχαδίου Ανάν …),
    Άθεος, Εθνομηδενιστής.
    Όταν τον διόρισε ο μπαμπάς του στο ΥΠ.ΕΞ. κουβαλούσε μαζί του στα ταξίδια στο εξωτερικό ολόκληρο στρατό απο υπαλλήλους οι οποίοι φρόντιζαν τα email του, τις επαφές του, τις "ανακοινώσεις" του προκειμένου να φταχτεί το "αρχηγικό προφίλ" του.
    Ακόμη και ο ανδρισμός του αμφισβητείται (μήπως δεν είχε για σύμβουλό του τον αρχι-πούστη Βαλλιανάτο όταν ο μπαμπάς του τον είχε διορίσει στο ΥΠ. Παιδείας ?)
    Άραγε πότε θα μας δείξει το πιστοποιητικό βάφτισής του ? Σε ποιά Εκκλησία καταχωρήθηκε ?
    Μήπως το ΜΟΝΑΔΙΚΟ του όνομα είναι Jeffrey ?
    Όταν το τομάρι του θα παραμένει κρεμασμένο στο Σύνταγμα ένα "επίθετο" θα του απομείνει – με αυτό θα τον θυμούνται οι επόμενες γεννιές: ΠΡΟΔΟΤΗΣ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΚΑΛΟ ΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΣΤΗ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!
    ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΝΑ: ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *