Το “ευχαριστώ” των πράσινων στον κόσμο

Την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Ενιαίο Φορέα Συνδέσμων Θύρας 13 και τους Panathinaikos Supporters Abroad για την οικονομική ενίσχυση που προσέφεραν στο τμήμα ένιωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού…

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού, που αντιμετωπίζει μεγάλα και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, βρίσκονται οι φίλαθλοι της ομάδας.
Το τμήμα βόλεϊ βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, ωστόσο οι παίκτες, έστω με τα λίγα εφόδια που διαθέτουν, προσπαθούν να κρατήσουν την ομάδα στην Α1.
Στην προσπάθειά τους αυτή έχουν την έμπρακτη στήριξη των φιλάθλων και μάλιστα τόσο ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13, αλλά και οι Panathinaikos Supporters Abroad πρόσφεραν οικονομική βοήθεια.
Για το λόγο αυτό οι παίκτες του Παναθηναϊκού εξέδωσαν ανακοίνωση ώστε να ευχαριστήσουν τους φιλάθλους για την κίνησή τους.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
“Οι αθλητές της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού και το τεχνικό επιτελείο θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τον Ενιαίο Φορέα Συνδέσμων Θύρας 13 και τους Panathinaikos Supporters Abroad για την οικονομική ενίσχυση που προσέφεραν στο τμήμα.
Επιπλέον, θέλουν να προσκαλέσουν όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού να στηρίξει την προσπάθεια παραμονής της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία και να γεμίσει την Κυψέλη σε όλα τα εντός έδρας εναπομείναντα ματς, ξεκινώντας από την αναμέτρηση του Σαββάτου (9.2, 20.30) κόντρα στη Λαμία”.

Πηγή: sport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *