Τι θα συμβεί αν χρεοκοπήσουμε…

Αμέσως μετά το φιάσκο της ευρωπαϊκής συνόδου της 25ης Μαρτίου, όπου η εγχώρια ελίτ είχε εναποθέσει της ελπίδες της διάσωσής της, είχαμε εγκαίρως επισημάνει με εμβόλιμο άρθρο, αναλύοντας τα αποτελέσματά της, ότι η αναδιάρθρωση του χρέους είναι ante portas.
Τι σημαίνει όμως η αναδιάρθρωση για τις τσέπες των καθημερινών ανθρώπων και τι….
επιπτώσεις θα έχει στην πραγματική οικονομία;

Όσοι πιστεύουν αφελώς ότι μια ελάφρυνση του χρέους θα ήταν προς όφελος της οικονομίας και της καθημερινότητας οφείλουν να αναθεωρήσουν. Γιατί ένα ‘’κούρεμα’’ της τάξης του 30 – 35% που σχεδιάζουν οι δανειστές μας, με τη συμμετοχή μάλιστα όλων των …
ιδιωτών, θα προκαλέσει το απόλυτο χάος, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό, στην ήδη δοκιμαζόμενη χώρα μας.

Οικονομικό Χάος – Κατάρρευση χρηματοπιστωτικού συστήματος
Οι εγχώριες τράπεζες και τα ασφαλιστικά ταμεία, ως κάτοχοι μεγάλου μέρους του ελληνικού χρέους, θα υποστούν ανεπανόρθωτη ζημία. Τα μεν ταμεία θα είναι αδύνατον να ανταποκριθούν στις οφειλές τους και θα εξαρτώνται άμεσα από τον προϋπολογισμό του κράτους οι δε τράπεζες θα περάσουν σε προστάδιο εκκαθάρισης, απόλυτα εξαρτημένες από τις κρατικές εγγυήσεις.

Το τελευταίο πακέτο των 30δις που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ουσιαστικά ‘’ανακοινώνει’’ την αναδιάρθρωση του χρέους.

Με το πακέτο αυτό αποφεύγεται η άμεση κατάρρευση των τραπεζών και μετατίθεται στο (κοντινό) μέλλον. Οι ελληνικές τράπεζες οφείλουν να αντλήσουν 53δις ρευστό μέσα στο 2011 προκειμένου να αποπληρώσουν τις οφειλές τους, χωρίς να υπολογιστούν απώλειες λόγω αναδιάρθρωσης. Αντιλαμβάνεστε.

Συνέπειες για την τσέπη μας: Άμεσος κίνδυνος απώλειας των καταθέσεων, υποχρηματοδότηση οικονομίας –δεν θα παίρνουμε ούτε πιστωτική κάρτα- και ορατός έως σίγουρος κίνδυνος μετατροπής του τραπεζικού χρέους σε εθνικό (μέσω των εγγυήσεων), που σημαίνει νέα επώδυνα μέτρα.

Κοινωνικό Χάος

Οι οικονομικές συνέπειες που συνοδεύουν την επικείμενη αναδιάρθρωση θα προκαλέσουν τεράστια κοινωνική αναταραχή. Η χώρα μας, επισήμως αποκλεισμένη από τις αγορές, θα είναι απόλυτα εξαρτημένη από την Τρόϊκα, η οποία με αφορμή την αναδιάρθρωση, θα γίνει περισσότερο πιεστική και θα απαιτεί σκληρά μέτρα, όπως απολύσεις στο δημόσιο, νέες μειώσεις μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, εκποίηση δημόσιας περιουσίας και άμεση εκχώρηση ενέργειας, μεταφορών και οδικού δικτύου. Η ανεργία θα ανέβει σε νέα ιστορικά υψηλά (18% η επίσημη και περίπου 30% η πραγματική) και πάνω από το 1/3 του πληθυσμού θα αδυνατεί να διαβιώσει αξιοπρεπώς. Αν συνυπολογιστεί το μεταναστευτικό πρόβλημα, η κατάσταση στην Αθήνα θα κάνει το Κάιρο να θυμίζει παιδική παράσταση.

Συνέπειες για την τσέπη μας: Σίγουρη μείωση εισοδήματος τόσο από μείωση του μισθού μας όσο και λόγω αύξησης της φορολογίας βασικών αγαθών (ρεύμα, πετρέλαιο, αέριο, τρόφιμα). Η εξεύρεση εργασίας θα γίνει αδύνατη και η προσδοκία μας να μη χάσουμε τη δουλειά μας θα αγγίξει τα όρια της μεταφυσικής αναζήτησης.

Πολιτικό Χάος
Όλα τα παραπάνω τα οποία θα πυροδοτήσει εντός μηνός η αναδιάρθρωση, θα πιέσουν ακόμα περισσότερο εκ των έσω την κυβερνητική πλειοψηφία. Καθώς οι βουλευτές θα γίνονται persona non grata στις εκλογικές τους περιφέρειες, θα μεταφέρουν στους υπουργούς τη δυσαρέσκεια του κόσμου. Η εκλογική επιρροή του ΠΑΣΟΚ θα περιοριστεί στον σκληρό πυρήνα των στελεχών του και όσων επωφελούνται οικονομικά από το κόμμα (συνδικαλιστές, εργολάβοι, λαμόγια), δηλαδή ένα ποσοστό 15 – 20%. Η δημοκρατική απονομιμοποίηση της κυβέρνησης θα είναι περισσότερο εμφανής από ότι σήμερα και μοιραία ο τόπος θα οδηγηθεί σε ακυβερνησία, καθώς οι υπουργοί θα σκέφτονται δύο φορές πριν νομοθετήσουν τα τροικανά διατάγματα.

Συνέπειες για την τσέπη μας: Η παρατεταμένη ακυβερνησία, για όσο καιρό τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ αρνείται να αντιληφθεί το προφανές, θα συρρικνώνει την ήδη νεκρή αγορά και θα παρατείνει την ύφεση στο διηνεκές. Η ψυχολογία θα βρίσκεται στο ναδίρ και η οικονομική μας κατάσταση θα αγγίξει πάτο.

Η κυβέρνηση ήξερε πάρα πολύ καλά τις παραπάνω συνέπειες και παρά τις πιέσεις των Γερμανών προσπάθησε να αποτρέψει την αναδιάρθρωση με κάθε μέσο, θεμιτό ή αθέμιτο, που διέθετε. Το μόνο που κέρδισε τελικά ήταν να πάρει μια –επώδυνη- παράταση. Σήμερα απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Έπειτα από 2,5 χρόνια σκληρής ύφεσης, έχοντας γίνει όλοι σοφότεροι, βλέπουμε με καθαρή κρίση ότι η πολιτική που επέλεξε ο βασικός υπεύθυνος της καταστροφής, ο κ. Παπακωνσταντίνου, ήταν απόλυτα λανθασμένη και τρομακτικά επιζήμια για τη χώρα μας. Βλέπουμε τώρα με τη σοφία του χρόνου, ότι είχαν δίκιο όσοι (γραφικούς τους λέγαμε τότε) ζητούσαν την άρνηση πληρωμής του χρέους.
Μέσα στο απόλυτο χάος υπάρχει ακόμα μια ελπίδα και ένα ισχυρό όπλο στα χέρια της επόμενης κυβέρνησης:

Το χρέος μπορεί ακόμα να κηρυχθεί απεχθές και μη πληρωτέο, ακολουθώντας το παράδειγμα της Αργεντινής που προχώρησε σε ‘’κούρεμα’’ 75%

Το νέο χρέος (110 δις) που ‘’κατάφερε’’ να μας φορτώσει ο αδαής υπουργός, βασίζεται σε μια σύμβαση ιδιαζόντως ειδεχθή, πρωτόγνωρη στα παγκόσμια χρονικά, η οποία δεν έχει καν κυρωθεί από το ελληνικό κοινοβούλιο. Η εφαρμογή της βασίζεται σε μια αντισυνταγματική τροπολογία, η οποία δίνει το –μοναρχικό- δικαίωμα στον υπουργό οικονομικών να υπογράφει οποιεσδήποτε δανειακές συμβάσεις, που δεσμεύουν τη χώρα και τους πολίτες της για δεκαετίες. Είναι προφανές, ότι η συγκεκριμένη σύμβαση και μάλιστα με τον τρόπο που επεβλήθη στη χώρα μας, αποτελεί κουρελόχαρτο ενώπιον οποιουδήποτε εγχώριου ή διεθνούς δικαστηρίου.

Κακοφωνίξ
http://kostasxan.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

28 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ

    ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ

    ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ

    ΤΟ ΦΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΤΟ ΛΕΝΕ ΤΠ ΛΕΝΕ ΑΠΙΛΗΤΙΚΑ !!!!!!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    egw tha simfinisw me ton (gmavros) mono enas trelos stratigos tha mas sosei,san to papadopoulo……kai meis pista skilia sta sinora na mi figei kanenas prodotis…..na kaoune edw mesa…….xronia ithela dimokratia,skata twra exoume xouda me to papadopoulo den eixame………..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    9.12 βαλτους τιμωρια , να γραψουν 100 φορες τις λεξεις που εκαναν λαθος στο wall και αν δεν συμορφωθουν να τους πας αμεσως στο διαχειριστη.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    συμαθρωποι μας πεινανε και πεθαινουν ηδη εδω και καιρο, την αναδιαθρωση περιμενετε ακομα?
    ποσο παρτακιδες ειμαστε επιτελους.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    απεχθες και παλι απεχθες,,, αλλλα να σταματησουν πολλοι να κουνουν ακοόμα τα σημαιακια των κομματων μετα το @@@@ίση που που τους/μας εχουν ρίξει

    Reply
  6. Ανώνυμος

    912.ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ.ΕΧΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ.ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.ΕΞΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΤΑ.ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ…ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΣΧΟΛΗΣΑΙ ..ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΕΩΣ ΜΑΣ Α_Π_Ε_Χ_Θ_Ε_Σ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.. ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ(ΚΟΝΤΡΑ ΞΥΡΙΣΜΑ) ΠΑΣΟΚ ΝΔ. ΡΕ ΖΩΑ ΓΕΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!!! ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΓΥΑΛΙΚΟ ΚΛΟΥΒΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ. ΡΕ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ. ΑΝΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΑΚΤΥΛΟΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΡΕΥΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ.. Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ!!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    θα μας σωσει το ΚΚΕ και το σκατοΣΥΡΙΖΑ ρε σεις. Ας τολμήσει κανείς να πειράξει τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που είναι υπό την προστασία τους θα έχει να κάνει με όλα αυτά τα καθίκια που είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για όλη αυτή την τραγωδία που ζούμε. Δέστε ο Τρεμόπουλος προερχόμενος από τον βρωμοΣΥΡΙΖΑ ψήφισε εναντίον της Ελλάδας. Η Αλέκα θέλει ελεύθερη είσοδο και εγκατάσταση των λαθρομετανστών στην Ελλάδα. Στο ΠΑΜΕ απαγορεύονται οι ελληνιές σημαίες. Τα τομάρια του ΣΥΡΙΖΑ καθοδηγούν τους λαθρομετανάστες πως θα αποσταθεροποιήσουν την χώρα. Τον Κωνσταντίνου που τους καθοδηγεί μέσα απο τις διαδηλώσεις τους τον κάνανε και Δημοτικό Σύμβουλο. Ρε τι απεχθές χρέος και μαλακίες μου λέτε εδώ έχουμε απεχθείς Ελληνες που φροντίζουν να πάει η Ελλάδα μια ώρα αρχήτερα στον γκρεμό.
    Για όποιον έχει απορίες για το γιατί ΚΥΡΙΩΣ φταίνε όλοι οι παραπάνω για την κατάσταση στην οποία ζούμε τώρα και πολύ λιγότερο οι Παπανδρέου, Καραμανλής, Σημίτης κλπ ανίκανοι σκεφθείτε αν εσείς θα ερχόσταστε ποτέ σαν επενδυτής στην Ελλάδα όταν γνωρίζατε ότι θα σας δημιουργήσουν προβλήματα με παράνομες απεργίες, σαμποτάζ, εκβιασμούς, πολιτική διαφθορά, κλπ. Δηλαδή όταν τα λεφτά σας είναι σίγουρα χαμένα.
    Σας παραμυθιάζουν με τάχα ανθρωπιστικές και διεθνιστικές ιδέες όταν αυτοί εφάρμοσαν το πιο στυγνό και εγκληματικό καθεστώς στην ανθρωπινη ιστορία. Αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτούς είναι αόρατοι εχθροί και δεν μπορείτε ποτέ να τους πιάσετε, προσπαθείστε όμως να εξαφανίσετε τους πειθήνιους εργάτες και εκτελεστές των απεχθών σχεδίων τους. Ίσως έτσι σας φοβηθούν. Ίσως έτσι η Ελλάδα γίνει ξανά μια χώρα μεγάλη και δυνατή, που της αξίζει.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    9.12 δεν μπορω να καταλάβω μερικους σαν εσενα.υπάρχουν παιδια που δεν ειχαν οικονομικη ανεση ωστε να μάθουν ορθογραφία,αυτο ειναι το πρόβλημά σου?Τα αλλα ολα παν καλά?Τι είδους ανθρώποι είναι όλοι αυτοί και κατακρίνουν έναν άνθρωπο απο την ορθογραφία?Πόσο μεγάλο ειναι αυτό το κόμπλεξ?

    Reply
  10. Ανώνυμος

    @8.40
    Μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά μίλα…
    ""πΕΙρατε" αντι του ορθού "πΗρατε"
    "σΥχΕνομαστε" αντι του ορθού "σΙχΑΙνομαστε"
    "θεριζετΑΙ" αντι του ορθού "θεριζετΕ"
    καλά … ΠΟΣΟ αγράμματος εισαι ???

    Reply
  11. Ανώνυμος

    καλα αρθρογραφε οντως ζεις σε αλλη χωρα εκτος ελλαδας.. Ηδη το 1/3 δεν τα βγαζει καν περα.. Παρε τα στοιχηματα σου και σε αλλη παραλια.. Τα ιδια λεγατε παπαγαλακια για αναπροσαρμογη 30% και τωρα οι συνθηκεσ διαβιωσης ειναι ακομα πιο κατω.. ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Α_Π_Ε_Χ_Θ_Ε_Σ Χ_Ρ_Ε_Ο_Σ και τερμα!!!! Αλλα τοσο ζωα σας εχουν κανει.. Η αμερικη το εκανε για το ΙΡΑΚ.. η Αμερικη το εκανε και γι ατην κουβα!.. ΖΩΑΑΑΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕ ΡΕΕΕΕ!!!

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ?ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΕ ΤΟ ΚΟΛΑΡΑΚΙ?ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ?ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 1985 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΕ.Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΚΑΨΑΛΗ,ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ.ΕΛΕΓΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΡΕ.ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ (ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΠΟΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΧΕΝΟΜΑΣΤΕ)ΘΕΡΙΖΕΤΑΙ.

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Αν χρεοκοπήσουμε θα πεινάσουμε,αν δεν χρεοκοπήσουμε θα πεινάσουμε,αυτή την στιγμή πεινάμε.
    Το χειρότερο όλων αυτών (και σκοπός των προδοτών) ειναι να πάει η ψυχολογία των Ελλήνων στο μηδέν,ώστε οι επόμενες κινήσεις τους(σχέδιο τελικης καταστροφής)να είναι εύκολες.
    Σήμερα φτώχευσε ο γείτονας,χθές ένας φίλος,αύριο πέρνουν το σπίτι ενός συναδέλφου μου και σε λίγο έρχεται και η σειρά μου,το κακό ειναι αναπόφευκτο για όλους μας.
    Τους δικούς τους θα κρατήσουν μόνο(μασώνους και ρουφιάνους).
    Δεν έχει κανένας μας το δικαίωμα πλέον να είναι αριστερός,δεξιός και ότι άλλο υπάρχει.
    Καθήκον όλων ειναι να είμαστε μόνον ΕΛΛΗΝΕΣ.Όχι για μας αλλα για τις επόμενες γεννιές,για τα παιδιά μας για τα παιδιά των παιδιών μας.Τέρμα οι πολιτικες και οι μαλακιες,το χρωστάμε στην πατρίδα,ειναι χρέος μας πολύ ανώτερο απο χρέος σε εβραική τράπεζα.
    Για σχέδιο δράσης δεν ξέρω,αλλα πιστεύω ότι αν καθένας μας μέσα του καταλάβει την βαριά κληρονομιά και την τεράστια ευθύνη που έχει,η νίκη ειναι παραπάνω απο σίγουρη.
    Αυτό ειναι που τ΄ρεμουν και τα σκουλίκια της άθλιας βουλής και οι δούλοι της "νέας τάξης".

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Που τα ειδες τα 2.5 χρονια σκληρης υφεσης?
    Ζεις στην Ελλαδα εσυ που τα γραφεις αυτα?

    Προφανως εισαι αλλος ενας απο αυτους που εχουν επενδυσει στην χρεωκοπια μας αλλα δε σου καθεται!

    Η μονη λυση για τη χωρα μας δεν ειναι ουτε η αναπτυξη (με τι λεφτα ρε καραγκιοζηδες?) ουτε καμια αλλη μαγικη συνταγη μηδενισμου χρεους και κουραφεξαλα.
    Αυτο που χρειαζεται ειναι η πιστη εφαρμογη σκληρης φορολογησης ολων αυτων που τοσα χρονια ζουσανε ζωη και κοτα με μαυρα λεφτα και μιζες.
    Δεν ειναι δυσκολο να βρεθουν! Κοιταξτε γυρω σας ποιοι εχουν τζιπουρες και νοικιαζουν σαλε στην αραχωβα για το πασχα …

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Εάν ο γιωργάκης είχε τα κάκαλα να κηρύξει το χρεος απεχθές, δεν θα μας έφερνε το Δ.Ν.Τ.
    Ο άνθρωπος είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, για τον Παπακωνσταντίνου δεν κάνω λόγο γιατί είναι χειρότερος κι από πιόνι.
    Πρέπει να φύγουν άμεσα, αλλά η αποχαύνωση του κόσμου είναι τέτοια (ας είναι καλά το mega, σκάϊ)
    που φαντάζει δύσκολο για την ώρα.

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *