Ποιος περίμενε, ο Βαγγέλης, να πορεύεται χέρι-χέρι με τον Αδωνι….

Γράφει ο Μαγια

«Άδωνι πούλα βιβλία και άσε την Υγεία», φώναζαν έξω από το υπουργείο Υγείας, γιατροί και διοικητικό προσωπικό του ΕΟΠΥΥ. Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που πριν τρία χρόνια ο…..
Ηλίας Ψινάκης, είχε αποκαλέσει δημόσια, «γελοία πατσαβούρα της Βέρμαχτ».

Ο Άδωνις, είναι υπουργός του Σαμαρά, πολιτικός συνέταιρος του Βενιζέλου, ο οποίος  μετέτρεψε τα υπολείμματα του ΠΑΣΟΚ σε θλιβερή νεοφιλελεύθερη συνιστώσα της ΝΔ.

Συνεπώς, μη διαπορείτε επειδή χρησιμοποιούν την ίδια κι απαράλλαχτη, προφανώς γκεμπελικής έμπνευσης, …«επιχειρηματολογία», όταν στριμώχνονται από την αντιπολίτευση.

Κατηγορούν, ανερυθρίαστα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το οποίο, στο πλαίσιο του συνταγματικού του ρόλου, «τόλμησε» να ασκήσει έντονη κριτική στα έργα και τις ημέρες τους, ότι εξυπηρετεί …αλλότρια συμφέροντα.

Ο υπουργός Υγείας, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι κάνει παιχνίδι με τα φάρμακα, ευνοώντας συμφέροντα φαρμακοβιομηχάνων.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ,  απάντησε στην πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής για τα υποβρύχια, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με παρόμοιο τρόπο. Αντί να επικεντρωθεί στην ουσία, αντί να απαντήσει με επιχειρήματα, πέρασε στην αντεπίθεση, μιλώντας, κι αυτός, για «συμφέροντα που εξυπηρετεί ο ΣΥΡΙΖΑ».
Ποιος περίμενε, ο Βαγγέλης, να πορεύεται χέρι-χέρι με τον Αδωνι…. Να μοιράζεται μαζί του τακτικές φαιάς προπαγάνδας!

Παρακμιακό πολιτικό σύμπτωμα σε μια χώρα υπό καθεστώς κηδεμονίας.
Τυχαία, νομίζετε, ανέθεσαν τον πιο βρώμικο ρόλο της μνημονιακής πολιτικής, που στην κυριολεξία κοστίζει ανθρώπινες ζωές, σε έναν υπερφιλόδοξο ακροδεξιό τηλεπλασιέ; Σε μια υπερφίαλη, τσιρίζουσα τηλεπερσόνα, που διεκδικεί τη δόξα της τρόικας για τη βαρβαρότητα των πολιτικών της;
Η Εξεταστική Επιτροπή, που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν αυτονόητη κίνηση σε οποιαδήποτε ευνομούμενη χώρα. Αν ο Βενιζέλος κι ο προστάτης του, Σαμαράς, έχουν κάτι να κρύψουν, τότε δικαιολογημένα φοβούνται από την κοινοβουλευτική διερεύνηση της υπόθεσης των υποβρυχίων.

Υ.Γ. Αξιοθρήνητα τα καθεστωτικά παπαγαλάκια. Υπαλληλίσκοι φοβητσιάρηδες, δούλοι παχιοί.
Η Διαπλοκή δίνει τα ρέστα της. Στην «πίστα» και ο χατζη-υπερεκτιμημένος…

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *