ΤΣΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ‘Η ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Στο βιογραφικο του κ. Χαρδουβελη Γκινγκα διαβαζουμε την πολυδρομη και περιφημη επαγγελματικη και ακαδημα’ι’κη του σταδιοδρομια τοσο στην κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ (;) FED, οσο και στην κεντρικη τραπεζα της Ελλαδος (;) και ως
Δ/ντης του οικονομικου Γραφειου του τ. πρωθυπουργου της Εβραιοελλαδος κ. Μαρδοχα’ι’ Ααρον Αβουρη και, και, και, και για τον ενεργο ρολο του στο ξεκινημα των παραγωγων στο χρηματιστηριο Αθηνων, δηλαδη των οπλων μαζικης καταστροφης της ελληνικης οικονομιας και ισως και για την χρηματιστηριακη φουσκα του 1999.
Δεν διαβαζουμε στο βιογραφικο του κ. Χαρδουβελακη Γκινγκα τιποτε για τον τοπο γεννησεως του και όλα τα αλλα καθιερωμενα και εάν ηταν και Κολεγιοπαιδο!
Ερωτω συνεπως, είναι Ελληνας ιουδα’ι’κου θρησκευματος ‘η Εβραιος κατοικων στην Ελλαδα ‘η Ελληνας ελληνικης καταγωγης;

Ως τ. ανθρωπος της περιφημης Goldman Sachs θα είναι τουλαχιστον γνωστης της παραποιησης των στατιστικων στοιχειων της ελληνικης οικονομιας από την Goldman Sachs επι της εποχης του κ. Μαρδοχα’ι’ Ααρον Αβουρη για να εισελθη
Ελλας εγκληματικα και καταστροφικα για τους Ελληνες στην Ευρωζωνη.
Κατά το ισχυον ευρωπα’ι’κο δικαιο (Συμβασης Λισαβωνας, 2007)
απαγορευεται το «bail out», δηλαδη η ευθυνη ενός μελος κρατος της Ευρωζωνης για τα χρεη, δικαια ‘η παρανομα, μιας αλλης χωρας μελος στην Ευρωζωνη. Με ποιο δικαιωμα η Γερμανια συνεπως επεμβαινει και βοηθα με σωσιβια από μολυβδο και τα ετσι ονομασθεντα και εγκληματικα Μνημονια τις χωρες που ετσι και αλλως για τους γνωστους λογους και εντος της Ευρωζωνης θα καταρρευσουν οικονομικα;
Αποτελει ασυγχωρητο εγκλημα που πρεπει να τιμωρηθη με τις ομοβροντιες των εκτελεστικων αποσπασματων η ψηφιση των Μνημονιων από προδοτες βουλευτας του ελληνικου κοινοβουλιου και η παραχωρισση της ελληνικης περιουσιας (Αεροδρομια, Λιμανια, Οδικα δικτα, Αποθεματα ποσιμου νερου και υπαρχουσες ισως ενεργειακες πηγες στο υποβαθρο των ελληνικων θαλασσων και αλλα πολλα και σπουδαια για την επιβιωση του Ελληνικου Λαου.
Με το παρανομο «bail out» δεν ισοσκελιζονται τα χρεη της Ελλαδος και των αλλων χωρων της νοτιας ευρωπης παρα μονο ένα μερος των παρανομα υψηλων τοκων.
Τα χρεη της Ελλαδος εγιναν παρανομως τοσο υψηλα που είναι αδυνατον να ξεπληρωθουν. Συνεπως το «bail out» εξυπηρετει την στρατηγικη προωθησης και αλλων κρατων της Ευρωζωνης στην παγιδα χρεωσης για να αποκτηση η Goldman Sachs μεταξυ αλλων και την απολυτη εξουσια σε ολη την ευρωπα’ι’κη ηπειρο.
Τι συνεπως περιμενει η Ελλας από έναν πρωην υπαλληλο της Goldman Sachs όπως ηταν και ο Παπαδημος;

Ελληνιδες και Ελληνες!!!

Οι επιγονοι των Γερμανοτσολιαδων, με τα διαβρωμενα ΜΜΕ που ελεγχουν, μας κορο’ι’δευουν. Οι σημερινοι Ελληνες πολιτικοι είναι προδοτες του Ελληνικου Εθνους που πουλησαν την εθνικη τους συνειδηση στους Εβραιους μεγιστανους του χρηματος. Το θρασσος αυτων, ως του περιφημου προεδρου της Goldman Sachs κ. Lloyd Blankfein, «I am doing God’s work = εκτελω την δουλεια του Θεου»
δεν εχει ορια. Το καθαρμα αυτό και οι συνεργατες του πηραν εντολη από τον θεο τους Jahweh για να ποιουν το αιμα των λαων, αρχης γενομενης το αιμα του Ελληνικου Λαου. Ποιος μπορει συνεπως να είναι ο ρολος του νεου τσαρου της κατεστρεμενης Ελληνικης οικονομιας;

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0040 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *