Δείτε φωτογραφίες από τις θηριωδίες των ανθρωποειδών στρατιωτών των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν.!!

Η λέξη κτήνη είναι πολύ αθώα για να περιγράψει την θηριωδία των (πολιτισμένων) αμερικανών!

Σημ.: οι εικόνες αυτές είναι όσες ‘άφησε’ το αμερικανικό Πεντάγωνο να δημοσιευθούν – αφήστε τη φαντασία σας να αναζητήσει τί ακριβώς κρύψανε.ΠΡΟΣΟΧΗ πολυ σκληρες εικόνες!!!
Αφγανιστάν, 21ος αιώνας!!
H ιδέα να σκοτώσουν έναν Αφγανό πολίτη ήταν συχνά, μεταξύ των μελών της……


διμοιρίας, αντικείμενο ατελείωτων συζητήσεων κατά τη διάρκεια των γευμάτων και της νύχτας. Υστερα από έξι μήνες θητείας στο «καταραμένο» Αφγανιστάν, πήραν τελικά την απόφαση: ήρθε επιτέλους η ώρα να σκοτώσουν έναν μουσουλμάνο.
Το πρωινό της 15ης Ιανουαρίου 2010, η διμοιρία Bravo με 8 θωρακισμένα οχήματα μάχης έφτασε στην περιοχή La Mohammad Kalay, όπου βρισκόταν ένα μικρό χωριό, κρυμμένο πίσω από κάτι φυτείες παπαρούνας.

Οι πεζοναύτες Τζέρεμι Μόρλοκ, 22 ετών και Αντριου Χολμς, 19 ετών, έψαξαν να βρουν το θήραμά τους. Το ανακάλυψαν εύκολα στο πρόσωπο ενός 15χρονου αγοριού, του Γκουλ Μουντίν.

Μόλις τον αντίκρισαν, τον διέταξαν να έρθει προς το μέρος τους. Ανύποπτος εκείνος, υπάκουσε. Τον έστησαν στον τοίχο για να εκμεταλλευθούν το ωστικό κύμα και χωρίς δεύτερη κουβέντα τού πέταξαν μια χειροβομβίδα. Το σώμα του διαμελίστηκε και το κεφάλι αποκόπηκε. «Δεν αποτελούσε απειλή», ομολόγησε κυνικά προς τους ανακριτές του αργότερα ο Μόρλοκ. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τους Ταλιμπάν από τους ντόπιους» …

(…) … προς το τέλος των ερευνών, οι ανακριτές τού ζήτησαν να εξηγήσει το σκεπτικό των δολοφονιών. Εκείνος έγειρε πίσω στην καρέκλα, χασμουρήθηκε και τους είπε: «Κανένας στη διμοιρία -ούτε ο επικεφαλής ούτε οι ανώτεροι- δεν δίνει δεκάρα γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Για τους ανώτερους αξιωματικούς κάποια πράγματα δεν πρέπει να αποκαλύπτονται. Σου χτυπούν χαϊδευτικά την πλάτη και σου λένε: ‘Καλή προσπάθεια. Γαμήστε τους’».

SociaLMagazinE

http://lalipouli.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

20 Comments

  1. Ανώνυμος

    Ρε Πατριώτες νομίζετε ότι είμαστε έξω από τον χορό λόγω της εξευτελιστικά προδοτικής πολιτικής που ακολουθεί η (ας πούμε!) κυβέρνηση ; Για αυτούς είμαστε ο λαός που ενώ ακολουθούσαμε μια μέση όδο και τους 'Γιουνάν = Έλληνες¨ μας ξεχώριζαν λίγο από τους άλλους ¨΄απιστους¨ τώρα τους προδόσαμε και εμείς ! Είμαστε πλέον εχθροί των μουσουλμάνων καταλάβετέ το και προετοιμαστήτε για τα χειρότερα γιατί εμείς είμαστε οι πρώτοι χριστιανοί γεωγραφικά κοντά τους με εκατομμύρια φανατισμένων ΗΔΗ στην Πατρίδα μας και που δεν έχουμε πλέον ούτε δουλειές να τους προσφέρουμε..! Οι Ευρωπαίοι δεν είναι κορόιδια , έχουν βάλει εμάς μπροστά τους για την πρώτη σφαγή των χριστιανών ενώ αυτοί θα προετοιμάζονται… Γι ΄αυτούς είμαστε όλοι οι Δυτικοί άπιστοι όπως και για εμάς όλοι οι μουσουλμάνοι είναι αλλόθρησκοι (άχετο αν στην ουσία είναι η ίδια μονοθειστική θρησκεία με μόνη αλλαγή του αρχηγού – θεού αφού έχουμε ακόμη και τους΄ΙΔΙΟΥΣ προφήτες ! Δεν μας τα μαθαίνουνε όμως αυτά …)

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΑΓΚΕΣ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΑΣ ΑΠ ΕΞΩ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ!ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΜΑΧΕΣ………

    Reply
  3. vomoloxius

    2΄03 οταν λές της τόν ακούμπησε λίγο.Τί ενοείς;;Μη μάς αφήνεις έτσι!!πές μας καμμιά λεπτομέρια ανθρωπέ μου!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΛΙΓΟ,ΕΚΕΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΠΑΤΣΟ,ΗΤΑΝ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΚΟΚΚΙΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΟΥΖΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΦΑΠΑ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΣΦΑΖΑΝ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Μὲ ἀφορμὴ αὐτὰ ποὺ ἔγραψε τὸ ἀνθρωποειδὲς 12.37΄:
    Ἀβραάμ Λίνκολν: Ἂν ἡ βία καθυποτάσσει τὰ πάντα, οἱ νίκες της ὅμως εἶναι σύντομης διάρκειας.
    Κυναίγειρος

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Μοῦ ἔρχεται στὸν νοῦ ἡ θηριωδία τῶν Γερμανῶν στὸ Δίστομο. Τοῦτο τὸ ἔγκλημα εἶναι πιὸ φρικιαστικό κατὰ τὸ ὅτι ἐκεῖνοι (οἱ Γερμανοί) ἔσφαξαν, βίασαν, σκότωσαν, ἀσέλγησαν πρὸς τοὺς νεκρούς καὶ ἔφυγαν. Δέν πόζαραν καμαρώνοντας γι' αὐτὸ ποὺ ἔκαναν.
    Πρέπει νὰ μοχθήσουμε πολὺ ἀκόμα, γιὰ νὰ μετατρέψουμε τὸν "ζωάνθρωπο" σὲ Ἄνθρωπο.
    Ἂν καὶ δύσκολο, εἶμαι αἰσιόδοξος.
    Κυναίγειρος

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ,ΤΩΡΑ Ο ΑΜΕΡΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙ ΕΓΧΡΩΜΟ ΤΕΤΡΑΔΙΑΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ DOLBY SYSTEM TO ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *