Νέα «δωρεά» ΟΠΑΠ στην Ιντραλότ


Μετά τον «πόλεμο» του τέως πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή κατά της διαπλοκής και των «νταβατζήδων» που κατέληξε το 2007 σε μια μαμούθ απευθείας ανάθεση στην Intralot του Σωκράτη Κόκκαλη από τον ΟΠΑΠ, η «αντίσταση» του νυν πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου -που δεν …..

χρωστάει σε κανέναν- στα συμφέροντα συνεχίζεται.
Ο οργανισμός (ελέγχεται κατά 34% από το Δημόσιο) μέχρι το επόμενο Σάββατο (31/7) θα έχει υπογράψει άλλη μια απευθείας «δωρεά» προς την Intralot για την υποστήριξη των υπηρεσιών του Στοιχήματος και για τη συντήρηση συστημάτων. Τουτέστιν, μια νέα αυτοτελή σύμβαση διάρκειας 2 συν 1 χρόνων παροχής υπηρεσιών, η οποία φυσικά είναι όλα τα λεφτά για την Intralot. Και αυτή η διοίκηση του ΟΠΑΠ δεν πρόκαμε να κάνει διεθνή διαγωνισμό και παραμένει στην αγκαλιά του Σ. Κόκκαλη. Η δε προηγούμενη (Κωστάκου-Νειάδα) ακύρωσε ως άκαρπη διαγωνιστική διαδικασία που είχε αρχίσει το 2005 και στις 31 Ιουλίου 2007, υπό την πίεση της κατάρρευσης του ΟΠΑΠ αν έμενε χωρίς υποστήριξη, προέβη σε τριετή ανάθεση (μέχρι 31 Ιουλίου 2010) με σύμβαση που τιμολογεί χρυσάφι ακόμα και την αποστολή ενός Fax από την ανάδοχο!
enet
antinews

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

2 Comments

  1. Ο Βοσκός

    Ο Οπάπ πρέπει να γίνει ιδιωτικός. Μόνο που ούτε η Κυβέρνηση ούτε οι υπάλληλοί του το θέλουν:

    1) Η συντεχνία του ΟΠΑΠ δε θέλει την ιδιωτικοποίηση για ευνόητους λόγους…

    2) Το κράτος χρησιμοποιεί τις διαφημίσεις του ΟΠΑΠ για να δίνει νόμιμα χρήμα στα ΜΜΕ της επιλογής του…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΖΕΨΑΤΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΕΡΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ? ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *