Ξανά στο προσκήνιο ο Στοχ

Την περίπτωση του Μίροσλαβ Στοχ φέρεται να εξετάζει και πάλι ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετική του γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Φρανκ Άρνεσεν μελετάει τις τελευταίες ημέρες διάφορες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών, σε συνεργασία με τον Ιγκόρ Τούντορ και το όνομα του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή έχει επιστρέψει στο προσκήνιο για τον «Δικέφαλο» του Βορρά. Ο Στοχ δεν υπολογίζεται από τον Βίτορ Περέρια στη Φενέρμπαχτσε και έχει ενημερωθεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ενδιαφέρον για τον Στοχ έχει εκδηλώσει και η Μπούρσασπορ.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ολοκληρώσει άμεσα τη μετεγγραφή του Μάριν Λέοβατς. Ο 27χρονος παίκτης αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας. Ο μάνατζερ του παίκτη, Μίλαν Μαρτίνοβιτς τόνισε στην εφημερίδα «Live Sport», πως οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Χαρακτηριστικά, ο μάνατζερ του Κροάτη μπακ τόνισε: «Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή να επιβεβαιώσω με απόλυτη σιγουριά την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Περιμένουμε κάποια έγγραφα για να προχωρήσουμε. Είμαστε κοντά, αλλά δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο».

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *