ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ το ένοχο ΠΑΣΟΚ

ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ το ενοχο ΠΑΣΟΚ..χρησιμα ομως για να κατανοηθουν οι τωρινες η μελλοντικες μετακινησεις ειτε πρωην αμαρτωλων πασοκτσηδων προς τον ΣΥΡΙΖΑ Η ΤΗΝ ΔΗΜΑΡ ..
ΕΙΤΕ μερους της αριστερας προς το ΠΑΣΟΚ ΟΠΩς ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΑΡ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ..

ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ …

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Η ΝΑ ΑΠΟΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ πασοκ??..

δεν μπορει απο μονη της να γινει πλειοψηφια ..πρεπει ντε και καλα να μεταγραφουν σε αυτην τα…..
κρυφα η φανερα λαμογια του ΠΑΣΟΚ??..
ας αφησουμε το ΚΚΕ ..που επαιξε τον ρολο του πριν 65 χρονια και εχασε..και τωρα ειναι εκτος τοπου και χρονου …οι λοιποι της αριστερας και κυριως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταλαβαμε πως θελει να συσπειρωθει??..με μεταγραφες πασοκτσηδων ??ε..τοτε δεν θα γλυτωσει απο την αρρωστια που καταποντιζει σημερα το ΠΣΟΚ των υποτελων και ανεντιμων..
η μηπως ο ΣΥΡΙΖΑ πονταρει στο κειμενο που κυκλοφορησε για την συγκροτηση του ??..εχει μονο θεσεις και οχι σαφεις γυρω απο το οικονομικοκοινωνικο προβλημα ..

ο ΕΛΛΗΝΑΣ ομως εχει αλλα δυο χαρακτηριστικα..ειναι πατριωτης..και εχει ανεπτυγμενο και το θρησκευτικο συναισθημα ..που ειναι οι αντιστοιχες θεσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την φιλοπατρια των ελληνων και για την χριστιανικη του επιλογη ??
με αλλα λογια δεν υπαρχει κουβεντα για το σκοπιανο ..κουβεντα για τους κατασκοπους των τουρκων στην θρακη ..το θεμα το αγγιζει με γενικοτητα περι διαμορκλιματος φιλιας και τριχες ..
σε τετοιο κλιμα γεννιουνται οι μειονοτητες και τα δικαιωματα τους απο το πουθενα ..και αν ειναι ετσι το ορθο ποια ειναι η πολιτικη μας για την δικημας μειονοτητα στην αλβανια..στα σκοπια ..στην κωνσταντινουπολη ??..
κοβεντα δεν λενε για ΑΟΖ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ..

επειτα για το θρησκευτικο συναισθημα των ελληνων ..η το σεβεται καποιος και το δειχνει ..η δεν το σεβεται και αυτο το κουκουλωνει μεσα απο αντιρατσιστικες θεσεις..και μαλιστα αν χρειασθει υπερασπιζονται τους μουσουλμανους περισσοτερο απο τους χριστιανους..!!..δεν μπορει για παραδειγμα ο κ.ΤΣΙΠΡΑΣ να βρισκει σαν μοναδικο κοινο σημειο με τον πατριαρχη την οικουμενικοτητα ..που ουδολως παραπεμπει στον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ..και μαλιστα ειναι ιδια περιπου θεση με τον διεθνισμο που επιμενει να υποστηριζει στα κειμενα του ο ΣΥΡΙΖΑ και που δεν διαφερουν οι δυο αυτες εννοιες απο την παγκοσμοιοποιηση που σαλαμοποιει σημερα την ανθρωποτητα..
και εν τελει στα αρχαια ελληνικα κειμενα ουδεμια αναφορα ..που δειχνει οτι σκοπιμως αγνοειται αυτος ο πλουτος ..Κ.τσιπρα και λοιποι συγγενεις για ξυπνηστε ..

δεν τσιμπαμε οπως αλλοτε στις φτωχες αναλυσεις της αριστερας σε μακροσκελη κουραστικα κειμενα που σκοπιμως δεν ασχολουνται με ζητηματα που θελουμε να υπαρχουν στις αναλυσεις ολων των ελληνικων κομματων ..και για του λογου το αληθες μην φαντασθειτε οτι ο γραφων ειναι μακρια απο τις γραμμες σας ..απο μεσα σας ξερω ολους πολυ καλα ..αλλα χρονια τωρα πορευεσθε μονοπατα και λαθος ..για μαζεψτε πρωτα οσους προσβαλουν παραδοσεις και ιστορια ..ο διαλογος για αυτα τα πραγματα δεν γινεται στα καναλια και τα μπλοκ αλλα σε επιστημονικα συνεδρια και συζητησεις οπου θα υπαρχει και αντιλογος απο ειδικους..εχετε διολισθησει σε ανταλλαγη υβρεων με χρυση αυγη ..ενω επρεπε να αναλυσετε το φαινομενο ..και να μπορεσετε εσεις να προσεγγιζετε τις μαζες ..με πειστικοτερο τροπο απο αυτους.

Αναγνώστης του Ξυπνήστε ρε
.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *