Αναβρασμός στην Βορειοηπειρωτική Κοινότητα για τις δηλώσεις Καταρχιά

Χαρακτηρίζει ως «φασιστικό σύμβολο» την σημαία της Βορείου Ηπείρου!
Τι λένε στην Aftonomi.gr η Νεολαία Βορειοηπειρωτών, η Νεολαία Επαρχίας Λιβαδειάς και η Ένωση Χειμαρριωτών
Την έντονη αντίδραση της εν Ελλάδι Βορειοηπειρωτικής Κοινότητας προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του ιατρού και…..
γενικού γραμματέα του Σωματείου εργαζομένων του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», Κώστα Καταρχιά.

Πριν από λίγες ημέρες ο καρεκλοκένταυρος συνδικαλιστής του Νοσοκομείου «Άγιος Σάββας» είχε καταγγείλει πως κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας του ΓΣΕΕ στο Σύνταγμα, ένας Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ τον προσήγαγε φορώντας διακριτικά που δεν παραπέμπουν στο εν λόγω Αστυνομικό Σώμα, αλλά «σε φασιστικές ομάδες» εννοώντας την σημαία της Βορείου Ηπείρου.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο αστυνομικός της ομάδας ΔΕΛΤΑ -και όχι της ομάδας ΔΙΑΣ όπως είχε αναφέρει στις τηλεοπτικές κάμερες- φοράει στην στολή του ένα Εθνικό Σύμβολο –την σημαία της Αυτόνομης Ηπείρου- για το οποίο και καμαρώνει καθώς για αυτήν χύσανε το αίμα τους χιλιάδες Έλληνες και ίσως και οι παππούδες του κ. Καταρχιά.

Εν πάση περιπτώση ο «ψευτοεπαναστάτης» συνδικαλιστής της ΓΣΕΕ θα έπρεπε να ντρέπεται για τις δηλώσεις του και καλά θα κάνει να πλύνει το στόμα του πολλές φορές πριν ξαναμιλήσει για την Σημαία της Βορείου Ηπείρου που αποτελεί Εθνικό Σύμβολο κι όχι διακριτικό «φασιστικών ομάδων».

Πάντως αν είχε έστω και λίγη τσίπ(ρ)α πάνω του θα τον τιμούσε ως Έλληνα (!) μια δημόσια συγνώμη προς τους Βορειοηπειρώτες για το ανιστόρητο παραλήρημα του…

Μακάρι κάθε Έλληνας να κρατούσε στην καρδιά του την σημαία της σκλαβωμένης Ηπείρου!

Να ανοίξει κανένα ιστορικό βιβλίο να ξεστραβωθεί συμβουλεύει η ΝεΒ τον Καταχιά
“Μπορεί ο συνδικαλιστής ιατρός κ. Καταρχιάς να κατήγγειλε τον υπεύθυνο της ομάδας ΔΕΛΤΑ (και όχι ΔΙΑΣ όπως ανέφερε) για το διακριτικό που έφερε στη στολή του, αλλά σύσσωμη η «Νεολαία Βορειοηπειρωτών» καταγγέλλει τον ίδιο για τον χαρακτηρισμό του ιερού συμβόλου, της σημαίας της Αυτονόμου Ηπείρου, ως φασιστικό. Κύριε εθνομηδενιστή, προοδευτικέ, Καταρχιά, σας συμβουλεύουμε να ανοίξετε κανένα ιστορικό βιβλίο να ξεστραβωθείτε. Μάθετε τι εστί έθνος και τι Βόρεια Ήπειρος, ενημερωθείτε για τις τόσες χιλιάδες των ελλήνων που έχυσαν το αίμα τους για το σύμβολο που χαρακτηρίζετε «φασιστικό» και κατόπιν προβείτε σε δηλώσεις και καταγγελίες. Τα ιερά μας σύμβολα δεν μπορούν να γίνονται «παιχνίδι» των πολιτικών σας αντιπαραθέσεων”.

Η Νεολαία Επαρχίας Λιβαδειάς καταδικάζει τις δηλώσεις Καταρχιά και του εύχεται… περαστικά!
Η Νεολαία Επαρχίας Λιβαδειάς καταδικάζει τις δηλώσεις του ιατρού και γενικού γραμματέα του σωματίου εργαζομένων του νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» κ. Κώστα Καταρχία και του απαντάει:

Η Σημαία της Βορείου Ηπείρου είναι εθνικό και ιερό σύμβολο του Ελληνισμού και όχι σύμβολο «φασιστικών ομάδων» όπως την αποκαλείτε εσείς. Για αυτήν την Σημαία έχουν χύσει το αίμα τους χιλιάδες Έλληνες και ίσως οι παππούδες και προ-παππούδες σας. Εδώ και 98 χρόνια εμείς οι Βορειοηπειρώτες την κρατάμε ψιλά με νύχια και με δόντια και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να την συγκρίνει με φασιστικό σύμβολο και απαιτούμε να ζητήσετε δημοσίως συγγνώμη. Αν έχετε πρόβλημα με την Σημαία της Βορείου Ηπείρου και τους Βορειοηπειρώτες, τότε περαστικά σας.

Να περιοριστεί στα εσωτερικά της ΓΣΕΕ ο «ψευτοσυνδικαλιστής» του «Άγιου Σάββα» λέει η Ένωση Χειμαρριωτών
“Ο ιατρός και γενικός γραμματέας του σωματίου εργαζομένων του νοσοκομείου «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» κ. Κώστας Καταρχίας καλά θα κάνει να περιοριστεί στα εσωτερικά της ΓΣΕΕ. Εμείς τονίζουμε για μία ακόμη φορά πως το ιερό αυτό σύμβολο της Σημαίας της Βορείου Ηπείρου συμβολίζει μόνο ημέρες δόξας και λαμπρότητας του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού”, τονίζει στην Aftonomi.gr η πρόεδρος της “Ένωσης Χειμαρριωτών” Μαρία Μπολάνου.

aftonomi.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *