Σπίθα Βέροιας Εκδήλωση – Πρόσκληση προς τους αναγνώστες σας

Ομιλητής Κώστα Ζουράρις

Η Σπίθα μας στη Βέροια γεννήθηκε στο διαδίκτυο, όταν κάποιος εξέφραζε την αγωνία του και την ανάγκη να κάνει κάτι και καλούσε τους συμπολίτες του στο Ίντερνετ να φτιάξουν μια Σπίθα στην πόλη τους. Κάποιοι ανταποκρίθηκαν και έγινε η πρώτη συνάντηση και γνωριμία, από τότε η Σπίθα μας μεγαλώνει. Σήμερα συναντιόμαστε, ανταλλάσσουμε πληροφόρηση και γνώμες, βοηθάμε ο ένας τον άλλο για να κατανοούμε καλύτερα την….
επικαιρότητα (θέματα πολιτικά, οικονομικά, νομικά, διεθνών σχέσεων κλπ), ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλο και κάνουμε δράσεις όλοι μαζί. Προσπαθούμε για την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας για την κρίσιμη κατάσταση της χώρας, και την συμπαράσταση του ενός πολίτη προς τον άλλο! Είμαστε απλοί άνθρωποι που σηκωθήκαμε από τον καναπέ μας και ήρθαμε κοντά ο ένας στον άλλο για να υπερασπιστούμε το μέλλον μας!

Την την Τετάρτη 13 Απριλίου, ώρα 6.00 μ.μ. στον κινηματογράφο «ΣΤΑΡ»,κάνουμε την πρώτη μας εκδήλωση και καλούμε όσους συμπολίτες μας αισθάνονται την ανάγκη να αντιδράσουν στο σημερινό αδιέξοδο και να συμβάλλουν στην έξοδο της πατρίδας μας από την βαθειά κρίση

Ομιλητής θα είναι ο

Κώστα Ζουράρις

Περισσότερα για μας και τις διάφορες προσπάθειες μας μπορέιτε να μαθαίνετε από το ιστολόγιο μας: www.spitha-veroia.blogspot.com
Ευχαριστούμε πολύ,

Κίνηση Ανεξέρτητων Πολιτών, Μίκης Θεοδωράκης – Σπίθα Βέροιας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    Στη Σπίθα δεν έχουμε Οπλαρχηγούς!!
    Στους ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ψάξε , θα βρείς εκεί οπλαρχηγούς πολλούς και ακόμα περισσότερους αφέντες!!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ.
    ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ,
    ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ευχαριστώ τον κ. Γ. Παπανδρέου από το βάθος της καρδιάς μου επειδή:

    * 1 Μετά από πολλά χρόνια ασυνεννοησίας του ελληνικού έθνους/λαού κατάφερε να τον ενώσει.
    * 2 Η αηδία, η θλιβερή κατήφεια, η απαισιοδοξία, η αγανάκτηση, ο θυμός και όλα όσα αρνητικά συναισθήματα προκάλεσε και προκαλεί με τα έργα και τις παραλήψεις του τον τελευταίο ενάμισυ χρόνο στους Έλληνες, είναι ο κρίκος που η πλειοψηφία του έθνους/λαού μας, μας έδεσε με ένα δεσμό και ένα όνειρο πλέον. Το πότε θα μας ….αδειάσει τη γωνιά, αυτός και η κυβέρνησή του, να ελευθερωθούμε!
    * 3 Μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε ξεκάθαρα πια το ποιόν όλων των κομμάτων και κυρίως την μηδαμινότητα των ηγετών τους.
    * 4 Είδαμε την ανυποληψία στην οποία τοποθέτησε τη χώρα μας διεθνώς.
    * 5 Αντιληφθήκαμε την ενδοτικότητα και την ανεκτικότητα που έδειξαν και δείχνουν στα αληθινά προβλήματα, εθνικά θέματα, κοινωνικά θέματα, οικονομικά θέματα, εμάς, τον λαό, μας κανουν μιά γροθιά, έτοιμους για αληθινή κάθαρση.
    * 6 Μας έδειξε ακόμα το ό,τι, από δω και πέρα πρέπει να προσέχουμε επίσης και τους μεγαλοδιαπλεκόμενους επιχειρηματίες, οι οποίοι ούτε και τώρα, σε τόσο δύσκολους καιρούς, δεν πρόσφεραν ούτε ένα ευρώ για την Πατρίδα! Αντιθέτως, κάνουν ό,τι μπορούν να αυξήσουν τα άνομα κέρδη τους με τις υπερτιμολογήσεις Δημ. έργων, με διόδια, τριόδια κ.λ.π.
    * 7 Μας γέμισε με ψεύτικες υποσχέσεις, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να τις υλοποιήσει.
    * 8 Σκλάβωσε την Πατρίδα μας στο ΔΝΤ, αδιαφορώντας για τους νέους μας, για τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς, κ.λ.π.
    * 9 Μας έκανε να σιχαθούμε επειδή ενώ εμείς ο ελληνικός λαός υποφέρει, εκείνος ζει μέσα στη χλιδή, πετώντας εκατομμύρια σε ταξίδια με τα πανάκριβα αεροπλάνα, ποτέ της γραμμής(!), και στα ακριβώτερα ξενοδοχεία του κόσμου.
    * 10 Γνωρίζοντας τη διαφθορά των συνεργατών του και γενικότερα των πολιτικών, δεν έκανε τίποτε για την απονομή κάποιας έστω δικαιοσύνης.
    * Και πάλι τον ευχαριστώ και ελπίζω πως όλα όσα ανέφερα και όσα μου διέφυγαν να αναφέρω θα γίνουν αιτία για την ανάσταση του έθνους.

    Υ.Γ.: Δεν νομίζω να υπάγονται όσα έγραψα στην “εχθροπάθεια”, αλλά είμαι έτοιμος για όλα. Η ΕΛΛΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!
    ΓΚ

    Reply
  4. Ανώνυμος

    σεβαστη η αγωνια και η οργη του κοσμου για την καταντια της πατριδας μας
    αλλα να μην καπελωνετε απο κανεναν
    οσα γινονται εκ του πονηρου θα φανερωθουν και τοτε αλοιμονο και σε αυτους που μας προδωσαν

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Otidipote onomazetai aneksartito me elkei idiaitera. Me tosous aneksartitous polites anarotiemai pos fthasame se afti tin katantia.Ektos ke ean to kainourgio drug ine to perifimo aneksartic me to opoio mas psekazoun kathimerina…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *