Από τη Χούντα του Παπαδόπουλου στη Χούντα του ΔΝΤ

Ανέκαθεν αυτός ο τόπος είχε τη δυστυχία να βγάζει σωτήρες!
Πάντα κάποιοι αναλάμβαναν να μας σώσουν χωρίς να τους το ζητήσει κανένας ή μάλλον υπακούοντας στα κελεύσματα των ισόβιων προστατών μας πέραν του Ατλαντικού.
Αποφράδα μέρα και η σημερινή!
Σαν σήμερα 44 χρόνια πριν,στις 21 Απριλίου 1967,μέσα σε μια ανώμαλη πολιτική κατάσταση και με τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να έχει ήδη “αποδράσει” εις Παρισίους,ήταν η σειρά των Συνταγματαρχών να μας σώσουν από τον….
“κομμουνιστικό κίνδυνο”.

Παπαδόπουλος,Μακαρέζος,Λαδάς και CIA ήταν τα πρώτα βιολιά της χούντας,guest star o Στυλιανός Παττακός (ο Ταξίαρχος με το μυστρί).Με συνοπτικές διαδικασίες εφήρμοσαν έτοιμο σχέδιο κατάληψης της εξουσίας και μας κατσικώθηκαν για εφτά χρόνια,τρεις μήνες και τρεις μέρες.
Καλοί άνθρωποι όλοι τους,έδωσαν αμέσως διαβατήρια στους πολιτικούς να φύγουν στην “εξορία” για να προετοιμάσουν την αντιστασιακή τους επιστροφή όταν θα τους χρειαστεί η πατρίδα.
Ανοιξαν ξανά τα ξερονήσια που δεν είχαν προλάβει καλά καλά να κλείσουν μετά τον εμφύλιο και “φιλοξενούσαν” όσους δεν ήταν πρόθυμοι να βροντοφωνάξουν “Ζήτω η Επανάσταση”.
Για τα “επείγοντα περιστατικά” εφημέρευαν το ΕΑΤ-ΕΣΑ και τα κατά τόπους τμήματα της Αστυνομίας και της Χωροφυλακής.

Ο αρχηγός της “Επανάστασης”,Συνταγματάρχης Γεώργιος Παπαδόπουλος,έπαιρνε πιο γρήγορα τα πολιτικά αξιώματα απ’ ότι τους στρατιωτικούς βαθμούς.Εγινε υπουργός,πρωθυπουργός,αντιβασιλέας και πρόεδρος της δημοκρατίας!εν μια νυκτί μάλιστα έβγαλε αυτόματο διαζύγιο για να παντρευτεί το αίσθημα.Ο αδελφός Στέλιος από χωρίου εις χωρίον θεμελίωνε στάδια και γυμναστήρια και καθ’ οδόν μάζευε γόπες!Κάποιοι άλλοι έκαναν κάτι κομπίνες με κρέατα,έτσι για να μην ξεχνάμε το δαιμόνιο της φυλής μας.
Σκοπός της “Επανάστασης” ήταν η “ανανέωση” (πως είπε κάποιος πρόσφατα αναδιάρθρωση) της Eλλάδος βάσει του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού και η πάταξη της αναρχίας.

Ωσπου το Νοέμβρη του ’73 ένας Ταξίαρχος (Δημήτριος Ιωαννίδης) ανέτρεψε τη χούντα του Παπαδόπουλου και το άνοιγμά της προς τον κοινοβουλευτισμό αφήνοντας και το Σπύρο Μαρκεζίνη με την πρωθυπουργία στο χέρι.Πολύ γρήγορα η νέα χούντα πέτυχε την τραγωδία και τη διχοτόμηση στην Κύπρο μας και όπως ήταν φυσικό κατέρρευσε με πάταγο μέσα στα Εθνικά συντρίμμια.

Τότε,Ιούλιο του 1974 άρχισε η επονομαζόμενη μεταπολιτευτική περίοδος!
Η παράδοση – παραλαβή με πρόεδρο (τον χουντικό και μη τιμωρηθέντα Φαίδωνα Γκιζίκη) κι αρχιεπίσκοπο (τον παντός καιρού Σεραφείμ) έγινε με χαρές,πανηγύρια,φανφάρες και φιέστες υποδοχής των “αυτοεξόριστων” γνωστών από τα παλιά σωτήρων μας.

Ποιος να το φαντάζονταν τότε (24 Ιουλίου του ’74) αλλά και μετά στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης,με “Εθνάρχη” στο πηδάλιο,”Σοσιαλιστή” ηγέτη στην αντιπολίτευση και εντός νόμου το ΚΚΕ,ότι θα φτάναμε προϊόντος του χρόνου σε μια μεταμοντέρνα δικτατορία οικονομικού τύπου.
Τώρα πια οι σκλάβοι είναι λεύτεροι κι οι αλυσίδες τους φτιαγμένες από οπτικές ίνες και πλαστικά τσιπάκια!

Ζούμε σε μια χώρα που ο Θεός την προόριζε για εξοχικό Του,μια χώρα που οι μαρίνες της είναι γεμάτες κότερα και πολυτελέστατα σκάφη,μια χώρα που στα βουνά της φυτρώνουν βιλάρες κι όμως φτάσαμε στο κατώφλι της χρεοκοπίας κάτω από τη μπότα του ΔΝΤ.
Και το οξύμωρο της υπόθεσης είναι πως φτάσαμε ως εδώ με την πολιτική καθοδήγηση ανθρώπων που αγωνίστηκαν κατά της Δικτατορίας των Απριλιανών.

Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974,την ίδια μέρα που ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ,εκδόθηκε Συντακτική πράξη με την οποία χαρακτηρίστηκαν οι πραξικοπηματίες ως πρωταίτιοι πολιτικών αδικημάτων εξαιρουμένων του στρατηγού Φ. Γκιζίκη που παρέμενε πρόεδρος της Δημοκρατίας μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου του ’74,της υφιστάμενης προδοτικής στρατιωτικής ηγεσίας,του αρχιεπισκόπου Σεραφείμ καθώς και όλων των πολιτικών προσώπων των κυβερνήσεων Παπαδόπουλου και Ιωαννίδη.Ο νόμος περί ευθύνης υπουργών ψηφίστηκε αργότερα!!!

Ευτυχώς που δεν ζουν σήμερα οι Ηρωες της Αντίστασης στο χουντικό καθεστώς Αλέκος Παναγούλης,Σπύρος Μουστακλής,Αντρέας Λεντάκης κι άλλοι πολλοί.
Ποιος ξέρει τι θα έπρεπε να κάνουν μπροστά στην άθλια κατάσταση της χώρας,τη νέα μορφή δικτατορίας κι αναλογιζόμενοι τους αγώνες τους,τα βασανιστήρια που υπέστησαν,τις φυλακές και τα ξερονήσια!

http://zeidoron.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

41 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΝΑ ΑΝΑΤΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΑ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΓΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΗ…

    ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    6.15 ξεκίνα με τις συκωταριές και ξεκουβάλα απο το ιντερνετ.
    Και μην ξεχάσεις τις κασσέτες με τα κλαρίνα, θα καεί το πελεκούδι μανούλα μ΄. Θα σουβλίσουμε τον ΟΕΑ φέτος.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    κι ελεγα που θα σας βρω;;
    εδω μεσα να γραφετε παλι μαλακιες για την χουντα που "εσωσε" την πατριδα

    δεν αφηνετε λιγο τις μαλακιες να ερθετε να τριψετε τη σουβλα;

    ΟΕΑ τα εβρασες τ αυγα ρε παπαρα ; τι θα τσουγκρισουμε;

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΕΒΡΑΙΟΥ

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΟΧΙ Ο ΞΕΝΕΡΩΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ….

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΕΣ !
    Ακούστε την Ο.Ε.Α. για να σωθείτε!
    Στο ellhnkaichaos.blogspot.com
    υπάρχει το Α’ + Β' ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ
    + ΤΡΙΜΕΡΕΙΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ
    ΤΕΧΝΕΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ.
    450.000 Αλβανοί ουτσεκάδες (UCK+UCC) και
    700.000 χατζαροφόροι ισλαμιστές ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
    περιμένουν το σύνθημα για να μας ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ.
    Λέτε, αν περιμένουμε, έτσι να κάνουμε και καινούριες γνωριμίες;(!)

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΝΑ ΓΙΟΥΧΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΦΡΑΠΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΧΘΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ: Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΝΑΤΟ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΤΑΒΑΝΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΕΡΑΣ ΓΗΣ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΑΛΛΟ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Θα μου πεί και κάποιος την κλασικούρα: “Και ο λαός τι φταίει;”

    Ε, φταίει κι αυτός ο γαμημένος που δεν σηκώνει κεφάλι και που δέχεται τις ξυλιές του κάθε μαλάκα αδιαμαρτύρητα. Αν κάποιος αρχίσει να σε βαράει χωρίς λόγο στην μέση του δρόμου, φταίει αυτός; Όχι βέβαια, αυτός μπορεί να έχει την τρέλα του ή το βίτσιο να δέρνει αγνώστους. Εσύ φταίς που κάθεσαι και τις τρώς

    Όταν τέτοιο μήνα πριν σαραντατόσα χρόνια τα χριστιανοβλαχαδερά με τις στολές έκαναν ντού στην Ελλαδίτσα και κατέβασαν τους διακόπτες, ρίχνοντας το έθνος στα σκατά, δεν μίλησε κανένας. Ούτε λευκή απεργία δεν τόλμησε να κάνει ο λαός του 1-1-4. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όλοι πήγαν στις δουλειές τους την επόμενη μέρα κατουρημένοι από το φόβο αλλά και νιώθοντας ταυτόχρονα μια κρυφή ανακούφιση που κάποιος άλλος είχε αναλάβει να παίρνει αποφάσεις για λογαριασμό τους. Οι λαοί είναι κοπάδια αιγοπροβάτων με κατεψυγμένα μυαλά και χρειάζονται πολύ κάρβουνο για να πάρουν μπροστά. Ο τσοπάνης και τα τσοπανόσκυλα είναι η καλύτερη λύση για τους περισσότερους.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Για τον συντακτη…
    1) Το χωριο μου επι χουντασ, απεκτησε φωσ και νερο..τωρα, κανουμε αγωνα για να το επισκεπτεται αγροτικοσ γιατροσ μια φορα την εβδομαδα κ φυσικα το γυμνασιο στην διπλανη κωμοπολη κλεινει το σεπτεμβρη
    2) Επι χουντασ, η Ελλαδα εξηγαγε ψυγεια στη Γερμανια..τωρα η ανεργια καλπαζει στο 20%
    3) Ο Παπαδοπουλοσ πεθανε φτωχοσ στη φυλακη, αρνουμενοσ να τον ελευθερωσουν οι δοσιλογοι..τωρα ο Παπακωνσταντινου παει στισ ΗΠΑ με πριβε αεροπλανο γιατι η business class τησ Ολυμπιακησ του πεφτει καπωσ αβολη
    4) Ο υπουργοσ στην υποθεση με τα κρεατα, πηγε φυλακη επι χουντασ..απο τοτε μεχρι τωρα εχεισ δει κανενα απο τουσ κλεφτεσ μεσα;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Η λέξη Απρίλιος ετοιμολογείται από το λατινικό Aprillis, από το ρήμα aperire, που σημαίνει «ανοίγω». Είναι ο μήνας κατά τον οποίο ο καιρός «ανοίγει» και έρχεται η Άνοιξη.
    Και μιάς και θα έρθει η άνοιξη, τα λουλούδια και ο έρωτας, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΓΓΟΛΑΚΙ.

    Πάρτα.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    κολοτρυπιδολουλουδα και σοκολατες ιον

    πες τε τις μαλακιες σας σημερα γιατι αυριο εχει 22 ο μηνας

    Reply
  14. Ανώνυμος

    3.27
    Είναι παρήγορο ότι ο κόσμος πλέον ενημερώνεται από πατριωτικά κυρίως ιστολόγια,αν κρίνω σωστά από τις επισκεψιμότητες.Τα καθεστωτικά κόμματα το 'χουν καταλάβει αυτό κι γι'αυτό αρχισαν το σκυλιασμένο κηνύγι,αλλ΄δε θα τους περάσει (3.15)

    Reply
  15. Ανώνυμος

    ΑΝ ΚΑΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΜΠΉΣΕΙ ΟΥΤΕ ΔΡΑΧΜΗ ΕΝ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!!! ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΝΤΙΜΟΙ !!!!

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ κύριοι !
    Τα έργα της εθνικής κυβέρνησης στα μέρη μου είναι αγέραστα.Η νομαρχία κτισμένη από την εθνική κυβέρνηση χρειάστηκε να ξαναβαφεί μόλις πριν 3-4 χρόνια.Η άσφαλτος αντέχει ακόμη, σε αντίθεση με την Εγνατία Οδό των δημοκρατων οχλαγωγών που κάθε λίγο και λιγάκι ανοίγει τρύπες.
    Αν και ο Έλληνας υπέστη επί χρόνια την σάπια δήθεν προοδευτκή προπαγάνδα των κομμάτων, και μια νέα εθνική κυβέρνηση φαντάζει μακρυνή,ο κόσμος ξυπνάει με το διαδύκτυο.
    Ελληνα, θυμήσου ποιος είσαι!
    Γαμώ τα κομματόσκυλα.
    ΟΥΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΕΙΝ !

    Reply
  17. Ανώνυμος

    …ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ (ΠΟΛΥ ΟΛΙΓΟΥ) … "ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ"

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 !!!!!!!!
    ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΖΩΝΤΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ (ΠΟΛΥ ΟΛΙΓΟΥ) ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.
    ΣΤΟΥ ΤΕΘΝΕΩΤΕΣ "ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ", ΥΠΗΡΞΑΝ ΓΝΩΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    δε πιστευω οτι σε μια νυχτα εγινε αυτος ο ανθρωπος
    ηγετης της ελλαδας χωρις τις πλατες της αγγλιας και της αμερικης .αν συναντουσατε καποιον στο δρομο και σας μιλουσε οπως μιλα ο παπαδοπουλος τι θα σκεφτοσασταν?

    Reply
  20. Ανώνυμος

    οι πασοκοι ειναι βληματα αλλα μπροστα στους χουντικους ειναι λαιτ τουβλα!

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Λένε του κόσμου τα παραμύθια οι αριστεροί ψευτοδημοκράτες. Από που προκύπτει ότι η επανάσταση της 21 Απριλίου ήταν Αμερικανοκίνητη ; – Δεν μας το λέτε αυτό !
    Σε όλη την διάρκεια του στρατιωτικού καθεστώτος η Αμερική είχε κάνει εμοάργο στην Ελλάδα. Το αποσιωπάτε αυτό.
    Ο συμμορίτης Ζαχαριάδης πηγαινοερχόταν με Εγγλέζικα αεροπλάνα. Όπως τώρα και ο Θεοδωράκης με Αμερικάνικα !
    Αφήστε λοιπόν κατά μέρος την "Χούντα" και κοιττάτε τις αποφάσεις της 5ης ολομέλειας που ξεπούλαγε την Ελλάδα στην Βουλγαρία, την Τουρκία και την Αλβανία !!!!
    Μην το παίζετε λοιπόν "πατριώτες". Αμα είχαμε τέτοιους "πατριώτες" δεν θα είχαμε ΠΑΤΡΙΔΑ.

    Reply
  22. Ανώνυμος

    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ (ΑΣΚΥΦΤΟΙ)ΑΝΔΡΕΣ!
    ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967
    ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΧΙΣΑ
    ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΙ ΑΛΟΔΑΠΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ
    ΜΑΛΑΚΟΕΛΛΗΝΕΣ!
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Ινδιάνε, ασχολείσου με την φυλή σου και άσε εμάς τους έλληνες στην ησυχία μας.

    Reply
  24. Ανώνυμος

    Κρινομαστε εκ του αποτελεσματος..
    Επι επταετιας ολοι οι καταγαμημενοι θολοκουλτουριαρηδες αριστεροι κουμουνιστες ανθελληνες ηταν στο περιθωριο και η Ελλας ζουσε τις καλυτερες μερες της αναπτυξιακα και οικονομικα. Ειναι ετσι η δεν ειναι?
    Τωρα οι πραγματικοι Ελληνες ειναι στο περιθωριο και εχουμε πιξει απο αριστερη ιδεολογια, ανθελληνισμο και προδοσιες με αναπτυξη 0 και οικονομια στο μειον.
    Προδοτες πασοκοι, νδτες, κκεδες, συριζαιοι, οι του λαος, σας ευχομαι αργο και βασανιστικο θανατο.
    Α, το ξεχασα, ζητω η ελευθερια του λογου που εχουμε σημερα…
    Μπεεεεεεεεε προβατα κα αγρια κρι κρι…

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Αυτοί πίσευαν σε πατρίδα, όχι σε υποβρύχια, πάμπερς, ζήμενς, βατοπαίδια, γενοπ κ. α., που πιστεύουν οι παραγωγικοί …΄΄δημοκράτες΄΄.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    για πεστε μας. τι χρεοσ αφησανε οι φασιστες? αυτο το κανατε γαργαρα. πλεονασμα αφησανε αλλα εχετε επιλεκτικη μνημη

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Ξέρει κάποιος πότε άρχισαν οι ρεμούλες; Το 1967 ή άλλοτε και πότε; Έφαγαν και οι αξιωματικοί μαζί με τον Πάγκαλο;;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *