“Η οικονομία μπορεί να γονάτισε όχι η Άμυνα” ,λέει ο ΥΕΘΑ υποσχόμενος “ανακούφιση” στρατιωτικών

“Η οικονομία μπορεί να έχει γονατίσει όχι όμως η Άμυνα”, ήταν το μήνυμα το ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου απο τη Λέσβο όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει τη τελική φάση του Παρμενίωνα.
“Μπορεί η δημοσιονομική συγκυρία να έχει γονατίσει την ελληνική οικονομία. Δεν έχει γονατίσει όμως σε….
τίποτα το εύψυχον, αλλά και τις δυνατότητες του ελληνικού αμυντικού συστήματος”, είπε ο Αβραμόπουλος. “Η Ελλάδα παραμένει όρθια. Και ένα εκ των σημαντικότερων κομματιών του εθνικού μας συστήματος, είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις
           
Προς τα στελέχη όλων των βαθμίδων, από την ηγεσία μέχρι τον τελευταίο στρατιώτη, θα ήθελα εξ’ ονόματος της Ελληνικής Πολιτείας σήμερα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ.
           
Η Πολιτεία, η ελληνική κοινωνία, ο ελληνικός λαός, εκφράζουμε όλοι την ευγνωμοσύνη μας στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, γιατί πράγματι επιτελούν το καθήκον τους με υψηλό αίσθημα εθνικής ευθύνης, παρά το γεγονός ότι έχουν υποστεί από τους πρώτους τις επιπτώσεις από τη πίεση της δημοσιονομικής συγκυρίας.

Εμείς θα σταθούμε κοντά τους και σύντομα, θέλω να πιστεύω, όταν ξεπεράσουμε αυτή την δύσκολη κατάσταση, θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και πάλι απέναντι στις βασικές ανάγκες του έμψυχου δυναμικού των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, με πρώτο εκείνο που έχει να κάνει με την αξιοπρέπεια των ιδίων και των οικογενειών τους”, κατέληξε ο Αβραμόπουλος.  

http://www.onalert.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *