Απίστευτο: Πήραν το μοναδικό ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας στην δυτική Λέσβο!!!!

Ο εκπρόσωπος των ΑΝ Ελλήνων στην Λέσβο Σπύρος Γαληνός δημοσίευσε το παρακάτω στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:
«Έλαβα αυτό το μήνυμα και το δημοσιεύω ως έχει, γιατί πιστεύω πως δίνει όλη την εικόνα για το πως μας βλέπουν οι τραπεζίτες, που δεν δίνουν δεκάρα για την εξυπηρέτηση των απομακρυσμένων πελατών τους. Η ΕΘΝΙΚΗ κάποτε είχε και το….
ΕΛΛΑΔΟΣ, το αφαίρεσαν πριν 3 χρόνια και καταλαβαίνετε το γιατί.»

Το μήνυμα είναι το παρακάτω:

«SOS…
ΠΡΟΣΟΧΗ! Διαδώστε το σε ΟΛΟΥΣ τους ΕΡΕΣΙΩΤΕΣ και όλους τους φίλους της ΕΡΕΣΟΥ…
Η “ΕΘΝΙΚΗ”, επαναλαμβάνω, η “ΕΘΝΙΚΗ” ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, έστειλε σήμερα στην Ερεσό, συνεργείο για να πάρει το μοναδικό μηχάνημα ΑΤΜ που υπάρχει στο πάνω χωριό και το μοναδικό της Εθνικής σε όλη τη δυτική Λέσβο!… Υπήρξε άμεσος και έντονος ξεσηκωμός των κατοίκων, οι οποίοι αντελήφθησαν τις κινήσεις αυτές, με συνέπεια, να πάρουν μεν τα χρήματα και την πλακέτα συστήματος από το ΑΤΜ, αλλά να μη μπορέσουν τελικά να πάρουν το μηχάνημα!… Οι κάτοικοι της Ερεσού, απέκλεισαν τη δίοδο προς το μηχάνημα, έκλεισαν την πόρτα του χώρου που βρίσκεται, και την έδεσαν με αλυσίδα αι λουκέτο! Έξω από την πόρτα υπάρχει χαρτί που ανακοινώνει την κατάληψη του χώρου.

Έχουμε να πούμε τα εξής… Γι’ αυτό το μηχάνημα, το ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ οι οποίοι αντλούν από εκεί τις συντάξεις τους, και με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να μετακινηθούν ως την Καλλονή(!!!), αλλά και για
εκατοντάδες κατοίκους και χιλιάδες τουρίστες το καλοκαίρι, η Ε.Τ.Ε, δεν πληρώνει, ούτε ενοίκιο, ούτε ρεύμα, καθώς αυτά πληρώνονται από το δήμο… Η Ε.Τ.Ε. λοιπόν, “κόβει” το μηχάνημα, και μαζί, ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ, διότι λέει, της πέφτει ακριβό το έξοδο της μετακίνησης της αποστολής για το “γέμισμα” του μηχανήματος!

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ… Μπροστά σε αυτό το αίσχος, μπροστά σε αυτή την αναλγησία και αναισθησία, οι κάτοικοι της Ερεσού, έχουν ένα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ μέσο αντίδρασης… ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, θεωρώντας πως η Ε.Κ.Τ. με εμπαίζει, με θεωρεί πολίτη Β’ κατηγορίας, με θεωρεί “αναλώσιμο προϊόν”, σκοπεύω ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ. Να ζητήσω να καταβάλλεται η σύνταξή της σε άλλη τράπεζα. Να διακόψω κάθε σχέση μαζί της και να μην της δώσω από εδώ και πέρα, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ!

ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ…. ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΡΕΣΙΩΤΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΙΝΑΙ ένα ερώτημα που θα ΠΡΕΠΕΙ να τους απασχολήσει ΑΜΕΣΑ!
Εάν νοιάζεστε για την Ερεσό, εάν ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, τότε ΠΡΕΠΕΙ να βάλετε τον εαυτό σας σε έναν κόπο και να πάρετε μια ΑΠΟΦΑΣΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!¨»

Υ.Γ Και για το συγκεκριμένο θέμα, που μας αφορά ΟΛΟΥΣ, οι ΑΝ.ΕΛΛ θα καταθέσουμε ερώτηση στη Βουλή και θα ασκήσουμε κάθε πίεση για την ματαίωση της απόφασης.

http://www.lesvospost.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *