ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΟΕΚ…!!

Σήμερα σε έκτακτη γενική συνέλευση οι εργαζόμενοι του ΟΕΚ αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και να επαναλαμβάνουν καθημερινά γενική συνέλευση ώστε να ευρίσκονται σε συνεχή δραστηριότητα.
Στη σημερινή γενική συνέλευση που έγινε στο θέατρο ΑΛΦΑ στην Πατησίων , παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του εργατικού ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΑΣ, Το στέλεχος του….
ΚΚΕ και μέλος του Δ.Σ. του ΟΕΚ κ. ΠΑΣΟΥΛΑΣ που καταχειροκροτήθηκε στην τοποθέτηση του.
Στη συνέλευση παρευρέθηκαν σύσσωμοι οι εργαζόμενοι δηλώνοντας έτοιμοι να κάνουν οτιδήποτε για να σταματήσουν την κυβέρνηση στο κλείσιμο του ΟΕΚ.

Αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του μέλους της ΓΣΕΕ και μέλους του Δ.Σ. του ΟΕΚ κ. ΘΩΜΑ ΦΙΛΙΠΠΑ που δήλωσε μεν συνοδοιπόρος στον αγώνα των εργαζομένων αλλά θεσμικά παρέπεμψε το σύλλογο να απευθυνθεί στο δικό του τριτοβάθμιο όργανο που είναι η ΑΔΕΔΥ, αγνοώντας ότι ο βασικός θεματοφύλακας για την λειτουργία του ΟΕΚ είναι η ΓΣΕΕ.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αντίδραση των εργαζομένων και μετά το πέρας της ομιλίας του έφυγε από την πίσω πόρτα χωρίς να καθίσει να ακούσει αυτά που του «έσουραν» στη συνέχεια οι εργαζόμενοι…!!!
Οι εργαζόμενοι στη συνέχεια αποφάσισαν:
Nα δραστηριοποιηθούν όλα τα περιφερικά γραφεία με συνεχή παρουσία στο χώρο δουλειάς.
Να ενημερωθούν με έγγραφο ( αν συμφωνούν με το κλείσιμο του ΟΕΚ) και να προσυπογράψουν ότι το παρέλαβαν όλοι οι βουλευτές της περιφέρειας.
Να ενημερώσουν όλους τους εργαζόμενους δικαιούχους που έχουν πάρει δάνειο η σπίτι από τον ΟΕΚ για το ότι θα γίνουν «έρμαια» των τραπεζών και θα χάσουν το προνομιακό επιτόκιο.
Να πραγματοποιούν καθημερινές γενικές συνελεύσεις στο χώρο δουλειάς.
Αύριο Σάββατο 11/2/2012, στις 10:30 να συγκεντρωθούν όλοι στα Υπουργείο στη Σταδίου 29 για να ενωθούν με τους εργαζομένους του ΟΕΕ και να συμμετάσχουν στην πορεία.
Να κινηθεί η νομική υπηρεσία του ΟΕΚ και να ερευνήσει την συνταγματικότητα του κλεισίματος του ΟΕΚ καθώς και να βρει τρόπο για την διασφάλιση της κινητής και ακίνητης περιουσίας.
Την ημέρα της μεγάλης συγκέντρωσης της Κυριακής που μάλλον θα αναβληθεί για την Δευτέρα, το πρωί να πραγματοποιηθεί μεγάλη γενική συνέλευση με συμμετοχή και εργαζομένων από την επαρχία.
Να επικοινωνήσουν με εκπρόσωπο της εκκλησίας για στήριξη.
Να επικοινωνήσουν με όλους τους γνωστούς βουλευτές που έχει ο καθένας για να τους καλέσουν να καταψηφίσουν το συγκεκριμένο άρθρο, η να παραιτηθούν.
Να διασφαλίσουν τα αρχεία του ΟΕΚ και να μην τα παραδώσουν στις τράπεζες.
Να «ανεβάσουν» δημοσιογραφικά το θέμα με την προβολή του έργου του ΟΕΚ…!!!
Ο ΘΟΥΡΕΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΟΕΚ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

THOUREIOS

http://thoureios.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *