Εντάλματα σύλληψης “περιμένουν” δύο ακόμη άτομα για τη δολοφονική επίθεση στον φίλαθλο του Εθνικού

Δύο ακόμα άτομα τίθενται στο στόχαστρο της δικαστικής έρευνας για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του αδικοχαμένου φιλάθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη. Χθες ο δεύτερος τραυματίας στα επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου, ο οποίος στάθηκε τυχερός, κατέθεσε στην ανακρίτρια και έδωσε συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα εμπλεκομένων στην υπόθεση (δείτε εδώ). «Αυτοί οι άνθρωποι είναι δολοφόνοι» είπε σοκαρισμένος.

«Είμαι σοκαρισμένος. Μου έχουν σπάσει το σαγόνι και δεν μπορώ να φάω, έχω κάνει ράμματα στο μέτωπο. Ήταν 30-40 άτομα, εκείνοι όμως που χτυπούσαν με μίσος ήταν 7-8. Δίπλα στον Κώστα ήμουν. Είχαν πιάσει τον Κώστα και τον χτυπούσαν με μπουνιές πίσω στο κεφάλι, με μίσος. Είναι δολοφόνοι. Και εμένα το ίδιο, με σιδερογροθιά, και τον Κώστα. Δεν αντέδρασα καθόλου. Φοβήθηκα. Κόντεψα να πεθάνω όταν είδα να έρχονται. Σταμάτησε η καρδιά μου. Δεν υπήρχε διέξοδος να φύγουμε από πουθενά και δεν υπήρχε αστυνομία καθόλου. Ούτε στην Ουγκάντα δε γίνονται αυτά. Ο Κώστας ήταν πολύ καλό παιδί. Αγνός φίλαθλος» -είπε ο 40χρονος.

Σύμφωνα με το cretalive, o ίδιος μαζί με τη σύντροφό του, δια του συνηγόρου του, Πέτρου Μαντούβαλου, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για τη δολοφονική απόπειρα που δέχτηκε από μερίδα οπαδών του Ηροδότου μέσα στο γήπεδο, ενώ κατέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία για δύο τουλάχιστον άτομα ως εμπλεκόμενα στη δολοφονία Κατσούλη αλλά και στην επίθεση σε βάρος του 40χρονου.

Πρόκειται για δύο νεαρούς, τους οποίους έχουν αναγνωρίσει με απόλυτη βεβαιότητα, όπως υποστηρίζεται, μέσα από φωτογραφίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία των δύο έχουν τεθεί σε γνώση της

ανακρίτριας και από άλλες καταθέσεις που δόθηκαν στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης. Κατά την πολιτική αγωγή είναι δύο εκ των οχτώ ατόμων που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης ως «αγνώστων στοιχείων» καθώς η Αστυνομία δεν μπόρεσε να τους ταυτοποιήσει στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Πηγή: Cretalive

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *