Τους πέταξαν σαν τα σκυλιά νεκρούς από το φορτηγό στο χαντάκι!

Για να μη μυρίσουν και προδοθούν οι δουλέμποροι! Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τα πτώματα που βρέθηκαν στη διασταύρωση της Πάργας!
Ξετυλίγεται όσο περνούν οι ώρες το κουβάρι σχετικά με τα πτώματα, που βρέθηκαν μέσα σε χαντάκι κοντά στη διασταύρωση της Πάργας. Πρόκειται για λαθρομετανάστες, που τους μετέφεραν με προορισμό την Ιταλία. Ήταν στοιβαγμένοι μαζί με……..
πολλούς άλλους στην καρότσα φορτηγού. Λόγω των άθλιων συνθηκών μεταφοράς τους έχασαν τη ζωή τους. Για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στους δουλέμπορους και στο… υπόλοιπο ανθρώπινο φορτίο, τους τρεις, που έχασαν τη ζωή τους,
τους πέταξαν στο χαντάκι του δρόμου. Για να μη μυρίσουν και προδοθούν. Κυριολεκτικά σαν τα σκυλιά… Οι δουλέμποροι δεν σεβάστηκαν και δεν φοβήθηκαν τίποτε. Το μόνο, που τους ενδιέφερε ήταν το κέρδος και η διεκπεραίωση των υπόλοιπων ανθρώπων (αν και αυτοί δεν τους θεωρούν ανθρώπους, που είχαν αναλάβει να μεταφέρουν!Έκαναν μια κίνηση, έριξαν τρεις συνανθρώπους στην άκρη του δρόμου, και συνέχισαν κανονικά το ταξίδι!

www.katoci.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *