Η ώρα της αλήθειας

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη


Εδώ είναι Βαλκάνια, δεν είναι παίξε γέλασε. Είναι η χώρα που κυβέρνησε ο Σημιταράς ο Κουρδοφάγος. Είναι το δοβλέτι όπου εκλέχτηκε βουλευτής κι έγινε υφυπουργός Παιδείας η Κούρκουλα, γιατί έπαιζε επί χρόνια την καθυστερημένη στην «Λάμψη». Εδώ είναι ο τόπος με τα 15 κανάλια και τα 10.000 σκυλάδικα, η χαρά του Πακιστανού και του…..
«αντεξουσιαστή» Βορείων Προαστίων. Εδώ κάποιοι πιστεύουν, πως κατοικούν χρυσόψαρα, που έχουν μνήμη δυο λεπτών.
Τί παίζει λοιπόν εσχάτως εδώ στην γυάλα με τα χρυσόψαρα; Θα σας πω εγώ τι βλέπω. Η μαντάμ, δεν… Με τίποτα, αδέρφια. Το τραβάνε από δω, το τραβάνε από κει κι είναι, το …κίνημα ντε, σαν κάτι μίνι που φοράνε οι αλανιάρες στους «ναούς» του Ορφέως επί της Πειραιώς, Πέτρου Ράλλη κλπ. Επειδή είναι και λίγο ντροπιάρες μερικές, το τραβάνε από μπρος, φαίνεται ο απαυτός τους, το τραβάνε από πίσω, φαίνεται το βρακί τους. Δεν μακραίνει όμως το έρμο με τίποτα. 1,8%. Ίσα για να μην συλληφθούν επί προσβολή δημοσίας αιδούς. Μίνιμαλ πρόθεση ψήφου, δυο πιθαμές τσίτι, ξώπλατη και χωρίς πολιτική πίεση λόγω εκλογών. Άμα προκηρυχθούν κι εκλογές, με τη συσπείρωση των κομμάτων εξουσίας η πρόθεση θα μπει στο πλύσιμο κι από φόρεμα θα γίνει μαγιό. Γιατί τελικά, δεν θα το πιστέψετε αλλά εδώ δεν ζουν χρυσόψαρα αλλά άνθρωποι.
Λοιπόν, το πράγμα δεν βγαίνει κι αυτό θα σημάνει τον πολιτικό θάνατο των φιλοδοξιών της αξιότιμης κυρίας. Έτσι λοιπόν, επειδή έχουμε ζήτημα ζωής και θανάτου κι επειδή και το σύστημα κοχίμπα, μπετά και σίδερα, νεομπαρόκ ΠΑΣΟΚ και λοιποί συγγενείς, θέλει την ΝΔ συνένοχη στο φόνο, έχουν βγει στην πιάτσα όλων των ειδών οι μαχαιροβγάλτες. Ότι «γραμμάτιο» υπήρχε ανεξόφλητο, τώρα πληρώνεται απ’ όλα τα καλά παιδιά.
Το έργο που παίζουν είναι ωραίον και μεγαλοπρεπές, κωμειδύλλιον επικών προδιαγραφών, με ολίγη από Σπαθάρη.
Τώρα προσπαθούν να πουν: τι κι αν είπε όχι ο Αντώνης στο Μνημόνιο, αφού ψήφισε Χ διατάξεις του ΠΑΣΟΚ. Προσέξτε, πρώτα τον κατηγορούσαν για «λαϊκιστή». Αφού λοιπόν δικαιώθηκε στην πράξη, μεγάλη φόλα το Μνημόνιο, κι αφού είχε τα κότσια και την υπευθυνότητα να στηρίξει ό,τι πίστευε ότι ωφελεί την Πατρίδα και το Λαό, τώρα μερικοί από τους ευλύγιστους μισθοφόρους λένε, «ε, κι αν είπε όχι, δεν έχει σημασία»! Ίσα κι όμοια, δηλαδή τάχα ίδιοι όλοι… Αυτόν τον καημό έχουν. Το δε σενάριο είναι λεπτομερέστατο και προϋποθέτει επίσης συνεχείς εσωτερικές συγκρούσεις και ίντριγκα. Ιδού παράδειγμα. Έγραψε μια κυρία σε κυριακάτικη ενός ψιλοσυγκροτήματος, ότι στις ομιλίες μου στις ΝΟΔΕ στην επαρχία, όπως στο Κιλκίς, επιτίθεμαι λέει στον μεσαίο χώρο και δείχνω την πόρτα στους οπαδούς του. Αδέρφια, έχω πάει σε πολλά μέρη, σε άλλα με το Στρατό, σε άλλα πολίτης αλλά σας ορκίζομαι στα άπαντα του Μίμη Ανδρουλάκη, πως στο Κιλκίς δεν πήγα ποτέ μου. Κι όπου μίλησα, στο Αίγιο, στο Ναύπλιο, στη Νέα Φιλαδέλφεια, στον Πύργο, δεν ασχολήθηκα με κανέναν «μεσαίο χώρο». Με το Αληθινό Κέντρο της Ιστορίας, ναι. Με την μεγάλη Κεντροδεξιά, από την Λαϊκή Δεξιά ως την Πατριωτική Αριστερά, επίσης ναι. Οι ομιλίες μου είναι γραπτές, αναρτημένες στο διαδίκτυο και νομίζω όλες βιντεοσκοπημένες. Προφανώς, εκτός από πολλά άλλα, τους τσούζει ότι επαναλαμβάνω παντού, ως έσχατος των 800.000, το αντίθετο απ’ αυτό που θα ήθελαν: πως ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο Πρόεδρος της ΟΛΗΣ Νέας Δημοκρατίας. Αναζητούν μάταια φυγόκεντρες δυνάμεις, έριδες κι εσωστρέφεια. Παίδες, άμα αργήσει, φάτε…
Το ΠΑΣΟΚ και το σύστημα των βοηθητικών του, κάτι «γιωτάδες», τάχα μου υπερπατριώτες, και βλαχοσινιέ νεοφιλελεύθεροι, κάνουν μάχες οπισθοφυλακής ή μάλλον, σιγά τις …μάχες! Απλώς σηκώνουν σκόνη. Η ανύπαρκτη «ανταρσία» των τομεαρχών έπαιξε για λίγο πριν λειώσει στο φως. Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε την ασώματο κεφαλή και την παράλλη την γυναίκα με τα γένια.
Για να μιλήσουμε σοβαρά όμως. Στην ζώνη του πράσινου μουχλιασμένου λυκόφωτος, ο Παπανδρέου ο Έσχατος και Φαρμακερός, η μελαγχολική μαντάμ κι ο διδάσκαλος του cat walk και μύστης των όρων λεσχιάρχης, θα συνεχίσουν να προβάλουν σενάρια καταστροφής με στόχο την συναυτουργία στο έγκλημα, να κουβαλάνε λάσπη κι εξυπνάδες με το πηλοφόρι, αλλά η πραγματικότητα θα τους σβερκώσει άγρια.
Όλες αυτές οι μπαρούφες, ο βρώμικος πόλεμος και οι ταρζανιές γραφίδων κι εξαπτέρυγων, θα γίνουν λιώμα κάτω από το τεράστιο βάρος της παταγώδους αποτυχίας των πολιτικών που εφάρμοσαν σε πλήρη συνέργεια, χέρι χέρι με τον φίλο του Καντάφι, τον ταξιδιάρη πρωθυπουργό μας, που ακόμη το μυαλό του κι η ψυχή του είναι τράνζιτ στην Ελλάδα. Θα κάθονται όλοι γύρω από την μεγαλειώδη τρύπα στο νερό που έκαναν στην οικονομία, δίπλα στα αποκαΐδια της ούτως ή άλλως κολοβής αξιοπιστίας τους, περιμένοντας την ανταμοιβή τους από το Λαό, που τόσο αναίσχυντα περιφρόνησαν και κορόϊδεψαν.
Δεν καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά καλά ήταν προ Μνημονίου. Κάτι τάζανε, κάπως παραμυθιάζανε το πόπολο. Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας. Ένα ένα, αυτά που τους προειδοποίησε ο Αντώνης, θα τα προσκυνήσουν σαν πακιστανοί στο κουρμπάν μπαϊράμ. Εδώ είμαστε και θα τα πούμε…

http://kostasxan.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

24 Comments

  1. Ανώνυμος

    Είμαι έξω από το θέμα της ανάρτησης αλλά δεν αντέχω και θα το πω. Άρχισαν να σοβαρεύουν τα σχόλια και να σκάνε μύτη και αυτοί οι οποίοι κάτι έχουν να πουν.
    Έτσι, μπράβο! Καιρός ήταν να βγουν από το καβούκι τους όλοι οι σκεπτόμενοι. Καιρός ήταν να πιάσουν επιτέλους "γωνία" σιγά – σιγά οι δικτατορίες των τίποτα! Αρκετά μας έστυψαν! Φτάνει!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΡΕ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΝΕΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ.
    ΕΣΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ; ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ ΜΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΝΤΑΪΛΙΚΙΑ.
    ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ. Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ή ΑΝΤΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ. ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΣΥ ΡΕ ΜΠΌΥΦΟ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ; ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ,ΜΠΕΗΣ,ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ, ΜΑΡΙΑΣ,ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΚΟΥΛΑ.
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΧΑΜΕΝΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    Reply
  3. ΕΛΛΗΝΑΣ

    Κύριε Κρανιδιώτη, καλή η στήριξή σας στο Σαμαρά, αλλα δυστυχώς μέχρι τωρα απέδειξε ότι δεν έχει τα προσόντα του Αρχηγού μιας μεγάλης παράταξης. Ειναι Αρχηγός της ΝΔ 1 και 1/2 χρόνο και δεν έδειξε και κάτι σπουδαίο εκτός από τη μετακόμιση των Γραφείων. Τα ίδια πρόσωπα , τα φθαθμένα δίπλα του, ο Αβραμόπουλος, Δήμας κλπ που τον υποσκάπτουν , έκανε ένα σωρό άχρηστες γραμματείες για να τους βολέψει όλους, και το άλογο δεν τραβάει όχι στην ανηφόρα, αλλά ουτε στο ισιωμα. Ο λαός ήθελε αλλαγές πολλές και μάλιστα βαθειές για να πιστεψει σε κάτι νέο . Δυστυχώς με λεξιπλάστες και αμυντικές πολιτικές δεν γίνεται πρόοδος , ουτε και με μίγματα πολιτικής, βγαίνουμε από την κρίση. Θέλει ξεκόπρισμα το μαγαζί πρώτα, και μετά decoration…

    Reply
  4. ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ

    Κε κρανιδιωτη,δεν πείθετε.κανένα.
    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΜΜΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

    Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

    ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ,ΓΑΛΛΙΚΟ,ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ,ΡΩΣΙΚΟ,ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΑ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Οτι γραφουν οι 755 και 949 εχουν ουσια και σημασια..τα αλλα ειναι παχια λογια ..οποιος εχει κοτσια ας τα κανει προγραμμα του και ας τα εφαρμοσει.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Απο τετοια κειμενα με ψευτομοντερνες λεκτικες παπαριες,χωρις νοημα ,και με μοναδικη προταση στηριξτε τον ΣΑΜΑΡΑ,για να μας κανει αλλη μια τρυπα στο νερο,…εχουμε χορτασει τοσα χρονια..η εκπληξη ειναι οτι το υφος του κειμενου θυμιζει εκφυλισμενη αριστερη διανοηση στην προσπαθεια της να αντικρουσει τον παρωχημενο αριστερο δογματισμο,…οπως παλια το πασοκ με δανεικα αριστερα συνθηματα εκανε την εισβολη του στην ελληνικη κοινωνια ,και ιδου η αποτυχια,…ετσι και τωρα η γιαγια δεξια παει να φορεσει μοντερνο δηθεν λεκτικο αριστερο μανδυα ,αλλα δεν της παει ,φαινονται οι ρυτιδες της…και για να ερθω στο δια ταυτα και χωρις πολιτικαντισμους και αχρηστα μοντερνα μισολογα…λεω προς τον ΣΑΜΑΡΑ και οποιον αλλο επιδοξο ηγετη αυτου του τοπου,…ας μας πει καθαρα ,…θα επιστρεψει στους εργαζομενους τα χρηματα που ληστεψε το κρατος για χαριν του μνημονιου και των κερδοσκοπων??…θα μειωσει την τιμη της βενζινης στα 0.75 λεπτα οπως ητανε πριν το μνημονιο??…θα σταματησει το κρατος να στηριζει τις ιδιωτικες τραπεζες που κερδοσκοπουν με απεχθεις ορους στα δανεια εις βαρος του λαου??..θα γινει παλι το δημοσιο μοχλος αναπτυξης κανοντας εργα και στηνοντας παραγωγικες επιχειρησεις ,μια και οι ιδιωτες αδυνατουν να το πραγματοποιησουν??…θα καταργησει το ρουσφετι και την υπερδυναμη των βουλευτων να εξυπηρετουν την κομματικη τους πελατεια σε βαρος της διαφανειας και της αξιοκρατιας??..θα τιθασευσει τους κερδοσκοπους της αγορας ελεγχοντας τις τιμες ,και επαναφεροντας την πραγματικη ΑΤΑ για προστασια του εισοδηματος του λαου??..θα παταξει την φοροδιαφυγη πατασσοντας την διαφθορα πρωτα μεσα στις εφοριες??…θα εξορθολογισει τα μισθολογια ωστε εργαζομενοι με ιδια προσοντα σε παρεμφερη εργασια να αμοιβονται το ιδιο??..θα σταματησει την υπαρξη μισθολογικων ρετιρε και ευνοικων ρυθμισεων για καποιους επειδη το συστημα θελει να του γλυφει και να τους χρησιμοποιει παρανομως,οπως δικαστικοι,εφοριακοι,στρατιωτικοι κλπ.??..θα χρησιμοποιησει τις δυνατοτητες που μας δινει η γεωπολιτικη μας θεση για να αναπτυξει πολυπλευρες σχεσεις με αλλες δυναμεις ποιο βολικες για τα ελληνικα συμφρροντα οπως ΡΩΣΙΑ,ΚΙΝΑ ,ΙΣΡΗΛ,ΚΛΠ..??..Θα ξεκινησει αμεσα εκμεταλλευση και οχι ξεπουλημα του ορυκτου μας πλουτου,και μαλιστα πρεπει να θεσπισθει επιδομα σε καθε ελληνα πανω απο 18 ετων που θα προερχεται απο τα δις που θα εισρρεουν απο την εκμεταλλευση αυτου του πλουτου ??…θα προχωρησει εδω και τωρα στην ενισχυση των μετρων εθνικης ανεξαρτησιας με ΑΟΖ,ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ,…ΚΑΙ επιλογη συμμαχων απο τους οποιους θα εχουμε εθνικα οφελη και οχι συμμαχους που σταδιακα συρρικνωνουν την εθνικη μας ανεξαρτησια και κυριαρχια ??…θα μπορουσα να αναφερθω και σε αλλα πολλα για οποιον νομιζει οτι θελει να κυβερνησει αυτον τον τοπο με εργα και θαρρος και οχι με παχια ανωφελη φρασεολογια οπως αυτη του αρθρου.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΑΣΕ μας ρε Κρανιδιώτη, όλοι το ίδιο ειστε!!! Μόλις μπεί κάποιος στην βουλή, παιρνει τον όρκο της ΜΑΦΙΑΣ τού κατεστημένου και ότι είπε προεκλογικά το ξεχνά διότι άρχίζει η γιορτή της κουτάλας και γι'αυτόν!!! Τον Σαμαρά τον βγάλανε από την ναφθαλίνη για να υπάρχει και αυτό το ΕΣΟΒΕΖΙΚΟ αντίπαλο δέος!!! Τώρα πού το κατεστημένο βλέπει ότι ο Αντωνάκης δεν περπατάει, στρέφεται πρός τον αρχινταβατζή Καραζαψευτη!!!! Όλα τα κόμματα είστε για κλάματα αντε στόν διάολο λοιπόν!!!!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    8.28
    ΟΤΑΝ ΛΕΣ #ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ# ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ?
    ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣ ΕΠΗΚΟΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΔΥΣΚΟΛΟ
    ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙΣ
    ΓΙΑΤΙ Η Α Γ Ω Ν Ι Α
    ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
    ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

    ΔΑΝΑΗ

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΡΕ ΦΑΗΛΟ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ,ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΠΟΘΠΟΘΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΥΣΕΙ.ΑΓΩΝΙΩΔΗΣ ΠΤΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΡΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙ,

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ Κ ΕΣΥ 7.55
    ΜΕ ΤΙΣ…ΦΟΒΕΡΕΣ ΣΑΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Κ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΣΚΟΤΟΥΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Χ Ρ Ω Κ Ο Π Η Μ Ε Ν Ο ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ Κ ΟΠΟΙΑ ΜΑΓΙΚΑ Κ ΑΝ ΕΠΙΝΟΗΣΕΤΕ Δ Ε Ν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ Κ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ!!!
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ Ε Π Ε Ι Σ Ε ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ-ΦΥΣΙΚΑ Π Ο Τ Ε"""-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ…ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΡΑΜΜΗ
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ Ε Ξ Ο Ρ Γ Ι Ζ Ε Τ Ε!!!!!!!!

    ΔΑΝΑΗ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Φίλε 7:55 συμφωνώ σε πολλά απ΄ όσα λες, αλλά όχι επειδή η ΝΔ έγινε αντιμνημονιακή (αυτό ήταν πολύ εύκολο να το κάνει, χωρίς παράλληλα να αντιπροτείνει άλλη λύση, το έκαναν με μεγαλύτερη επιτυχία άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ) αυτό σημαίνει ότι πέρασε από την κολυμπήθρα του Σιλωάμ. Αυτό το κόμμα δεν αλλάζει γιατι έχει πρόβλημα στην δομή του. Εν πολλοίς αυτά που ζητάς τα προωθεί ο Καρατζαφέρης….

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Βρε παπάρες ποιός μας οδήγησε μέχρι εδώ ??
    Η Νέα Δημοκρατία με αυτό τον απερίγραπτο πρωθυπουργό τον Καραμανλή που βαριότανε να ασχοληθεί με το κράτος δεν μας οδήγησε????
    Αυτός ο παπάρας δεν έλεγε ότι θα αλλάξει το κράτος και την δημόσια διοίκηση ?????.
    Αυτός δεν έλεγε ότι θα εφαρμόσει την αξιοκρατία???????.
    Τι έκανε???? 200000 διορισμούς σε ένα υπερχρεωμένο δημόσιο.
    Τι έκανε???? Τίναξε την πάγκα στον αέρα με τα τοξικά ομόλογα των ταμείων.
    Βρε παπάρες τα υπάρχοντα κόμματα από την δεξιά μέχρι την αριστερά είναι συνυπεύθυνα για ότι γίνεται τώρα.
    Τώρα αντιμνημονιακός ή μνημονιακός είναι ένα ψευτοδίλημμα για μικρά παιδιά.
    Οι δανειστές θέλουν τα λεφτά και εμείς πρέπει να βρούμε λεφτά από την Ε.Ε τέλος .
    Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μας αδειάσουν την γωνιά αυτοί που μας οδήγησαν μέχρι εδώ.
    Να επανασχεδιάσουμε την δημοκρατία μας τι δημοκρατία θέλουμε??
    Να επαναφέρουμε τις ηθικές αξίες στην κοινωνία και την πολιτική.
    Και τέλος η αξιοκρατία να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
    Ας κόψη λοιπόν ο Φαήλος τις μαλακίες και αυτός και ο αρχηγός του στο ίδιο πολιτικό καζάνι της πολιτικής διαφθοράς βράζουν και να μην μας κάνει μαθήματα πολιτικού ιδεαλισμού.

    Reply
  13. ΑΝΤΕ ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΕ!!!!!!1

    Ρε Κρανιδιώτη έχεις γίνει κουραστικός. Μας έχεις πήξει στις παπαριές και τις κουτοπόνηρες μεγαλοστομίες! Δεν είσαι τίποτα άλλο από παπαγαλάκι του Σαμαρά και η βαλβίδα αποσυμπίεσης της ΝΔ από τα δεξιά. Τέτοια άτομα και τέτοιες τακτικές είναι κλασικές για τα δύο μεγάλα κόμματα για να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ο κόσμος όμως θέλει έργο και αλλαγή νοοτροπίας. Όλους εσάς σας αφήνει στο μίζερο περιθώριο σας…

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΒΑΣΙΚΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.

    ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ;;;;;

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Kyrie kranidioti ante na ksiseis kana patsa, ante na aplosis traxana, na prosfereis ligo fagito sto lao pou ipoferei kai otan me to kalo prosgiothis ksanela na mas ta peis

    Reply
  16. Ανώνυμος

    ΦΙΛΕ 7:55
    OI ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ.
    ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΣΩ ΕΡΩΤΗΣΕΩΣ.
    ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΤΗΝ Α.Ο.Ζ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ!

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑΛΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ (ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΛΑΧΑΝΟ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΒΕΡΕΣΕ(ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ).ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΛΠΑ..

    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΥΛ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ…

    Reply
  18. Ανώνυμος

    OΣΟ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΠΑΡΕΤΗΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ.ΣΤΑ ΑΚΡΑ.ΕΙΤΕ ΜΑΥΡΑ ΕΙΤΕ ΚΟΚΚΙΝΑ.ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΔΕΙΛΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ),ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ?

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Το σχέδιο που είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι πολύ πιο μεγάλο από όλα τα κόμματα. Απλώς το ΠΑΣΟΚ της γενικής κατάπτωσης είναι ο ιδανικός φορέας της υλοποίησής του. Σάφως και ο Σαμαράς και η ΝΔ δεν έχουν την ίδια ευθύνη με αυτούς που ψήφισαν μνημόνιο. Έχουν όμως τεράστια ευθύνη γιατί δεν ασκούν αντιπολίτευση "Blietzkrieg", όπως αρμόζει στις καταστάσεις που ζούμε. Ως εκ τούτου διαφαίνεται πως σε περίπτωση ανάληψης της εξουσίας θα έχουμε μια συνέχεια της ίδιας πολιτικής, μάλλον την συνέχεια της, που θα είναι η διαχείρηση των συντριμμιών.
    Αν θέλει η Νεα Δημοκρατία να της εμπιστευθώ την ψήφο μου, εγώ και οποιοσδήποτε άλλος, ας βγεί επίσημα και να μου απαντήσει ξεκάθαρα (και να φροντίσει να είναι -και νομικά- δεσμευτική η απάντηση του) σε ορισμένα ερωτήματα που θέτω παρακάτω:
    Τι θα κάνει με το νομοσχέδιο περί εχθροπάθειας. Θα το καταργήσει άμεσα ή όχι;
    Τι θα κάνει με το νομοσχέδιο που έρχεται με το όνομα Codex Allimentarius. Θα το καταργήσει άμεσα ή όχι;
    Τι θα κάνει με το κατάπτιστο νομοσχέδιο περί ιθαγένειας. Θα το καταργήσει άμεσα ή όχι;
    Τι θα κάνει με το νομοσχέδιο – έκτρωμα του Ρέππα για τα διόδια. Θα το καταργήσει άμεσα ή όχι;
    Θα στείλει ΑΜΕΣΑ στη δικαιοσύνη όσους τα φάγανε; Οχι εξεταστικές και τέτοιες αηδίες. Κατ ευθείαν στον Εισαγγελέα.
    Θα κυρήξει το μνημόνιο ως σύμβαση άκυρο, εφόσον αποδεδειγμένα είναι αντι-συνταγματικό;
    Θα κυρήξει ΑΜΕΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΟΖ; Ναί ή όχι;
    Θα καταργήσει το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται περί προσλήψεων αλλοδαπών στα σώματα ασφαλείας; Θα το καταργήσει άμεσα ή όχι;
    Θα διώξει ΑΜΕΣΑ και με συνοπτικές διαδικασίες όλο αυτό τον πολυεθνικό συρφετό που έχει μαζευτεί παράνομα στη χώρα; Ναι ή όχι;

    …Αυτά κύριε Κρανιδιώτη, για αρχή. Ας αποδείξει ο Σαμαράς ότι είναι ηγέτης. Εγώ πάντως σαν Έλληνας πολίτης και σαν ψηφοφόρος, θέλω να ακούσω απλές, σαφείς και ξεκάθαρες απαντήσεις, με νομική κατοχύρωση των υλοποιήσεων τους, σε αυτά τα παραπάνω ερωτήματα. Βαρέθηκα να ακούω αναλύσεις, μπουρδολογίες, ήξεις αφίξεις και αοριστολογίες. Οι αλήθειες είναι απλές και με απλά λόγια λέγονται.
    Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.
    Ας μας απαντήσει λοιπόν, ο κύριος Σαμαράς.
    Γ.Χ.

    Reply
  20. Ανώνυμος

    H KATAΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ.ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΒΟΙΔΟΠΟΥΤΣΑ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΒΟΙΔΙΟΥ ΑΠΟΞΕΡΑΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΧΤΙΚΕ ΤΟ ΜΕΤΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΕΚΡΕΜΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΙΟΙ ΒΡΩΜΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΑΙΟΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.ΕΠΑΙΑ ΠΤΕΡΟΕΝΤΑ.ΦΩΝΗ ΒΟΟΝΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ.ΚΥΜΒΑΛΑ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΟΛΟΙ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΠΟΥΤΣΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *