Χωρίς συμφωνία για το μέλλον, ο ΓΑΠ θέλει να περάσει το πολυνομοσχέδιο όπως το μεσοπρόθεσμο!!!

Γράφει ο Αδαμάντινος

Θα θυμάστε τι έγινε με το μεσοπρόθεσμο. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν ένα ακόμη αντισυνταγματικό νομοσχέδιο που ήταν αναδιάρθρωση του χρέους και ακόμη και τώρα που μιλάμε η Ελλάδα δεν έχει πάρει την 6η δόση! Ως το τέλος Δεκέμβρη δε, η Ελλάδα χρειάζεται 20 δις. Που θα τα βρεί;
Οι εκδότες που κάλεσε στο γραφείο του σήμερα ο…..
ΓΑΠ έχουν ευθύνη, όταν καλύπτουν ένα τετοιο Πρωθυπουργό, όπως και όσοι άλλοι τον υποστηρίζουν κρυφά ή φανερά.

Ρωτώ λοιπόν, χωρίς νέα συμφωνία, είναι λογικό να περάσει ένα πολυνομοσχέδιο; H απάντηση είναι ΟΧΙ. Κάθετα ΟΧΙ.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο η πολιτική αυτή. Δεν μας τιμάει σαν λαό και σαν ανθρώπους.

Παρότι λίγοι σε αυτο το ιστολόγιο τιμούν την πολιτικη Σαμαρά, επιτρέψτε μου να εχω αντίθετη άποψη. Οι λόγοι ειναι οι εξής:

1. Δεν έχω δεί το Σαμαρα επί 2 χρόνια να κάνει σωστή αντιπολίτευση. Περισσότερη αντιπολίτευση έχω κάνει εγω μέσα απο τα άρθρα μου στο ΓΑΠ, παρά όλα τα στελέχη του κόμματός του.

2. Η ΝΔ δεν έχει σοβαρά στελέχη.

Σε αυτόν τον αιώνα η χώρα πρέπει να προχωρήσει στηριζόμενη σε αξιόλογους ανθρώπους, που έχουν γνώσεις και έχουν δουλέψει σε μεγάλες εταιρείες, είναι καθηγητές παν/μίων, ξέρουν τι σημαίνει τεχνολογία απο μέσα, έχουν πατέντες και όχι ότι εχουν μάθει το έχουν διαβάσει στα βιβλία ή τους τα έχουν πεί άλλοι σε ταξίδια που πήγαν (π.χ. Διαμαντοπούλου).

Οι οικονομολόγοι δεν ξέρουν από τεχνολογία, όπως και οι δικηγόροι, οι δικαστές, οι δημοσιογράφοι, οι ηθοποιοί, οι γυναίκες τραγουδιστών, οι τραγουδίστριες, οι ποδοσφαιριστές, οι γαλατάδες κλπ.

Ολοι αυτοι που κατεβάζει στις εκλογές ο Σαμαράς δεν λένε κάτι σημαντικό… Ειναι μία απο τα ίδια. Δεν υπάρχει μέλλον για τη χώρα.

Ο Σαμαράς, η Διαμαντοπούλου, η Μπουχέσα, ο ΓΑΠ έχουν περάσει απο τη Λεσχη. Κατι τέτοια δεν τα ξεχνάω. Ιδιαίτερα όταν κανένας απο αυτούς δεν έχει προσφέρει τίποτα στη χώρα. Μας βούλιαξαν την Παιδεία, την οικογένεια, πολέμησαν την κάθε τι το Ελληνικό στα όρια της παγκοσμιοποίησης.

Τα έβαλε και με τους αναλυτές σήμερα ο ΓΑΠ, για να αλλαξει θέμα. Το θέμα είναι ότι τα έχει κάνει σκα… και πρέπει να ξεκουμπιστεί όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οσα είπε στη κοινοβουλευτική ομάδα δεν τιμά ούτε όσους τα άκουσαν ούτε όσους τον χειροκρότησαν. Αυτά είναι για το τσίρκο με τους χιμπατζήδες.

Αν δεν απομακρυνθούν οι άνθωποι των αγορών που εχουν παρεισφρύσει μέσα στα κόμματα, το πρόβλημα της Ευρωζώνης θα μεγιστοποιηθεί και θα κλονισθεί ανεπανόρθωτα η παγκόσμια οικονομία. Οσο και να ακουστεί περίεργο, το εξυπνότερο και ευκολότερο, θα ήταν να τους απομακρύνουν. Θα στοιχίσει φτηνότερα σε όλους.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *