Οποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί, να σηκωθεί να φύγει από τη θέση που κατέχει

Το 2014 ήρθε, οι περικοπές στην επικούρηση των μετόχων του ΕΔΟΕΑΠ είναι γεγονός, μαζί με τις μειώσεις των μισθών των εργαζομένων και άλλα μέτρα. Αλλά δεν…

ήρθαν οι μειώσεις των υψηλόμισθων του οργανισμού – γιατί άραγε; – που προσελήφθησαν επί προεδρίας Ελένης Σπανοπούλου.

Δεν ήρθε όμως, ούτε φαίνεται πως θα έρθει αύξηση των εσόδων του Οργανισμού, κι όλοι θα συνεχίσουμε να λέμε, έχει 5 μήνες ζωή, έχει 4 μήνες ζωή, κλπ ώσπου να τον δούμε χωρίς ανάσα.

Και δεν ήρθε, ούτε φαίνεται να έρθει, γιατί κάποιοι από τους επικεφαλής του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ δεν θέλουν, ή δεν μπορούν.

Και γιατί δεν θέλουν; Φοβούνται τα παλιά ή τα σημερινά αφεντικά; Δεν θέλουν να τους πειράξουν το πουγκί τους; Δεν θέλουν να στενοχωρήσουν τους κρατούντες, γιατί αποβλέπουν σε μελλοντική τους πολιτική εξέλιξη;

Νομίζουμε ότι πρέπει να πούμε ως εδώ! Οποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί, να σηκωθεί να φύγει από τη θέση που κατέχει. Δεν είναι ανάγκη να παίρνουν έναν ολόκληρο κλάδο στο λαιμό τους παίζοντας τα παιχνίδια των εκδοτών, που θέλουν να κυριαρχήσουν στα έσοδα, αφήνοντας όμως να υπάρχει ένας ισχνός ΕΔΟΕΑΠ, ώστε να μην πληρώνουν εργοδοτικές εισφορές!

Αρκετά υπέστη ο οργανισμός τελευταία από τους διάφορους φωστήρες που δυστυχώς εμείς τους ψηφίζαμε! 

ΒΚ

koutouzis.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *