ΑΤΑΦΟΙ ΟΙ ΣΟΡΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Ομάδες αλληλεγγύης συγκροτούνται στην Αθήνα για την ταφή φτωχών ανθρώπων. Αρκετοί νεκροί παραμένουν άταφοι για μέρες, ενώ στο Γ’ Νεκροταφείο δημιουργήθηκε ζώνη με φθηνούς τάφους προς 218 ευρώ την τριετία.
Η ανεργία έχει φτάσει το 80%, αλλά δόξα τω θεό, είμαστε ακόμα στο ευρώ και….
διασφαλίζουμε την ευρωπαική πορεία της χώρας. Διότι είναι γνωστό, πως αν δεν είχαμε ευρώ, θα είχαμε ανεργία, δεν θα είχαμε φάρμακα, νοσοκομεία, σχολεία κλπ.
Στην ερώτηση πως ούτε τώρα έχουμε, οι πολεμιστές της αλήθειας ΓΑΠΟΣΑΜΑΡΕΛΟΚΟΥΝΕΛΗΔΕΣ δεν δέχονται να απαντήσουν σε χαζές ερωτήσεις, που είναι προβοκατόρικες και σαν στόχο έχουν να σαμποτάρουν το ανθρωπιστικό έργο της ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΟΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΩΝ, συγνώμη της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης του κώλου ήθελα να πω.
Για να σταματήσει μάλιστα αυτή η προβοκατόρικη κουβέντα, η κυβέρνηση των τραπεζιτών, συγνώμη και πάλι όλων των κοιμισμένων Νεοελλήνων ήθελα να πω, ψηφίζει νόμο που τιμωρεί παραδειγματικά όσους μιλάνε για τέτοια ανόητα θέματα.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΕΛΟΣ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ, ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΝΕΛΗΔΕΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΟΦΑΓΑ ΟΡΝΕΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΗΔΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΔΟΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *