Ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτ/νίας για το τραγικό συμβάν στα Μάλγαρα

Οι απαντήσεις του πρόεδρου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτ/νίας Γιώργου Καψιαμπέτη για το τραγικό συμβάν στα Μάλγαρα

Το Δ.Σ του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας θα….

πραγματοποιήσει έκτακτη συνεδρίαση για το τραγικό συμβάν στα Μάλγαρα.

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο Αχελώος tv ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτ/νίας Γιώργος Καψιαμπέτη δηλώνει συντετριμμένος από το τραγικό συμβάν τονίζοντας ότι η διοίκηση και εργαζόμενοι του ΚΤΕΛ, συμπάσχουν στον πόνο των οικογενειών που έχασαν τα δυο τους παιδιά και θα στηρίξουν με όσες δυνάμεις διαθέτουν τις οικογένειες αυτές.

Ο κ Καψιαμπέτης αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες σχετικά με το τραγικό συμβάν στα Μάλγαρα, έδωσε όμως και απαντήσεις σχετικά με ταχύτητες που αναπτύσουν τα λεωφορεία αλλά και το πως,υπέστη τόσο μεγάλη ζημιά το συγκεκριμένο, στο δυστύχημα στα Μάλγαρα.

Ο Ίδιος σημείωσε ότι το ΚΤΕΛ τηρεί το κανονισμό και την νομοθεσία σχετικά με τα ωράριο εργασίας των οδηγών ενώ ήταν οι εντολές πρόδωσε αυτούς και οι συστάσεις είναι ακολουθούν αυστηρά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και για τον σκοπό αυτό η διοίκηση διενεργούσε σεμινάρια και συνεχή ενημέρωση προς τους οδηγούς.

Η κατάσταση του λεωφορείου αποτυπώνει και το μέγεθος της σύγκρουσης, το λεωφορείο ήταν σύγχρονο με όλες τις προδιαγραφές και τα συστήματα ασφαλείας, λυπάμαι που το λέω ίσως να είχαμε πολυ περισσότερα θύματα απο τα δυο αγγελούδια που χάθηκαν εάν δεν ήταν σε τόσο καλή κατάσταση το όχημα.

Ο οδηγός του λεωφορείο ήταν έμπειρος και ήταν στο τιμόνι απο δεκαοχτώ ετών, προσθέσετε ο πρόεδρος ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτ/νίας.

Τέλος, ανέφερε ότι τα τελευταία είκοσι χρόνια δεν είχε συμβεί σοβαρό τροχαίο ατύχημα με το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, ενώ υπάρχουν τα απαραίτητα συστήματα και οι υποδομές για την εκτέλεση με ασφάλεια του συγκοινωνιακού έργου. Φυσικά ο ανθρώπινος παράγοντας είναι σημαντικός.

Δείτε το βίντεο :

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *