Πατέρας και γιος πυροβολούσαν διαμερίσματα στον Άγιο Ελευθέριο


Επί τρία ολόκληρα χρόνια οι ένοικοι πενταώροφης πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, κοντά στον σταθμό ΗΣΑΠ του Αγίου Ελευθερίου, ζούσαν τον τρόμο ακούγοντας πυροβολισμούς και βλέποντας τρύπες από σφαίρες στα τζάμια των παραθύρων και τις πόρτες των διαμερισμάτων τους.

Οι καταγγελίες στην αστυνομία πολλές. Οι δράστες όμως άφαντοι….

Το μυστήριο αποκαλύφθηκε με τη σύλληψη, την Τρίτη ,ενός 74χρονου συνταξιούχου και του 38χρονου γιου του, οι οποίοι -σύμφωνα με την αστυνομία- είναι οι δράστες των επιθέσεων που έχουν γίνει τα τελευταία τρία χρόνια, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Στην κατοχή τους βρέθηκε το πιστόλι με το οποίο πυροβολούσαν τις μπαλκονόπορτες των διαμερισμάτων, σφαίρες αλλά και μαχαίρια.

Ο 38χρονος γιος, ο οποίος και προφυλακίστηκε, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει ειδική αγωγή, ενώ και στο παρελθόν έχει κάνει φυλακή για διάφορα αδικήματα.

Οι δράστες διέμεναν ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία που είχαν βάλει στο στόχαστρο. Σύμφωνα με την απολογία τους, έριχναν μπαλοθιές στον αέρα. Το πώς κατέληγαν οι σφαίρες στα απέναντι διαμερίσματα, βέβαια, δεν κατάφεραν να το εξηγήσουν.

www.zougla.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *