Μήπως κατάλαβε κάποιος πώς θα μας σώσουν για να μού το πή;

Οι Πολιτικοί το παραδέχονται πλέον ότι μας εξαπάτησαν, σχεδόν το λένε μόνοι τους ότι μας λήστεψαν και θα χρειαζόμουν πάρα πολλά λόγια και χρόνο για μία ακριβή περιγραφή όλων τών όσων έλαβαν χώρα από συστάσεως Ελληνικού Κράτους με αποκορύφωση τα τελευταία 35 χρόνια!! Αυτά όμως θα ανήκαν πλέον στήν ιστορία αν υποθέταμε ότι δεν συμβαίνουν πιά!
 Τώρα μπορεί σας παρακαλώ να μου πή κάποιος πού κατάλαβε καλύτερα από εμένα τον βλάκα τι….
γίνεται; Σίγουρα, με τα μέτρα, και την “ευσπλαχνία” τών “εταίρων” παίρνουμε παράταση για λίγους μήνες ακόμη…….. αν εμείς οι πολίτες δεν αδειάσουμε τούς τραπεζικούς μας λογαριασμούς για να πληρώσουμε τα χαράτσια πού έρχονται και χρησιμοποιήσουμε το αποταμιευμένο χρήμα μας για την επιβίωσή μας (αν εχουμε)!!
Μετά όμως τι;
Ποια είναι η λύση;
Τι πρόγραμμα εχει η Κυβέρνηση, η Ευρώπη, το ΔΝΤ για μας;
Μόνον μπαρούφες ακούμε προς το παρόν και μαλιστα πολύ χοντρές πού είναι αντίθετες καθε οικονομικής θεωρίας και προσβάλλουν την νοημοσύνη ακόμη και τών μέχρι πρότινος ασχέτων με τα οικονομικά πολιτών!!
Αν ερμηνεύω σωστά αυτά πού ακούω, η Βουλή θα ψηφίσει για άλλη μία φορά, χωρίς να γνωρίζουν οι Βουλευτές τι ειναι αυτά πού ψηφίζουν!!!
Μας λένε λοιπόν χωρίς καμμία τεκμηρίωση, ότι κάποτε, (άγνωστο πότε), εμείς οι χαζοχαρούμενοι κάτοικοι αυτής της χώρας, αφού μάθουμε να ζούμε σαν τον γαϊδαρο τού Χότζα με τα νέα μέτρα λιτότητος και αν ως εκ θαύματος επιβιώσουμε, μετά θα ζήσουμε όλοι καλά και αυτοί καλύτερα!!!!
 Το θαυμαστό στήν όλη υπόθεση είναι ότι ουδείς Ελην ξεσηκώθηκε ακόμη, ενώ η θερμοκρασία ανεβαίνει καθώς όλοι βράζουμε στήν ίδια κατσαρόλα, πάνω σε σιγανή φωτιά λες και είμαστε βάτραχοι!!

Χ.Κ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *