Δεν θα μας κλείσουν στα σπίτια μας οι θερμοκέφαλοι του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Μπορούμε να πληροφορηθούμε για ποιο λόγο όποια πέτρα κι’ αν σηκώσουμε βρίσκουμε από κάτω και κάποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ; Ανήκουν μήπως σε μια ειδική κατηγορία Ελλήνων, που πλήττεται περισσότερο από την κρίση, είναι πιο αψίκοροι, διαθέτουν μεγαλύτερες ηγετικές ικανότητες; Τι είναι τέλος πάντων αυτά τα….
στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν μπορεί να γίνει μια διαμαρτυρία χωρίς να βρεθεί στην περιοχή κάποιος πατεντάτος του κόμματος να πρωτοστατήσει, κραδαίνοντάς μας την κομματική του ταυτότητα; Απαξιώνοντας εξ αυτού του λόγου κάθε διαμαρτυρία και δημιουργώντας δικαιολογημένα την αίσθηση ότι δεν πρόκειται για αυθόρμητες εκδηλώσεις, αλλά για στημένα επεισόδια;

Χειρότερες υπηρεσίες στο (δικαιολογημένο) κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών δεν μπορούσαν να προσφερθούν. Πουθενά στον κόσμο όπου έχουν σημειωθεί και εξακολουθούν να εκδηλώνονται διαμαρτυρίες του κόσμου (Ισλανδία, Ιρλανδία, Βρετανία, ΗΠΑ και αλλού) δεν παρατηρείται αυτό το φαινόμενο.

Λες και έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια τους, να μην τολμά κανείς να διαμαρτυρηθεί, φοβούμενος ότι θα γίνει το ντεκόρ για μια ακόμη διαμαρτυρία, στο τέλος της οποίας ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει εξασφαλίσει τα πρωτεία της δημοσιότητας.

Λες και έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να πετύχουν αυτό που επιδιώκει με διάφορες παραινέσεις του ο κ. Παπανδρέου: «Θα είμαστε παντού, θα πηγαίνουμε όπου θέλουμε», λέει και ξαναλέει. Και αυτό θα γίνει. Διότι όσοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν, θα κάθονται στη γωνιά τους μήπως πέσουν πάνω σε κάποιον θερμόαιμο του ΣΥΡΙΖΑ που θα τους καπελώσει. Οπότε, όλοι οι άλλοι, οι υπεύθυνοι για τα χάλια μας, στους οποίους αξίζουν όλες οι διαμαρτυρίες του κόσμου, θα κυκλοφορούν ελεύθερα.

Αυτή θα είναι τελικά η μεγάλη επιτυχία του ιδιότυπου αυτού ακτιβισμού με κομματική ταυτότητα. Υπό αυτή την έννοια, ο ΣΥΡΙΖΑ προσφέρει μεγάλες υπηρεσίες σ’ αυτούς ακριβώς εναντίον των οποίων υποτίθεται ότι στρέφει τα πυρά του. Γεμίζοντας το οπλοστάσιο της προπαγάνδας, σύμφωνα με την οποία σ’ αυτή τη χώρα ουδείς άλλος έχει λόγο να διαμαρτύρεται πλην του συγκεκριμένου κόμματος.

Οι άνθρωποι κάνουν ό,τι μπορούν για να δικαιώσουν την επίσημη προπαγάνδα. Κάνουν ό,τι μπορούν για να δικαιώσουν τον κ. Πάγκαλο που από την πρώτη στιγμή έσπευσε – του έδωσαν την ευκαιρία οι κύριοι αυτοί – να ταυτίσει κάθε λαϊκή δυσφορία ή διαμαρτυρία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί διαμαρτύρονται, επιμένει. Πάει και τελείωσε. Όλοι οι άλλοι είναι ευχαριστημένοι.

Στην ουσία, έχουν καταστήσει όλους τους υπόλοιπους άβουλους θεατές ενός καυγά ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, ενισχύοντας το αίσθημα αηδίας προς μια συνεχιζόμενη προσπάθεια υφαρπαγής ψήφων με κάθε μέσον.

Διότι μόνο αηδία προκαλούν τα επεισόδια στους Αγίους Αναργύρους και όσα επακολούθησαν. Και κυρίως, δίνουν την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να διατηρήσουν την άθλια παρουσία τους στον δημόσιο βίο της χώρας, να μιλούν για βία και ανομία (έσπευσε να το εκμεταλλευτεί και ο πρωθυπουργός χθες στο υπουργικό συμβούλιο), ουσιαστικά καλύπτοντας την δική τους βία και ανομία επί του βασανισμένου σαρκίου της χώρας.

Τι δουλειά είχε ο επικεφαλής μιας δημοτικής (δηλαδή πολιτικής) παράταξης να βρεθεί στον δρόμο του κ. Λοβέρδου; Δεν υπάρχουν άλλοι «γενναίοι» στους Αγίους Αναργύρους; Πρέπει οπωσδήποτε να διαμαρτυρηθεί κάποιος με επίσημο αξίωμα; Για να κολλήσει την ταυτότητά του σε όλους; Δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει για να βελτιώσει τη ζωή των συμπολιτών του που τον εξέλεξαν;

Ο ίδιος είπε πως από τα γύρω καφενεία οι θαμώνες ενοχλήθηκαν από την παρουσία του υπουργού και άρχισαν να πετούν τους καφέδες τους. Γιατί δεν άφησε να εξελιχθεί αυτή η «διαμαρτυρία του καφέ», που θα εξυπηρετούσε καλύτερα τους σκοπούς μιας πραγματικά αυθόρμητης διαμαρτυρίας;

Και τι δουλειά έχει και ο δήμαρχος να βρίσκεται εκεί γύρω; Προσπαθώντας μάλιστα, εξ όσων πληροφορηθήκαμε, να βοηθήσει στο έργο τους τούς φρουρούς του υπουργού; Αν δεν κάνω λάθος, επρόκειτο για κομματική (τρομάρα μας) συγκέντρωση. Ο δήμαρχος πού κολλάει; Δεν είναι δήμαρχος όλων των δημοτών; Ο ίδιος ο κ. Λοβέρδος έπρεπε να τον διώξει.

Δεν τα βαρέθηκαν οι πολιτικοί μας όλα αυτά – τις επισκέψεις, τις κουστωδίες, τους διαγκωνισμούς για το ποιος θα βρεθεί πιο κοντά στον υπουργό, ακόμη και τις ίδιες τις συναντήσεις με τα κομματικοδίαιτα «δικά μας παιδιά»; Εμείς τα σιχαθήκαμε όλα αυτά – ανεξαρτήτως παράταξης.

Και τι θα γίνει με όλους αυτούς τους μπράβους των υπουργών που δημιουργούν ασπίδα γύρω τους και μόλις συμβεί κάτι ορμούν, ξεχωρίζοντας με τα κοστουμάκια τους όπως οι ασφαλίτες των Ιουλιανών;

Εκ των υστέρων μάλιστα πληροφορηθήκαμε – το είδαμε – ότι ο υπουργός δεν είχε και πολύ χρόνο στη διάθεσή του για «ζύμωση» με την κομματική (τρομάρα μας) βάση. Έγιναν τα επεισόδια, έριξε μερικές ψιλές η φρουρά του – η οποία δεν δικαιούται να επιτίθεται, μόνο να αμύνεται προστατεύοντας συγχρόνως τον υπουργό – πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες ο (γιατρός) υφυπουργός κ. Τιμοσίδης, είπε δυο λόγια ο κ. Λοβέρδος και λίγο μετά διηγείτο την περιπέτειά του από τηλεοράσεως.

Λοιπόν για να τελειώνουμε: Δεν θα μας κλείσετε στα σπίτια μας, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, φοβούμενοι μήπως βρεθείτε στον δρόμο μας και μας καπελώσετε. Δεν θα μας αφαιρέσετε το δικαίωμα να επιλέγουμε τον τρόπο και τον τόπο της διαμαρτυρίας μας, φοβούμενοι μήπως ο κ. Πάγκαλος μας συναριθμήσει στους οπαδούς σας. Δεν θα ταυτίσετε τις (λεκτικές) αυθόρμητες εκδηλώσεις με τραμπουκισμούς και ξύλο.

Εσείς να κλειστείτε στα σπίτια σας. Κι’ αν δεν μπορείτε και πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε επίδειξη της επαναστατικότητας και των αντιστασιακών περγαμηνών σας (να μην μιλήσουμε τώρα γι’ αυτά), ας σας φτιάξει ο κ. Τσίπρας ένα ρινγκ για να εκτονώνεστε.

Εμείς θέλουμε να διαμαρτυρόμαστε ως ελεύθεροι πολίτες χωρίς την δική σας κηδεμονία. Με επιχειρήματα – διότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει. Με χαρακτηρισμούς, που πονάνε πιο πολύ από τις γροθιές.

Πάρτε το χαμπάρι: Ο λαός δεν χρειάζεται την βοήθειά σας για να φωνάξει «Ανίκανοι», «Κλέφτες», «Ψεύτες». Σ’ αυτούς άλλωστε ανήκετε και εσείς, ως μέρος ενός πολιτικού συστήματος που απολαμβάνει προνόμια, χρηματοδοτήσεις, αποσπάσεις υπαλλήλων, συνδικαλιστικές παροχές, αστυνομική προστασία.

Έχετε και εσείς πάρει μέρος στην γνωστή θεατρική παράσταση. Αν τώρα θέλετε να παίξετε και στην τηλεόραση, δηλώστε συμμετοχή σε κάποια από τις γνωστές εκπομπές ξεκατινιάσματος.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

36 Comments

  1. Ανώνυμος

    Είσαστε όλοι μαλάκες. Κανείς δεν κατάλαβε (ή κάνει ότι δεν κατάλαβε) τι εννοεί το άρθρο !

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Διαβάστε περισσότερα…Διαβάστε περισσότερα…

    Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ
    ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΟΦΙΑ ΑΡΕΤΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΕΝΟΤΗΣ

    Οι ιστότοποι μας::

    http://planitiko-diktyo-ellinwn.ning.com
    Οι ιστότοποι μας::

    http://diktyoellinwn.wordpress.com

    Οι ιστότοποι μας::
    http://diktyoellinwn.freeforums.org/index.php

    Reply
  3. Τιτίκα

    Μετρημένες πλέον οι μέρες κρασιού και λουλουδιών για τα παπαγαλάκια.Μετρημένες……..

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΞΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ!!!

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!
    ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΤΣΙ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    H OYSIA TOY ΑΡΘΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΠΑΡΟΗΘΙΚΗ.
    ΠΛΑΚΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΗΤΕ ΟΛΟΘΣ ΚΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΗΖΑ ΜΑΖΙ.ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗ ΒΙΑ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ
    ΧΩΡΙΣ ΣΟΔΕΣ -ΚΟΚΑ-ΚΟΛΕΣ,ΔΕΝ ΡΕΒΕΣΤΕ.ΟΙ ΜΟΝΗ
    ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΓΙΑΦΤΟΥΣ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
    Ο ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΣ.

    Υ.Γ. ΟΠΙΟΣ ΜΕ ΒΡΗΣΕΙ,ΓΑΜΙΕΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ….

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Θα ευχόμουν ο ΣΥΡΙΖΑ και κάθε άλλο μικρό κόμμα, να είχε μεγαλύτερα ποσοστα.
    Ο λαός θα είχε μεγαλύτερη φωνή και δύναμη.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ,ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΣ (ΒΛΕΠΕ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ).
    ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΙΠΤΩ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
    ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΑΠΗΤΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΑ ΣΟΦΙΑ!!!
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΡΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΪΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
    ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΚΥΡΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΣΟΦΙΑ.
    ΔΗΛΩΝΩ ΔΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΟΥ ΔΟΘΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΩ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΥΘΙΣΩ ΠΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΛΕΜΕΝΟ ΛΑΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΕΩΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ποιο Συριζα βρε;;;,-εκει που τον βριζαμε τωρα θα τον υπερασπιζομαστε κι'ολας;;;-,τι δουλεια εχει παντου σε ολα ο Συριζα;;;;;
    Δηλαδη οποιος ριχνει γιαουρτι ειναι οπαδος του ΣΥριζα;;;;;

    Τι φτηνα κολπα ειναι αυτα;;;;

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Μήπως κα Βούλτεψη να το έψαχνες λίγο πριν γράψεις?? Ουδεμία σχέση το παλληκάρι με ΣΥΡΙΖΑ!! Που κι αν ήταν ακόμα που το κακό δηλαδή μιας και το δικό σου κόμμα μας ξεπουλάει κι αυτό… Όμως αυτό το άσπρο-μαύρο με το ζόρι,αδυνατώ να το καταλάβω. Μια μόνο εξήγηση στο δικό μου μυαλό κολλάει:δεκανίκι του Πασόκ και η ΝΔ!!!

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΣΚΑΤΑ το πασοκ
    ΣΚΑΤΑ η ΝΔ
    ΣΚΑΤΑ το τσύριξα
    ΣΚΑΤΑ ΚΚΕ,ΛΑΟΣ
    ΣΚΑΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
    ΣΚΑΤΑ..ΣΚΑΤΑ…ΠΑΝΤΟΥ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    16 Απριλίου 2011 1:53 μ.μ.Ενώ εσύ κάθεσε στόν καναπέ σου και φτύνεις νύχτα μέρα τήν τηλεόραση σου και…. βρίζεις τους κωλοέλληνες που δεν κάνουν τίποτα να σώσουν την χώρα απο τήν λαίλαπα του ΠΑΣΟΚ,απίθανοι είστε μερικοί!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Πιστεύω οτι κατάλαβες Σοφία ότι έγραψες μια μαλακία και μισή,τα σχόλια κάτι πρέπει να σου λένε.

    Reply
  14. Ανώνυμος

    απλα και ομορφα,οπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη(βλεπε συριζα),δημιουργουνε παντου θεμα,οτι θεμα και αν ειναι αυτο,για να μαζεψουν ψηφουλακια..φτανει πια με ολους αυτους τους ανθελληνες(πασοκ,συριζα,οικολογους),μπουχτισαμε!!!

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    16 Απριλίου 2011 1:43 μ.μ.ΚΑΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΠΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΤΙ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ;ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ,ΙΔΙΩΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑΓΡΑΦΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ!
    ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΙΟΒΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΙΑ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΤΕ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ,ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Reply
  18. Ανώνυμος

    μην μπερδευεστε

    το οτι το πασοκ και ολοι ειναι σκατα δε σημαινει οτι το τσυριζα ειναι καλυτερο
    ειναι 1000 φορες χειροτερο.

    τσακιστε τους τσυριζαιους και αναρχοκομουνιστες οπου τους βρειτε!!!!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΒΡΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΟΛΟΝΑΚΙΩΤΙΚΙΑΣ ΚΟΛΤΟΥΡΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΝ ΜΑΣ ΚΟΡΟΔΕΥΕΙ. ΑΕΙ ΧΑΣΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Από τις λίγες φορές που όλα τα παραπάνω σχόλια του ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ με εκφράζουν. Και ντροπή στην κα Βούλτεψη για αυτό το άρθρο…

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Στα σπίτια κλείνονται οι πολιτικοί για πρώτη φορά
    στην ιστορία της Ελλάδας σε "δημοκρατική" περίοδο
    από τα καμώματα τους και μόνο.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    Ε ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ? ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΜΑ ΜΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΡΙΞΩ ΜΕΡΙΚΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΟΥΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΧΤΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ ΠΙΑ.ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.ΧΕΣΤΗΚΑ…

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Δεν καταλαβαίνω κυρία μου, τι εννοείτε?
    Προσωπικά, απεχθάνομαι τους συριζομυριζαίους, ως εθνοπροδότες και λαγνολαθρομεταναστες.
    Ο γλυφτροφάτσας λοβέρδος, τι δουλειά έχει σε κομματική συγκέντρωση????? Ως υπουργός (τρομάρα μας), δεν έπρεπε να απέχει από κομματικές πουστιές???
    Οχι γιαούρτια και αυγά αλλά πολυ σκληρότερα παλούκια και …άλλα του χρειάζονται του αλήτη…
    Προσωπικά, με ενδιαφέρει να τα τρώει στο κεφάλι του και όχι ποιός τα ρίχνει…
    Όποιος και να τους τα ρίχνει, καλώς έχει για μένα.
    Όσο για εσάς, μέρος του βρώμικου σκηνικού ειστε, μην παριστάνετε τηνν …παρθένα…

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΑΞΙΌΤΙΜΗ,
    ᾺΝΑΡΩΤΗΘΉΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΑΛΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ ΔΕΝ ΠΕΦΤΑΝ ΓΙΑΡΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ;
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. ΔΙΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΝΕΜΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
    ΑΠΟΣΤΗΘΗΣΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΜΔΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΕΞΗΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    Σ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΗ ΠΡΑΚΤΕΟΥ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
    ΕΒΡΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ

    Κ. ΠΑΠΠΑΣ

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Μην μου πεις Σοφία οτι τρως και εσύ το παραμύθι με το ΣΥΡΙΖΑ; εμείς δεν το τρώμε !!! Να τα ρίχνουμε όλα στο 2% των ψήφων είναι το πιο λιγότερο επίπονο, διότι και αυτοί που θα συμφωνήσουν με τις ενέργειες τους, θα καταφύγουν στο 2% να το κάνουν, πόσο;, άντε 5%. Αυτό φοβάστε όλοι, μην δείτε μια μέρα της πόρτας της Βουλής κλειστή και τι θα κάνετε, άεργοι, απαξιωμένοι, πλέον άχρηστοι … δυστυχώς θα σας πληροφορήσω οτι αυτή η μέρα φτάνει, πολύ γρήγορα …

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ δέχονται τον τελευταίο καιρό επιθέσεις από πολίτες με γιαούρτια, αυγά και μπογιές. Οι υπουργοί που δέχονται τις επιθέσεις αυτές τις καταγγέλλουν με οργή και δηλώνουν ότι πίσω από αυτές κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα για ευνόητους λόγους στοχοποιούν τον πρόεδρό του κ Τσίπρα. Ακόμα και στις επιθέσεις εναντίον του κ Πάγκαλου στην Γερμανία ενοχοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ (μακρύ το χέρι του κόμματος αυτού). Από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από τα καθεστωτικά ΜΜΕ (εφημερίδες, τηλεόραση κλπ) και τους «γνωστούς» καθωσπρεπείς δημοσιογράφους γίνεται μια συνεχής επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για τα παραπάνω γεγονότα, με το δικαιολογητικό ότι στην κοινοβουλευτική δημοκρατία δεν είναι αποδεκτή η βία και ότι οι αντιπαραθέσεις πρέπει να έχουν πολιτικό χαρακτήρα.
    Γιαούρτια και αυγά αλλά και ….. παπούτσια εκτοξεύονται βέβαια και σε άλλες χώρες του κόσμου.
    Είναι όμως όλοι αυτοί οι αναξιοπρεπείς εκτοξευτές γιαουρτιών και αυγών μέλη οργανωμένα του ΣΥΡΙΖΑ και καθοδηγούμενα να κάνουν αυτές τις προβοκατόρικες πράξεις; Γιατί να μην είναι οργισμένοι πολίτες, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι, πολύτεκνοι, μικροεπαγγελματίες και νέοι; Η κυβέρνηση πιστεύει ότι τα μέτρα που παίρνει τόσο καιρό είναι φιλολαϊκά και δεν θα δικαιολογούνταν με τίποτε έναν τέτοιο τρόπο διαμαρτυρίας των θιγομένων από τα μέτρα πολιτών;
    Διερωτήθηκαν ποτέ οι κυβερνώντες γιατί τέτοια γεγονότα δεν συνέβαινα παλιότερα; Μήπως έχουν ξεπεράσει κάποια όρια ανοχής του κόσμου;
    Διερωτήθηκαν ποτέ οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ πως μπορεί να εκφράσει την διαμαρτυρία του ένα φτωχός άνεργος που, αδικαιολόγητα, δεν έχει καμία πρόσβαση στα ασφυκτικά από την κυβέρνηση ελεγχόμενα ΜΜΕ για να καταγγείλει τον πόνο του και πως το γιαούρτωμα μπορεί να αποτελεί έσχατη πράξη διαμαρτυρίας των απελπισμένων;
    Η υποκρισία περισσεύει. Ο καθωσπρεπισμός εξεγείρεται. Όμως τα γιαούρτια και τα αυγά αποτελούν ίσως το έσχατο «όπλο» των απελπισμένων ανθρώπων που βλέπουν τις ζωές τους να καταστρέφονται για τους ανάλγητους υπουργούς να καμαρώνουν για την καταστροφή αυτή.
    Θα μου πει κάποιος για εκλεγμένη κυβέρνηση και δημοκρατικούς θεσμούς. Η κυβέρνηση που εκλέχθηκε μέσα στο ψέμα και έχει παραβιάσει πολλαπλώς τους νόμους και το Σύνταγμα της χώρας δεν έχει καμιά νομιμοποίηση.
    Τι είναι πιο βίαιο κύριοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και κύριοι καθωσπρέπει δημοσιογράφοι; Να φάει κάποιος υπουργός γιαούρτωμα ή να μειωθεί η σύνταξη του φτωχού, που δεν μπορούσε να ζήσει ούτε με 600 ευρώ το μήνα, σε 400 ευρώ; Τι είναι πιο βίαιο και πιο αποκρουστικό να καταδικάζει η κυβερνήσει τον λαό σε φτώχεια και απελπισία ή το λέρωμα του sic κουστουμιού ενός υπουργού από κρόκο αυγού;

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Ο καθωσπρεπισμός της κ Βούλτεψη είναι εμετικός. Ένας λαός οδηγείται στη σφαγή και την ενόχλησε τόσο όσο για να γράψει και γράμμα το γιαούρτωμα υπουργών; Πρώτος ψεύδεται ασυστόλως γιατί γιαουρτώματα και αυγά (αλλά και παπούτσια) πέφτουν σε όλα τα κράτη του κόσμου. Δεύτερον το να υιοθετεί την γκαιμπελική προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ ότι κάθε φορά οι ταραξίες είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ σαν να μην είναι κανείς άλλος οργισμένος με τα μέτρα δεν τιμά ούτε την ίδια. Λυπηρό: Το καθωσπρπέπει εναντίον του λαού!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *