«Επαφές Όσκαρ Γκαρσία με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ»

Σε επαφή με δύο ελληνικές ομάδες, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Όσκαρ Γκαρσία μεταξύ άλλων, σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής ιστοσελίδας Sport.

Ο 42χρονος Ισπανός, ετοιμάζεται να επιστρέψει στους πάγκους μετά από ένα οκτάμηνο απουσίας, καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο παραιτήθηκε από την αγγλική Γουότφορντ μόλις μετά από τρεις εβδομάδες παραμονής, καθώς αντιμετώπισε προβλήματα με την καρδιά του.

Πλέον είναι όμως έτοιμος να επιστρέψει και όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, βρίσκεται σε επαφή με τη Ρεντ Μπουλ Ζάλτσμπουργκ από την Αυστρία, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, αλλά και μία αγγλική ομάδα.

Ο Γκαρσία, πριν την ατυχία του στη Γουότφορντ ήταν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (αντιμετώπισε τον Αστέρα Τρίπολης στο Γιουρόπα Λιγκ τον περασμένο Αύγουστο), από την οποία αποχώρησε λόγω της πολιτικής έντασης στην περιοχή. Νωρίτερα είχε φτάσει μία ανάσα από την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ με τη Μπράιτον, ενώ έχει δουλέψει επίσης στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα και ως βοηθός στην Εθνική Καταλωνίας, δίπλα στον μεγάλο Γιόχαν Κρόιφ.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *