ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ?

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ….αλλα απαντηση δεν πηρα απο κανεναν ..στο τι περιεχουν τα χημικα που μας ψεκαζουν..χημικα μας εμαθαν στο σχολειο= καρκινος.και ρωταω ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΕΡΙΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ?? ΚΑΙ ΞΑΝΑΡΩΤΩ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ…..
ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ?? ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ??ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ?? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ???

http://thiva-hellas.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

18 Comments

  1. Μαζεστίξ

    Το πιθανότερο για μένα είναι ο ψεκασμός να γίνεται για τον έλεγχο των καιρικών φαινομένων.
    Αλλά και μόνο αυτό είναι εγκληματικό.
    Διαταράσσοντας την ισορροπία της φύσης και τον ομαλό κύκλο της (4 εποχές), διαταράσσονται συνακόλουθα όλοι οι επί γης οργανισμοί.
    Οι ουσίες με τις οποίες ψεκάζουν την ατμόσφαιρα εκ του αποτελέσμτος φαίνεται πως είναι καρκινογόνες- τα βαρέα μέταλλα συνήθως καρκίνο προκαλούν.
    (άσχετο: και μετά τους φταίει το κάπνισμα στους κλειστούς χώρους!)
    Έπίσης παρατηρώ ορισμένες φορές πολλοί άνθρωποι ταυτόχρονα να έχουμε αίσθηση ατονίας και ψυχοσωματικής κόπωσης, εξάντλησης χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Δεν ξέρω αν το χετε παρατηρήσει κι εσείς ή είναι απλώς μια αυθυποβολή.
    Πάντως παραμονές της Ολυμπιαδας της Αθήνας θυμάμαι ότι ημιεπίσημα έλεγαν οι ιθύνοντες ότι θα ελεγχθεί ο καιρός μέσω ειδικών ψεκασμών.
    Έκτοτε δεν ξανακούσαμε κάτι…
    Πάντως δεν αποκλείω ταυτόχρονα με τον έλεγχο καιρικών φαινομένων να στοχεύουν και στην αίσθηση σωματικής και ψυχικής εξάντλησης του κόσμου.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ti εξεταση ειναι αυτη για τα βαρεα μεταλλα; μια γυναικα ταλαιπωρηθηκε πολυ για να κανει αυτη την εξεταση στο παιδι της που ειναι αυτιστικο λογω βαρεων μεταλλων;
    Παντως εχουν αυξηθει πολυ τα παιδια ειδικης αγωγης στην χωρα μας.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ?
    ΟΥΤΕ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ…
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ????
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ?
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΦΟΔΙΑΖΟΝΤΑΙ???

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΠΟΡΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΟΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ.ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΡΟ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΟΛΥΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.Η ΒΡΩΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ο κύριος (ή η κυρία) που γράφει το άρθρο ας προσέξει με τη γραφή της ελληνικής γλώσσας.Το ελληνικό ερωτηματικό είναι το ; ενώ το λατινικό το ?.Όλοι τέλος πάντων σε πολλά blogs (εδώ να σημειώσουμε πως πρέπει να χρησιμοποιείται κάποια ελληνική λέξη) ας μάθουν όχι μόνο με τα άρθρα τους να στηρίζουν την Ελλάδα μας αλλά και με τη σωστή χρήση της γλώσσας.Έλεος πια με την ξενομανία…

    Γράφουμε Ελληνικά!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    11.39 to allo me ton toto to xereis…sou eipa na mhn vlepeis liakopoulo….5 xronvn eisai kai trws ta paramuthakia pou sou serviroun…kati san kai esena exoun dikaioma psifou kai vouliaxan thn xwramas…ntroph

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ ΔΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ Κ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΗΤΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.
    http://www.youtube.com/watch?v=JQJ8ScYoTEw

    Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Η ΜΑΙΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΚΟΙΝΩΣ ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Το ερώτημα αγαπητέ φίλε μου που ρωτάς δεν είναι τι μας ψεκάζουν αλλά γιατί μας ψεκάζουν. Θα προσπαθήσω να απαντήσω τι πιστεύω εγώ. Δεν ξέρω τι μας ψεκάζουν αλλά μπορώ να υποθέσω γιατί μας ψεκάζουν. Μας ψεκάζουν για να είμαστε σε συνεχή αδράνεια και να μην αντιδρούμε στα γεγονότα που συμβαίνουν καθημερινά. Δεν θέλουν τους ανθρώπους που σκέφτονται ούτε αυτούς που αντιδρούν γιατί αυτοί αποτελούν τον κίνδυνο για τα συμφέροντά τους. Δεν θέλουν ανθρώπους ενημερωμένους αλλά στυγνούς καταναλωτές και τηλεθεατές των μέσων μαζικής αποβλάκωσης. Δεν θέλουν να προβληματιζόμαστε. Αποτελούμε απειλή οι αφυπνισμένοι άνθρωποι για την Νέα τάξη πραγμάτων και την παγκόσμια κυβέρνηση για αυτό μας αεροψεκάζουν για να μην αντιδρούμε στο τι συμβαίνει στον κόσμο. Αποτέλεσμα του αεροψεκασμού είναι ότι πέφτει ο οργανισμός σε μία κατατονική κατάσταση, σε μία αδράνεια θα έλεγα και δεν έχουμε όρεξη ούτε να περπατήσουμε αλλά ούτε και να σηκωθούμε από τον καναπέ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    11.33 αλουμίνιο-βάριο ψάξε βρες συμπτωματα αλουμίνιο-βάριο ψάξε βρες συμπτωματα αλουμίνιο-βάριο ψάξε βρες συμπτωματα αλουμίνιο-βάριο ψάξε βρες συμπτωματα αλουμίνιο-βάριο ψάξε βρες συμπτωματα αλουμίνιο-βάριο ψάξε βρες συμπτωματα αλουμίνιο-βάριο ψάξε βρες συμπτωματα αλουμίνιο-βάριο ψάξε βρες συμπτωματα αλουμίνιο-βάριο ψάξε βρες συμπτωματα
    είναι σαν να λες ναι μωρέ τρώμε σκατά ε και? τουλάχιστον κάτι μασουλαμε…

    Reply
  11. Ανώνυμος

    min gineste grafikoi bre paidia o aeropsekasmos ginete gia thn metavolh tou kairou eleos mhn vlepete allo liakopoule….diavaste kai kana vivlio ligo epipedo den vlaptei….

    Reply
  12. Ανώνυμος

    αρχισαν εδω και εικοσι χρονια περιπου…στην αρχη διστακτικα…μετα πειραματικα…κατοπιν συνεχως μερα και νυχτα…τωρα…δεν υπαρχει τωρα.υπαρχει χθες. πρεπει να γυρισουμε πισω.αραγε μπορουμε…μας καβαλησε ο υδροχοος.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *