Έκλεισαν και τις τηλεοράσεις τους …

Απείχαν οι ψηφοφόροι από τις κάλπες, απείχαν και οι τηλεθεατές από τις «Τηλεοπτικές κάλπες».

Αν δίναμε ένα τίτλο σε αυτές τις εκλογικές τηλεοπτικές αναμετρήσεις, αυτός θα ήταν «Αδιαφορία». Οι τηλεοράσεις έμειναν κλειστές και οι μονοψήφιοι αριθμοί σχεδόν κυριάρχησαν….Ωστόσο η «μάχη» ανεξάρτητα από την κλίμακα, δόθηκε στα κανάλια, που είχαν επιστρατεύσει….
όλο τους τι δυναμικό.

Νικητές και ηττημένοι, ναι υπήρξαν και σε αυτό το επίπεδο και η AGB έδωσε τα δικά της αποτελέσματα. Οι περισσότεροι τηλεοπτικοί δέκτες φαίνεται ότι άνοιξαν μετά τις 7 το απόγευμα, γεγονός που αποδεικνύει, ότι τα αποτελέσματα ήταν αυτά που ενδιέφεραν τους τηλεθεατές περισσότερο από την γενικότερη διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Νικητής από τις 7 έως και τις 9 το βράδυ αναδείχτηκε το Mega, το οποίο ήταν πρώτο με διαφορά 2,5 μονάδες από το Alter που βρέθηκε στην δεύτερη θέση, ενώ όλα τα υπόλοιπα κανάλι την ίδια ώρα σημείωνα εξαιρετικά μικρά ποσοστά κάτω από 10%.

Συγκεκριμένα, το Mega είχε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 21,6%, με δεύτερο το Alter που σημείωσε 19,2%. Στην τρίτη θέση βρίσκουμε τον ΑΝΤ1 με 9,1% και ακολουθούν το STAR με 8,6%, η ΝΕΤ με 6,6%, ο ALPHA με 5,7% και ο ΣΚΑΙ με 5%.

Μετά τις 9 το βράδυ, τόσο ορισμένοι σταθμοί, όσο και πολλοί τηλεθεατές απομακρύνθηκαν από αυτό που λέμε εκλογικό ενδιαφέρον. Μάλιστα το Star συνέχισε το πρόγραμμά του με την ελληνική ταινία «Υπάρχει και φιλότιμο», ο Alpha με το «Big Brother» κάνοντας μόνο μια διακοπή και το μήνυμα του Πρωθυπουργού και η ΕΤ1 η οποία γενικώς ήταν εκτός κλίματος μετέδιδε ντοκιμαντέρ «Χορεύοντας με τις αρκούδες»!!!

Για την ιστορία λοιπόν, από τις 9 μέχρι και τις 11 το βράδυ, το Alter σημείωσε μέσο μερίδιο 15,5%, το Mega 15,4%, το Star 15,2% (ταινία), ο Alpha 12,1% (Big Brother), ο ΑΝΤ1 6,5%, η ΝΕΤ 5,7% και ο ΣΚΑΙ 4,3%.

Τέλος στο σύνολο (από την έναρξη μέχρι τη λήξη) των εκπομπών που ασχολήθηκαν με τις εκλογές την Κυριακή τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα τα εξής:

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

ΚΑΝΑΛΙ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΙΝΟΥ MEGA ΕΚΛΟΓΕΣ MEGA 17,4

ALTER ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 16,7

ALPHA ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 9

ANTENNA ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 7,9

NET ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ-ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 6,5

ΣKA’I’ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 4,8
newstrap.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙΑ ! ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ! ΤΑ ΣΚΥΦΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!!! JIM.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΟΝΟ ΞΥΠΝΑΕΙ?????
    ΕΚΛΟΓΕΣΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
    ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΚΕ!!!!!!
    ΤΙ???ΑΣΤΕΙΑΛΕΜΕ????ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΕΞΕΛΙΞΗ!!!!!!!!!!
    ΑΠΕΧΩ ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΘΑ ΖΗΣΩ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *